Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Χαμμερόσουπα στο λέγκασυ?

Είστε οφτόπικ κύριε, αυτό έπρεπε να το γράψετε στο σε ειδα, ΧΑ!

Ναι, και αυτό:lol::lol:
Αλλά και μια πίτσα και μια κρέπα σοκολάτα/λευκή σοκολάτα/φράουλες/μπισκότο \m/
Κάτι από τα τρία μου έπεσε βαρύ:roll:

Αnywayz, καληνύχτα σας κύριοι και κυρίες :slight_smile:

γενικα δεν βαζω τιποτα ιδιαιτερο :stuck_out_tongue:
μισες με μερεντα και αλλες με ζαμπον-τυρι 8)

καληνυχτα almighty!!

Ξενέρωτοι! Η σωστή κρέπα είναι με βανίλια, σοκολάτα, μπισκότο τριμμένο, πουράκια και μπισκότα ωραίο!

Χτες βράδυ περίμενα να πάρω κρέπα, και ο μπροστινός πήρε μια με κασέρι, σοκολάτα, και μπανάνα! OMG!

ωραια Nold οταν ξαναφτιαξω κρεπες θα φερεις εσυ τα υλικα! :slight_smile:

[SPOILER]και θα τα πληρωσεις κιολας! :p[/SPOILER]

10?
Το έχουν παραγαμήσει με τις τιμές στις κρέπες
Εδώ στην Κομοτηνή σε συγκεκριμένο μαγαζι, κρέπα σοκολάτα 2? και ό,τι άλλο βάλεις +1?[-X

Στο δημοτικό είχαμε ένα παιδί από Γερμανία που έτρωγε ψωμί με κασέρι και μερέντα:-s

Ελεοοος! Τι συνδυασμοί είναι αυτοί; :Ρ

Παντως δεν ξέρω αν έχετε φάει πατατάκια με σοκολάτα, πάντως γαμαει!:smiley:

εγω θυμαμαι ενα τρολλ που ετρωγε συνεχεια μερεντα

Το ξέρω πως δεν το ήθελες πιο πίσω ρε Νάτσο να γυρίζεις, μ’ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έπαψες Σαβέφσκι να θυμίζεις… :p:p

[SPOILER]
απλα δεν ηξερα που να το ποσταρω! καληνυχτα guys! :)[/SPOILER]

τα τρολλς τρωνε μονο μερεντα.

σημερα στη λεσχη ενας φιλος μου ετρωγε ενδιαμεσα με το κυριως που ηταν κοτοπουλο με ρυζι, το επιδορπιο που ηταν κρεμα πορτοκαλι. ΑΥΤΟΣ ειναι συνδιασμος

Η εναλλαγή από αλμυρό σε γλυκό τα σπάει!
Πρίν έτρωγα extra γαριδάκια και σοκολάτα!:thumbup:

Ω, ναι τα σπάει δεν λες τίποτα! Θέλω να δοκιμάσω ποπ κόρν με σοκολάτα έτσι από περιέργεια :Ρ

Το τρίπτυχο του σινεμά για μένα

[SPOILER]

[/SPOILER]

Ξαφνικά μου έλειψε το σινεμά!!:stuck_out_tongue:

666 posts \m/

Χωρίς να έχω ανοίξει βιβλίο γερμανικά ύστερα από πόσα χρόνια, έλυσα σήμερα το διαγώνισμα των περσινών πανελληνίων (το και καλά “advance level”) με άνεση- δεν μπήκα στον κόπο να γράψω την έκθεση, αλλά έτσι κι αλλιώς το θέμα ήταν χαζό: “Kino oder Fernsehen?”. Γενικά τι πιθανότητες έχω να πέσει κάτι εξίσου εύκολο φέτος; :stuck_out_tongue: Γιατί θα ξενερώσω πολύ άσχημα να κοπώ στα γερμανικά λόγω του ότι έχω να τα πιάσω από α’ γυμνασίου, τώρα που άρχισα να ψήνομαι για μεταφραστικό…

ΥΓ: Κρύοοοο!! Ή εγώ κρυώνω; :stuck_out_tongue:

σιγά το κρύο που 'χει:!:

:smiley:

Χαχαχ
Μ’ αρέσει που μου απάντησες, τη στιγμή που το έκανα edit για να γράψω αυτό που στην ουσία είχα μπει εξ΄ αρχής να γράψω, αλλά είχα προς στιγμήν αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα το αρχικό ποστ :stuck_out_tongue:

@Αλέξανδρο: ΨΟΦΟ ΚΑΝΕΙ! Τώρα το ότι εσύ κυκλοφορούσες με κοντομάνικο σήμερα είναι άλλη υπόθεση… :stuck_out_tongue: