Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ε?

ξεκινάω διάβασμα κανα τέταρτο…

Άμε διάβασε μωρέ που κάθεσαι στο ρόκιν και αύριο γράφεις… :stuck_out_tongue:

Εγώ τελείωσα εξεταστική πριν 2 μέρες…εσείς πίξτε. :stuck_out_tongue:

Σε τρεις ώρες γράφω…

Γιατί μου το πες αυτό…? Θέλω να τελειώσει η γ@μωεξεταστική:!:
Βαριέμαι…

Γειά σου Αντιγόνη!

Το μάθατε όλοι τελικά ε? χαχαχαχαχαχαχαχαα

μου κατεβηκε ο,τι.

Γειά σου Λένα_ΜΔΜ!

Τι κάνεις;

[SIZE=“4”]ΣΚΑΤΑ[/SIZE] :(:(:frowning:

Τι έχεις? :frowning:

βατερλο σε μαθημα που ειχα παει προετοιμασμενος και το ειχα και για σιγουρο ορι θα το περασω…

Join the club!

P.S Συνάδελφοι είστε!

Και γω μάλλον κόπηκα Αριστοτέλη! :smiley: Άλλα πήγα φλού!

Είπε κανείς “Αριστοτέλης”;;; :smiley:

ΚΑΝΕΝΑΣ

ω ας απαντησω για τωρα.
ζωγραφιζω ενα τραπεζακιι. :confused:

i know,i know…

το θεμα ειναι οτι τις επομενες μερες γραφω 2 δυσκολα μθμτα και τωρα παω με εντελως λουζερ ψυχολογια :frowning:

Aν ξεκινάς έτσι τότε το χεις χάσεις πριν καν το δώσεις:!:
Think positive

Όχι, μην το κάνεις αυτό…αυτός ήταν ο βασικός λόγος, που κατά πάσα πιθανότητα έχασα σήμερα το μάθημα, η άσχημη ψυχολογία μου(για διάφορους χάζους λόγους…).
Να διαβάσεις και να πας να δώσεις και ό,τι γίνει…
Ε, δε θα σκάσουμε κιόλας.8)

Ο εμού! Δεν τον πάω μια!

Εγώ αν κι ακόμα δεν έχω δει αναλυτικά το έργο του (σε έναν πρώτο στάδιο πάντως αγόρασα την “Ποιητική” και “Περί Ψυχής” για να τα δω με την ησυχία μου μετά τις πανελλήνιες), μπορώ να πω ότι τον λατρεύω!
Ήδη κρίνοντας από τον τρόπο που αναπτύσσει στα Ηθικά Νικομάχεια και τα Πολιτικά τη συλλογιστική πορεία της σκέψης του, θεωρώ πως ήταν [I]ευφυέστατος[/I] και γενικά η ευφυϊα είναι κάτι που ανέκαθεν με γοήτευε στους ανθρώπους. Καμία σχέση με τη μέθοδο του Πλάτωνα ή άλλων φιλοσόφων… Στο λόγο του υπάρχει πράγματι μια πολύ επιστημονική, θετική προσέγγιση, που στοχεύει στην ουσία και η σκοπιά από την οποία αναλύει κάθε έννοια είναι μοναδική. Κι εξάλλου, η φιλοσοφία [I]είναι[/I] επιστήμη, οπότε ευτυχώς που βρέθηκε ένας να την προσεγγίσει έτσι, κι όχι με μύθους κι αοριστίες… Επίσης, μπορώ να πω ότι με βρίσκει σύμφωνη σε αρκετά θέματα, αντίθετα με τον Πλάτωνα πχ. Είναι από τις προσωπικότητες που πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω…

Ντάξει, υποπτεύομαι βέβαια πως όταν το έργο του διδάσκεται -και με τον τρόπο μάλιστα που γίνεται η διδασκαλία [I]στην Ελλάδα[/I]- όπως καθετί άλλο αξιόλογο, χάνει τη μαγεία του…