Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Aυτό!

Το πιο τραγικό για μένα είναι η διδασκαλία της λογοτεχνίας, με τον τρόπο που γίνεται τουλάχιστον. Κανείς δεν είναι σε θέση να αναλύσει ένα έργο (και κυρίως στην ποίηση) εκτός από τον ίδιο το δημιουργό!
Όπως είπε ο Housman "Even when poetry has a meaning, and it usually has, it may be inadvisable to draw it out… Perfect understanding will sometimes almost extinguish the pleasure."
Υπάρχει μια τάση να τα ****** όλα…

Εγώ λογοτεχνία είχα φοβερό καθηγητή(Γ. Πεντζίκης)…μιλάμε για μορφή όμως!
Ό,τι και να γράψω είναι λίγο

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που το αγαπάνε, κι αυτό βγαίνει και στη δουλειά τους. Προφανώς ήσουν τυχερός κι έπεσες σε έναν από αυτούς ;p
Κι εμένα θα μου άρεσε να διδάσκω λογοτεχνία, αλλά συνήθως όταν υπάρχει η πίεση μιας ύλης, η διδασκαλία περνάει σε ένα τεχνοκρατικό επίπεδο… Βέβαια δεν έχω υπόψιν μου πώς μπορεί να γίνεται στα πανεπιστήμια. Εσύ σε ποια σχολή είχες αυτόν τον καθηγητή αν επιτρέπεται; Διδάσκει ακόμα;

Ουπς!Παρανόηση…
Στο λύκειο τον είχα αλλά ήταν πολύ “μπασμένος” στα της λογοτεχνίας(έχει γράψει βιβλία,ποιητικές συλλογές κ.λ.π)
Τελείως φευγάτος τύπος…ψιλο-psycho!
Είδα τη λογοτεχνία με άλλο μάτι

Πφφφ μπηκαν ολοι της θεωρητικης και γραφουν κατεβατα και βαριομαστε να διαβαζουμε…:p:p

^
Λολ!

Θα έπιανα κανα άλλο σοβαρό θέμα τώρα αλλά βαριέμαι και λέω ό,τι μου κατέβει. :stuck_out_tongue:

Μόλις είπες κάτι που μόλις σου κατέβηκε :smiley:

That’s my point!

Αν θέλετε σοβαρά θέματα να πάτε στο podium:!:
Εδώ χαζολογούμε

Οκ.

Χμμμμ…

Τί θέλετε να ντυθείτε στις απόκριες;
Αν γινόταν να ντυθείτε ως ένας συμφορουμίτης σας ποιόν θα διαλέγατε;

Υπάρχει τόπικ

Βασικά πότε αρχίζουν οι απόκριες?:-k

24 Φλεβαρη ειναι η Τσικνοπεμπτη και 6 Μαρτη οι Αποκριες!

http://www.flash.gr/sites/flashradio/files/audio/TATSOPOULOS%2003-02.mp3
O Τατσόπουλος του ΣΚΑι που κάνει την εκπομπή αποδομεί τους φασίστες που τον κατηγόρησαν άδικα ότι αποκάλεσε gay τον Κολοκοτρώνη

ομορφιές…:p:p:p

ιου ιου ιου αηδία:!:

α πα να φάω τώρα :tomato: ΚΑΙ μετα ΔΙΑΒΑΣΜΑΑΑ.

έδιτ. τώρα πάω για διάβασμα…ΤΕΡΜΑ ΤA ΛΟΓΙΑ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ:!:

Σεμιναρια ανυψωσης του ηθικου των φοιτητων που βγαινουν στην ανεργια στην Ιαπωνια…Χμμμ…:-k:-k

Πόσο photoshoooop!:stuck_out_tongue:

Θέλω να μοιραστώ έναν μεγάλο μου προβληματισμό: κάθε φορά που κάποιος μουντζουρώνει θρανία, βιβλία κλπ. (ακόμα και κουκίδα να κάνει) με πιάνει ταχυκαρδία και συγχύζομαι. Σήμερα πάλι η διπλανή μου, ακριβώς επειδή ξέρει ότι ταράζομαι, μου τράβηξε μια γραμμή στο τετράδιο και μόνο που δεν τσίριξα μες στο μάθημα- από τη θέση μου πάντως πετάχτηκα στα καλά καθούμενα(!)
Φέτος το 'χω περιορίσει σημαντικά -ανέχομαι γενικά να μου γράφουν εφόσον είναι κάτι μικρό και διακριτικό ή είναι σχεδιάκι/λέξη που βγάζει νόημα- αλλά γενικά δεν πρέπει να 'ναι και πολύ νορμάλ! :stuck_out_tongue: