Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Κομπλε είσαι! Σπουδαζεις ακόμα;

Ε ναι, 5ο ετος στο Φυσικο.

Ιt’s all in the profile, lady !

Εσυ διάβασμα για εξεταστική δεν έχεις και λες για μένα μετά;; Τς τς τς :stuck_out_tongue:

Εχω, αλλα εγω δεν γκρινιαζω οτι δεν προλαβαινω να βγαλω την υλη. :stuck_out_tongue:

Δεν γκρινιαξα εγώ!! Απλώς μοιράστηκα τον πόνο μου μαζί σας:p
και την έβγαλα τελικά πρόλαβα! Χοχοχοο

Ωραια λοιπον, να πηγαινω και εγω σιγα σιγα για υπνο γιατι αυριο δεν με βλεπω να προλαβαινω να μαθαινω τις 60 σελιδες Ηλεκτρονικης που μου μενουν !! :?

ρόουζ πήγαινε για ύπνο γιατί θα πάρω τηλέφωνο τον necromayhem να έρθει και να δει όλα τα τελευταία ποστ σου.

Αυτό ήταν επιχείρημα ας πούμε για να πάω για ύπνο;;:stuck_out_tongue:

άντε μπράβο για ύπνο εσυ που ακόμα να τελειωσεια το φυσικό ακαματη!!!:smiley:

Εεε ενα καλο πηγες να κανεις μη το χαλας τωρα και αναφερεις ηλεκτρονικες γιατι θα γυρισει καμια ξυνιλα παλι… Btw να στειλω την συμπαρασταση μου σε οσους διαβαζουν γιατι και εγω αυριο εχω να βγαλω δικτυα ( πφφφφφφφφφφ :wacko::sleep: boooring!).
Να κ κατι σχετικο

:lol::lol:

40 σελιδες σε μιαμιση ωρα;;; 8O

Εγω περσι Βιολογια Κατευθυνσης διαβαζα σταθερα 2 σελιδες την ωρα. :lol:

Νταξ η βιολογία και δι κατεύθυνσης θέλει και μια κάποια κατανόηση! Και ουσιαστικά τια είχα ξανά διαβάσει μωρε οπότε δεν μ πήρε και τοοοσο χρόνο! (και ξεμεινα να ξεροσταλιαζω στ ροκιν στις 6 το πρωί… Δεν με παίρνει ο υπνοοοος!) :frowning:

Tι ξαναδιαβασμενες και αδιαβαστες;;;

Εγω λεμε σταθερα 2 σελιδες την ωρα ακομα και το Μαη. :lol:

Δικια μου εισαι και συ παντως.

Kαι γω Γεναρη με Μαρτη κοιμομουν 4 ωρες τη μερα, καθως διαβασμα και χαζεμα δε συνδυαζονταν αλλιως. :smiley:

Καπου εκει που θα κοψεις και το σχολειο θα αρχισεις να κοιμασαι 7-8 ωριτσες και θα στρωσεις. :wink:

6-7 ωριτσες… Μου ακούγεται σαν ένα άπιαστο όνειρο! Ρε δεν την παλεύω μέσα στ σπίτι έχει πολύ φασαρία και είναι αδύνατο να συγκεντρωθω! Οπότε κοιμάμαι παραπάνω τη μέρα και διαβάζω το βράδυ και βγάζω απίστευτη ύλη! κάνω μακραν το καλύτερο διάβασμα…

Kι εγω αυτο εκανα.

Αλλα καποια στιγμη τα επαιξα απο την αϋπνια και κοιμομουν γυρω στις 7 ωρες, αφου δεν πηγαινα σχολειο.

Άσε μας ρε Iron Aris…

[SPOILER]Gilmour ρε μουνιά!Πιστεύω σύντομα θα υπάρξουν νέα του!!
[/SPOILER]

Aμα δε δω Neil Peart, να πα να ψοφησει ο Gilmour! :smiley:

Θα ανέβω για το Καρναβάλι Πάτρα.
Θα σε βρω στην πλατεία με την παρέα σου και τα μηχανάκια σας8)8)

Θα 'μαστε ολοι εκει.

Ο Κωστας ο Μεντεσες, ο Θυμιος ο Γιαταγανας, ο Κουλης ο Μαχαιρας, ο Μιλτος ο Σβελτος, ο Γιαγκος ο Δρακος, ο Μακης ο Πεταλουδας.

Μεχρι κι ο Μπαμπης ο Σουγιας θα ειναι.

σε μερικές μέρες την κάνω. καλά να περνάτε, γεροί δυνατοί να πίνετε το γάλα σας και τα λέμε εν καιρώ (ελπίζω!).

Μμμμμμ.
Μπορώ να σου στείλω την ταρίφα με πιεμ αν θες.
Αν μένεις μακριά στην τιμή συμπεριλαμβάνω και τα μεταφορικά.