Χαμμερόσουπα στο λέγκασυ?
Είστε οφτόπικ κύριε, αυτό έπρεπε να το γράψετε στο σε ειδα, ΧΑ!
Ναι, και αυτό:lol::lol:
Αλλά και μια πίτσα και μια κρέπα σοκολάτα/λευκή σοκολάτα/φράουλες/μπισκότο \m/
Κάτι από τα τρία μου έπεσε βαρύ:roll:
Αnywayz, καληνύχτα σας κύριοι και κυρίες
γενικα δεν βαζω τιποτα ιδιαιτερο
μισες με μερεντα και αλλες με ζαμπον-τυρι 8)
καληνυχτα almighty!!
Ξενέρωτοι! Η σωστή κρέπα είναι με βανίλια, σοκολάτα, μπισκότο τριμμένο, πουράκια και μπισκότα ωραίο!
Χτες βράδυ περίμενα να πάρω κρέπα, και ο μπροστινός πήρε μια με κασέρι, σοκολάτα, και μπανάνα! OMG!
ωραια Nold οταν ξαναφτιαξω κρεπες θα φερεις εσυ τα υλικα!
[SPOILER]και θα τα πληρωσεις κιολας! :p[/SPOILER]
10?
Το έχουν παραγαμήσει με τις τιμές στις κρέπες
Εδώ στην Κομοτηνή σε συγκεκριμένο μαγαζι, κρέπα σοκολάτα 2? και ό,τι άλλο βάλεις +1?[-X
Στο δημοτικό είχαμε ένα παιδί από Γερμανία που έτρωγε ψωμί με κασέρι και μερέντα:-s
Ελεοοος! Τι συνδυασμοί είναι αυτοί; :Ρ
Παντως δεν ξέρω αν έχετε φάει πατατάκια με σοκολάτα, πάντως γαμαει!
εγω θυμαμαι ενα τρολλ που ετρωγε συνεχεια μερεντα
Το ξέρω πως δεν το ήθελες πιο πίσω ρε Νάτσο να γυρίζεις, μ’ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έπαψες Σαβέφσκι να θυμίζεις… :p:p
[SPOILER]
απλα δεν ηξερα που να το ποσταρω! καληνυχτα guys! :)[/SPOILER]
τα τρολλς τρωνε μονο μερεντα.
σημερα στη λεσχη ενας φιλος μου ετρωγε ενδιαμεσα με το κυριως που ηταν κοτοπουλο με ρυζι, το επιδορπιο που ηταν κρεμα πορτοκαλι. ΑΥΤΟΣ ειναι συνδιασμος
Η εναλλαγή από αλμυρό σε γλυκό τα σπάει!
Πρίν έτρωγα extra γαριδάκια και σοκολάτα!:thumbup:
Ω, ναι τα σπάει δεν λες τίποτα! Θέλω να δοκιμάσω ποπ κόρν με σοκολάτα έτσι από περιέργεια :Ρ
Το τρίπτυχο του σινεμά για μένα
[SPOILER]
[/SPOILER]
Ξαφνικά μου έλειψε το σινεμά!!
666 posts \m/
Χωρίς να έχω ανοίξει βιβλίο γερμανικά ύστερα από πόσα χρόνια, έλυσα σήμερα το διαγώνισμα των περσινών πανελληνίων (το και καλά “advance level”) με άνεση- δεν μπήκα στον κόπο να γράψω την έκθεση, αλλά έτσι κι αλλιώς το θέμα ήταν χαζό: “Kino oder Fernsehen?”. Γενικά τι πιθανότητες έχω να πέσει κάτι εξίσου εύκολο φέτος; Γιατί θα ξενερώσω πολύ άσχημα να κοπώ στα γερμανικά λόγω του ότι έχω να τα πιάσω από α’ γυμνασίου, τώρα που άρχισα να ψήνομαι για μεταφραστικό…
ΥΓ: Κρύοοοο!! Ή εγώ κρυώνω;
σιγά το κρύο που 'χει:!:
Χαχαχ
Μ’ αρέσει που μου απάντησες, τη στιγμή που το έκανα edit για να γράψω αυτό που στην ουσία είχα μπει εξ΄ αρχής να γράψω, αλλά είχα προς στιγμήν αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα το αρχικό ποστ
@Αλέξανδρο: ΨΟΦΟ ΚΑΝΕΙ! Τώρα το ότι εσύ κυκλοφορούσες με κοντομάνικο σήμερα είναι άλλη υπόθεση…