Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

τι να σας πούμε ρε παιδιιιι;:stuck_out_tongue:

Αλληλεγυη στους απανταχου μπαναρισμενους!
Κατω η αυθαιρεσια των mods!
Κατω η ρουφιανια και η τρομοκρατια των “παλιοτερων” και “εξυπνοτερων”(ξερουν αυτοι) users!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ:lol:

Χώστα Μιχάλη, χώστα!

αλλαξε η ζωη σας οταν φαγατε μπαν ε?δεν σας επιανε υπνος κι ετσι

οχι ρε συ! αλλα νταξ… 1 μηνα μπαν για κατι πολυ μικρο που αλλος κοσμος τρωει απλα καποιον ποντο ή εστω 1 βδομαδα ξερωγω… και ειδικα αν εχεις δειξει κιολας οτι γενικα ποσταρεις και σε μουσικα threads και δεν σπαμμαρεις εκει! και καλως ή κακως η ενασχοληση με το φορουμ εινια καθημερινοτητα για μενα…μπαινω, διαβαζω, γραφω κλπ και οσο να ναι σταματησε αυτο για 1 μηνα. αλλα καποιοι παντως πρεπει να μαθουν και τροπους! οχι οποτε τους συμφερει τους ενοχλει το σπαμ στο βαριεμαι και οποτε εχουν κεφακια σπαμμαρουν και κοροιδευουν ακομα και σε σοβαρα threads!

Ακριβώς αυτό…και γω πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που σπαμμάρουν και ‘‘άσχημα’’ υπό την έννοια ότι χυδαιολογούν, βρίζουν, επιτίθονται και ειρωνεύονται…εμείς δεν κάναμε τίποτα από τα παραπάνω ουτε είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε…

Όχι δε θα τα βάψω μαύρα για ένα μπαν σε ένα φόρουμ, στην τελική ένα μήνα τώρα πέρασα και πολύ χειρότερες και ουσιαστικές καταστάσεις για να με απασχολεί αυτό…
Όσο και αν θύμωσα, δεν έχει σημασία, αυτά γίνονται…
το ‘‘ένας μήνας’’ όμως με χάλασε…ε, λογικό δεν είναι…?
Άμα έθιγα την προσωπικότητα κάποιου όχι απλά να έτρωγα μπαν, κανονικό ‘‘τσεκούρωμα’’ να έτρωγα,
αλλά τώρα με αυτή τη δικαιολογία? ένα μήνα? και περιμένω απάντηση από τους μοντς
γιατί έναν μήνα? και γιατί ειδικά σε εμας τους πέντε?
Συμφωνώ απόλυτα με τον Μιχάλη…
αναγνωρίζω το λάθος μου, αλλά η αντιμετώπιση από μέρους κάποιων ήταν ελεεινή…

Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ και για το δωράκι γενεθλίων μου! Περισσότερο καιρό είμαι μπαναρισμένη παρά ενεργό μέλος…χαχαχα (πικρό γελάκι)

Πρώτον το μπαν σε ένα φόρουμ δεν είναι κακή κατάσταση. Ένα φόρουμ είναι και τίποτα άλλο. Δεύτερον αφού δεν θα τα βάψεις μαύρα γιατί κάνεις ολόκληρο θέμα;

Μερικοί πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν την internetική από την πραγματική τους ζωή πάντως.

Είπα ότι πέρασα πολύ χειρότερα - δε θα μπω στη διαδικασία να πω πως και γιατί, γιατί πρώτα πρώτα δεν σας αφορά - για να με απασχολεί το μπαν…

Είπα ότι υπάρχουν ουσιαστικά πράγματα που με απασχολούν και όχι το μπαν, αν προσέξεις καλύτερα το ποστ μου!

Και ναι, νευρίασα γιατί παρά-ήταν το διάστημα μεγάλο και η δικαιολογία, ποια? μια πλάκα που κάναμε μεταξύ μας!
Αφού και συ γνωρίζεις , όπως και όλοι ότι συμβαίνουν και αυτά…εντάξει το δέχομαι ότι κουράσαμε κάποιους με την ‘‘κακόγουστη’’ πλάκα μας που δεν απευθυνόταν σε αυτούς! Δεν έχουν ξανακάνει όμως σπαμ εδώ μέσα…? Αυτό που μας ενόχλησε κυρίως δεν ήταν το μπαν αλλά το γεγονός ότι διήρκησε έναν μήνα (για τον Άλεξ δύο) ενώ δεν είχαμε την πρόθεση να πειράξουμε και να ειρωνευτούμε κανέναν! Άλλοι, ωστόσο, το κάνουν, δε ξέρω, δεν είμαι και μεγάλο χρονικό διάστημα μέλος…αλλά γιατί αντί να τους κάνετε παρατήρηση τους επικροτείτε και από πάνω! Από πότε η ειρωνία θεωρείται πλάκα?
Εν πάσει περιπτώση, μη χαλάμε τις καρδιές μας ό,τι έγινε έγινε!

Τελευταίο ποστ μου επί του θέματος γιατί υπάρχει και μία εξεταστική που καραδοκεί.

Πρώτον είπες ότι έχω περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις. Αυτό μου κάνει για σύγκριση πάντως:!::stuck_out_tongue:

Δεύτερον κάνατε 20 σελίδες στο βαριέμαι σε 1 βράδυ. Αν είναι αυτό λίγο οκ πάω πάσο. Και όσο είμαι εγώ(κανα 6μηνο) τόσο σπαμ δεν έχει γίνει. Μην συγκρίνεις τη δική σου κατάσταση με άλλες δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Και διαμαρτυρήθηκαν και μπόλικοι χρήστες γιαυτό. Επίσης ο άλεξ έκανε δεύτερο account και μας είχε πρήξει τον πούτσο καιρό πριν φάει το μπαν του ενός μήνα. Είχε φάει και άλλο μπαν πριν.

[QUOTE=HopeRidesAlone;1067242Δεύτερον κάνατε 20 σελίδες στο βαριέμαι σε 1 βράδυ. Αν είναι αυτό λίγο οκ πάω πάσο. Και όσο είμαι εγώ(κανα 6μηνο) τόσο σπαμ δεν έχει γίνει. Μην συγκρίνεις τη δική σου κατάσταση με άλλες δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Και διαμαρτυρήθηκαν και μπόλικοι χρήστες γιαυτό.[/QUOTE]

και θεωρεις τον 1 μηνα λογικο? δεν μπορουσε να ειναι 1 βδομαδα ξερωγω?! anyway, δεν θα ασχοληθω αλλο με αυτο το ζητημα…ας αλλαξω θεμα!

φτιαχνω κρεπες και ακουω AC/DC ποσο πιο δημιουργικο βραδυ??? :slight_smile:

Οκ, αυτό το έκανα (τη σύγκριση)…
Πραγματικά, όμως , αλλιώς ήθελα να το πω και αλλιώς μου βγήκε…:stuck_out_tongue:

Το ξέρω για τον Άλεξ είναι το τρίτο μπαν αυτό που ‘‘έφαγε’’

Δεν σύγκρινα τη δική μου κατάσταση με άλλων και ούτε είπα να φάνε μπαν αυτοί που κάνουν σπαμ…εμένα δε μου αρέσουν τα μπαν!:frowning: ε, τι να κάνουμε όμως αυτοί είναι οι κανόνες και πρέπει να
τους τηρούμε, αλλιώς να υποστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας!

Εγώ είπα ότι σε αντίθεση με κάποιους , δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλλουμε κανέναν…
Η ‘‘πλάκα’’ όντως κούρασε…και πολλούς , γιατί όμως ρε παιδιά? κάναμε κάτι επιλήψιμο και κατακριτέο? δεν κάναμε κακό σε κάποιον! Δηλαδή εσύ το βρίσκεις σωστό να θέλουν μερικοί να μπαναριστούν κάποιοι, επειδή τους κούρασε η ‘‘πλάκα’’ τους? Εγώ προσωπικά από τη στιγμή που δε θα θιγόμουν - ή οποιοσδήποτε άλλος συμφορουμίτης - δε θα ‘‘καιγόμουν’’ να μπαναριστεί αυτός που απλά θέλησε να κάνει μία πλάκα…

Δεκτόν, μία εβδομάδα ναι…αλλά έναν μήνα?
Εκεί θέλω να καταλήξω ότι ΔΕΝ θίξαμε και ειρωνευτήκαμε ΠΟΤΕ κάποιον…

Και μη μου πεις , γιατί έχω διαβάσει σχόλια συμφορουμιτών, που κάνουν ‘‘θεούληδες’’ κάποιους , οι οποίοι βωμολοχούν και δε σέβονται τους άλλους
φαίνεται όμως ότι κάποιοι αρέσκονται να διαβάζουν μπινελίκια, ενώ εμάς μας βρίσκουν βαρετούς , άνευρους και χαζούς! Πρόβλημά τους λοιπόν!

Ξέρεις κάτι? Δεν έχεις άδικο για τα πάνω ειδικά.

Cheers λοιπόν, καλωσήρθες πίσω στο φόρουμ, κοιτάξτε τους λόγους για τους οποίους φάγατε μπαν να μην τους επαναλάβετε και όλα καλά και όμορφα.

απλά πράγματα, και για τέτοιες απορίες παρακαλώ να ρωτάτε στα σχετικά θρεντ να τα βλέπουμε και να απαντάμε

το “βαριέμαι” είναι ένα τοπικ για να χαλαρωνουν οι χρήστες και όχι για να το κάνουν msn. όταν ποστάρετε διαρκώς, το θρεντ μεγαλώνει, ο σερβερ ζορίζεται και μαζί του ζορίζεται όλο το φόρουμ. και εκείνη τη στιγμή που ποστάρετε, και όταν διαβάζουν οι υπόλοιποι και γενικότερα (επειδή ήδη το θρεντ έχει πολλές σελίδες). :roll:

όταν πολλά παιδιά παραπονιούνται κ οι συγκεκριμένοι χρήστες αντί να αλλάξουν msn και να συνεχίσουν με την ησυχία τους, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν το θρεντ, πρέπει να κάνουμε κάτι. δώσαμε 1 μήνα σε όλους, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ως προειδοποίηση για το μέλλον. όπως είδατε, δεν κάναμε σε κανένα μονιμο μπαν, θέλαμε απλά να καταλάβετε ότι ενοχλείτε. 8)

ηρεμία και να μην επαναληφθει παρακαλώ. στο msn πείτε ότι θέλετε :-s

Πες και στα παιδια γιατι φαγανε μπαν ομως.Γιατι νομιζω οτι δεν εχουν καταλαβει ακομα.
Για αρκετες μερες και ας τους την ελεγαν γενικα μπολικοι αυτοι ειχαν κανει κυριως το βαριεμαι
msn.Ειπαμε Off-topic αλλα αυτοι του εδωσαν και καταλαβε.Θυμησου εσυ ως μοντ ποσα
reports ειχαμε απο χρηστες οι οποιοι ειναι μια χαρα ατομα και ουτε βριζουν ουτε κοροιδευουν
κανεναν.

mods in synchronicity mode

Καλώς σας βρήκα και πάλι!
Μείνε ήσυχος , αυτή τη φορά θα είμαστε πιο προσεχτικοί…

@montecristo και @deathster: οκ, παιδιά. ευχαριστώ.

κατάλαβα, αλλά και μεις δεν είχαμε πρόθεση να ενοχλήσουμε κανέναν.
δε θα επαναληφθεί ξανά…

:rockon:
Tι βάζεις στις κρέπες?

[SPOILER]Τι φοράς τώρα mode on[/SPOILER]

Πάντως εγώ μόλις χτύπησα δυο λαχταριστά πιτόγυρα.

Μπροστά στα οποία, λυπάμαι Almighty, αλλά καμία κρέπα, ούτε αυτές που προτιμάς εσύ ας πούμε ούτε [I]καμία άλλη[/I], ακόμα και σκέτες να είναι, [I]γυμνές[/I] απο πρόσθετα υλικά, δε μπορούν να συγκριθούν.

wink wink, κάτι σκάλωσε στο μάτι μου.

Μμμ.

Τι είχαν τα πιτόγυρα μέσα?
:naughty:

Be explicit please.

Ένα μήνα μπαν στο Φέθρυ γιατί σπαμάρει :!:

Κρισπ μη μιλάς.

Να σου πω τι έφαγα χθες το βράδυ?

καλά καλά πάω για ύπνο. δεν θα δω exhumed. πουτάνα κοινωνία. Η μόνη παρηγοριά που μου μένει είναι το φαί και ο Big Boss