Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

[B]William Wilson[/B] πραγματικά σήμερα έχεις βαλθεί να ‘‘ξεθάψεις’’ όλα τα θρεντ του οφφ τόπικ…:lol::lol::lol: χαχαχαα

Άσχετο αλλά και γω προχθές το βράδυ έψαχνα κάτι παλιάαα θρεντ και δεν μου φτανε αυτό…αλλά από τη βαρεμάρα μου…άρχισα να διαβάζω τα μηνύματα από την αρχή…
και πέφτει το μάτι μου πάνω σε ένα ποστ, που αναφερόταν σε μία κατάσταση που βιώνω και γω:(… Τελοσπάντων, με αφορούσε το θέμα, αλλά αυτά που γράφονταν (στο ποστ) μόνο θετικά δεν ήταν…
εεε, ρεεε και αρχίζω να αναψοκοκκινίζω…
μου μπήκε μία ιδέα στο μυαλό και άντε να μου φύγει μετά…ρε και δώσ’του οι φωνές ρε μία απελπισία άλλο πράγμααα…

εντάξει την πάτησα και τώρα προσέχω που μπάινω…και εδώ κολλάει απόλυτα το ρητό ‘‘η περιέργια σκότωσε τη γάτα…’’:stuck_out_tongue:

Άσχετο αλλά είχα την ανάγκη να το μοιραστώ…

Nαι ρε συ, επιτελώ έργο! Έτσι για να υπάρχει ανανέωση στο φόρουμ! :smiley:

Λοιπόν, αυτή τη στιγμή μιλάω στο τηλέφωνο με τη Ρόουζ, κι εκεί που έχουμε μια πολύ χαλαρή συζήτηση, μου πετάει αιφνιδιαστικά: “Ώχου, πάλι το κάνουν οι αποπάνω! Μία ώρα είναι σε οργασμό η άλλη…”

:lol:
Προτείνω να σχηματίσουμε έναν κύκλο αγάπης για υποστήριξη στη Ρόουζ που βιώνει δύσκολες στιγμές…

Μυαλο δε βαζεις ομως. :lol:

Εκει, σκαλιζεις …παρελθον, παλια τοπικ, προηγουμενες ζωες. :stuck_out_tongue:

Ε όχι και δύσκολες :!:

Χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!
Ε μα τι να κάνω το ζούνε γαμησει η από πάνω! (στην κυριολεξία!):stuck_out_tongue:

Εεε δύσκολες είναι να το ακούς και να μην το κανεις!! χαχαχ

Ναι σε καταλαβαίνω. Ανέβα λοιπόν πάνω και μπες και σύ στον χορό :wink:

Ααα σε παρακαλώ στους δυο τρίτος δεν χωρεί για αυτό και αποχωρεί…

[SPOILER]αλλα δεν ΥΠΟΧΩΡΕΙ!![/SPOILER]

Πραγματικά, πόοοοσοο σε νιώθω ρόουζ…και γω μία φορά είχα ξυπνήσει άγριο χάραμα από κάτι ‘‘ύποπτους’’ θορύβους που έκαναν οι από πάνω…κάτι τριξίματα κλπ…πφφ…χαχαχ :smiley:

Πολυ Κωνσταντινου κ Ελενης βλεπεις. :smiley:

πες το ψέμματα…#-o:lol:

γυρεύοντας πάω…

έδιτ. αλλά δεν υποχωρεί λέει χαχαχαχαχ…
θυμάμαι και το επεισόδιο…όλα τα λεφτά λέμεε η φάση…(άσχετο…)

Ναι, αλλά στη Ρόουζ αφήνει ψυχολογικά τραύματα… Την έχει πιάσει και τραγουδάει Ρουσλάνα τώρα!
Της έχουν ξυπνήσει μια πολύ wild πλευρά φαίνεται! :stuck_out_tongue:

Φαντασου εμένα δεν ύποπτοι θορυβοι είναι ΒΟΓΚΗΤΑ! Ελεοοοος! Χαχαχα

Ε μα συγνώμη παίζεται επί 10 χρόνια κάθε μέρα και να μη θες το μαθαίνεις!:stuck_out_tongue:

για κάποιο λόγο γελάω πολύ με τα τελευταία ποστ

Αφού είμαστε και γαμω τις κοπέλες, ελα παραδεξου το αφού εδώ το χεις!:stuck_out_tongue:

Όχι απλά γελάω κυρίως με τα ποστ τύπου “Φαντασου εμένα δεν ύποπτοι θορυβοι είναι ΒΟΓΚΗΤΑ! Ελεοοοος! Χαχαχα” κλπ

φλοπφλοπφλοπ

Γειά σου Κάστορα!

Εσύ μην πεις καλή κουβέντα, αλλοπρόσαλλη πασχαλίτσα!![-X

Πωπω, το 'χουμε κάψει… Μιλάω με τη Χριστίνα στο τηλέφωνο, που μιλάει με το Γιάννη μέσω φβ και του μιλάω κι εγώ μέσω της Χριστίνας και τελικά όλοι μαζί γράφουμε στο ρόκιν!