Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

καλα…αλλα αμα ειναι ολοι τοσο ψηλοι σαν ελογου σου,μη μου πεις…θα παρουσιασω κλειστοφοβικη ασφυξια η κατι τετοιο…

νιωσε το θεμα ομως…δεν ηξερε τον τζορνταν νταξ???

Έλα μωρέ σιγά τον παίκτη.Δεν είναι και ο Πιτ Μαραβιτς.

[SPOILER]Πάντως δεν είμαι εγώ ψηλός αλλά εσύ κοντή
[/SPOILER]

χααχχαχαχα ναι…μιλησαν τα 2μετρα+ …το καταλαβαινεις αλλωστε και απο τα λεωφορεια,τις πορτες,τα αμαξια κ ολοκληρη λιστα οτι ο κοζμος ειναι φτιαγμενος για τετοια φυσιολογικα υψη:p

Πάλι Δευτέρα αύριο… Μπορεί να μετονομαστεί και Καρκίνος αυτή η μέρα… :confused: :confused:

http://www.youtube.com/watch?v=Gd5yN43TqCk

ειναι τελειος ο μπομπιρας!

Μισώ τη βροχή

και εγω,
και μη πει κανεις οτι ειναι ωραιο να καθεσαι στο μπαλκονι σου ή οπου αλλου και να βρεχει
γιατι υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που μπορεις να κανεις οταν δεν βρεχει και η βροχη στα στερει ή σε δυσκολευει

Eγώ πάλι είμαι από τους τύπους που έμεναν άνετα στο Λονδίνο…

Ειμαι άρρωστη με πυρετο και παραλληλα πρέπει να διαβαζω λατινικά, πως σας φαινεται αυτό?

και για όσους “αγαπούν” τόσο τη βροχη

:stuck_out_tongue:

ω μι τζι! ειναι τοσο καλοο:eek:

ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ;;;;

Περαστικά tatso!!!

εξαρτάται πως εννοούμε όταν λέμε ότι μισούμε την βροχή…να πείς ότι γυρνάς απ’το σχολείο με βροχή να γίνονται όλα λάσπη και να πιτσιλάς μέσα όχι αλλά να βρέχει το βράδυ όταν πέφτεις για ύπνο είναι ότι καλύτερο.

Ω γιες ιτ ιζ :smiley:

Ευχαριστώ πολύ ασταλντο, τουλαχιστον χάνω 2 βαρετές μέρες σχολείου :stuck_out_tongue:

Βασικα εγώ είμαι ανθρωπος που τη λατρεύει τη βροχη, το καλοκαίρι αν τύχει να βρέξει βγαίνω εξω χωρις ομπρέλεες, άσχετο που πάντα κρυωνω μετα ( :stuck_out_tongue: ) και ακόμη και το χειμώνα δεν μαρέσει μόνο να την ακούω ή να τη βλάπω αλλα βγαίνω συχνα περίπατο (ντάξει όχι και σε περιπτωση κατακλυσμού!)
¨οσο για μετά το σχολείο και το να πιτσιλας μέσα στη λάσπη, γι αυτό αγαπάω τις αρβύλες μου! :roll:

Κι εμενα μου αρεσει η βροχη!Πολλες φορες προκαλει διαφορα προβληματα και σου τη σπαει,αλλα ειδικα οταν εισαι απογευμα στο σπιτι και αραζεις ακουγωντας μουσικη,η βροχη σου κανει γαματη τη μερα.

http://www.peroxidecomics.com/escape-from-friend-zone-game/

πλακα εχει!:stuck_out_tongue:

:respect:

Kαι περαστικά!
Λατινικά ε; Της β’ λυκείου τα λάτρευα- τα κείμενα ήταν χαζά βέβαια και εξακολουθούν να είναι, αλλά γενικώς μου αρέσουν οι ξένες γλώσσες και τα λατινικά ήταν και σχετικά εύκολα. Εξακολουθούν κατά βάση να είναι, αλλά τώρα το συντακτικό είναι σπαστικά απαιτητικό σε λεπτομέρειες…

Πφφ… we miss “Ovidius poeta in terra Pontica exulat”! (L)

Ευχαριστώ για τα πρώτα, και ναι λατινικά δευτέρας λυκείου διαβαζω, κυνηγω και παιρνω μαζί μου μολύβι και χαρτί :stuck_out_tongue: Είναι γενικά απαιτητικό και το μάθημα αλλά τι να κάνεις… όσο για τον οβίδιο, το καλύτερο μάθημα και το πιο εύκολο :stuck_out_tongue:

Γέννησε η μαμα μου, at last. Αυτα ειναι, ειμαι 20 χρονων και εχω μπεμπη αδερφο. God…

heeeeeeey να σας ζήσει man!!!:drunk::drunk:

Να σας ζησει ρε! Και μην το παιρνεις στραβα ρε, δεν πρεπει να ειναι τοσο ασχημα!

Οπως και να εχει, υγεια στον μπομπιρα :smiley: