ενα μηνα για σπαμ στο οφ τοπικ στο θεμα βαριεμαι δλδ ελεος
Αυτό! Δεν πειράζει τουλίπα μου μη σκας…
και μένα μου κακοφάνηκε όχι τόσο για το μπαν, όσο για το διάστημα που αυτό θα διαρκούσε…
τι να πει και ο Άλεξ? Λες και του χουν άχτι βρε παιδί μου και τρώει μπαν στο μπαν…
δείχτε έλεοοοος , φέρτε πίσω τον ΑΛΕΞ…
Εμπρός αδικημένοι το rocking ενωθείτε!:lol:
Το θέμα όντως είχε ξεφύγει τότε από μέρους μας αλλά πιστεύω ότι ένα infraction θα ήταν αρκετό για να βάλει φρένο!
Όχι κατευθείαν όμως 5 πόντους και ban(1 μήνα[-X) χωρίς να έχουμε προκαλέσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν(βλ. alex)
Επίσης οι μπαναρισμένοι θα μπορούσαμε να είμαστε άνετα περισσότεροι(κάποιοι τη γλίτωσαν:–) ή και λιγότεροι(τον καημένο τον Μιχάλη τον μωβ τζάμπα τον πήρε η μπάλα)
Ο alex είναι ακόμη μπαναρισμένος γιατί φαντάζομαι θα μπήκε με άλλο account που απαγορεύεται:-k
Τέσπα…1 μήνας πέρασε, περασμένα ξεχασμένα
και άλλος ένας μήνας μπορεί να έρθει…who knows. Ελπίζω να μην ξαναγίνουν τα ίδια…
Για τα αγόρια: σας αρέσει να τα χετε με μεγαλύτερες;
Μας αρέσει να τις έχουμε μεγαλύτερες. Τις κοπέλες.
Πάντα
ναι… ειδικα αν το παμε σε ορια σαπιλας,δηλαδη 70+ το πραγμα γινεται ενδιαφερον…βρισκεις νεα μερη για να παιξεις μαζι τους,να τα αγαπησεις…τις διπλες στη κοιλια…την ελια με τη κοτσιδα στο πηγουνι,τις τριχουλες στα ποδια που τσιμπαν και γαργαλουν τις παλαμες σου… αχ ,μεγαλυτερες
Ναι, εεε αυτό δεν λέγεται μεγαλύτερες αλλά έχε γεια καημενε κοσμε έχε γεια γλυκιά ζωή
για σας! δε με νοιαζει ομως…περισσοτερα ωριμα μπουμπουκια για μενα
Χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:
Ελιωσα!!!
[SPOILER]
[/SPOILER]
Ρε μαλάκες… #-o#-o#-o
:lol2:
@Χριστίνα: WARNING:!:
Χορεύεις επικίνδυνα κοντά στη φωτιά με τις ερωτήσεις που θέτεις!
κοιτα αν κρίνουμε από τις ατάκες (ξέρεις), δεν νομίζω να διακινδυνευω πολύ!:p:p
Το εχουμε καταλαβει ηδη οτι θες να τα φτιαξεις με μικροτερο…
Πφ, πηγε στρατο κι εμαθε κι απο ριγανες φιλεμ’.
Καλά μην παίρνεις κι όρκο
Ποιος είπε ότι πρέπει ν’ ανησυχείς γι’ ΑΥΤΟΝ!
Άλλος να σ’ απασχολήσει… Come on, think! (if you don’t use it, you lose it)
@Μech: μην προβαίνουμε σε συμπεράσματα -η κοπέλα θα μπορούσε να κάνει κάλλιστα δημοσκόπηση ας πούμε! 8)
Ναι, ξερεις που τον έχω γραμμένο τον άλλον
Αλλά γενικά είναι αυτό που λέγαμε χθες: γαααμησε τα :roll:
χαχα για πείτε μας και μας ρε παιδιάααααα