Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

XAXAXAXAXAXAXAXAXA:lol::lol:

William έχεις πρόβλημα, ναι, είμαι σίγουρος πλέον…

ΡΕ!

Εδώ εμείς αναπολούμε εποχές που ζωγραφίζαμε logos από groups σε θρανία, καρέκλες τετράδια… Κ γράφαμε κ στίχους… Τί θα’χεις να θυμάσαι μωρέ καμμένο απ΄το σχολείο; Τα Λατινικά; :stuck_out_tongue:

Eμενα ολα μου τα βιβλια ειναι τερμα μουτζουρωμενα.Κι οταν λεμε μουτζουρωμενα δεν μιλαμε για σχεδια αλλα για γραμμες,μουτζουρες και αλλα αφηρημενα πραγματα που ζωγραφιζω οταν βαριεμαι.Γραφω βεβαια και κανα στιχο η τιποτα τετοιο.Πραγματικα,σε μερικα μαθηματα αν δεν μιλας,η δεν ακους μουσικη πρεπει οπωσδηποτε να μουτζουρωνεις το βιβλιο η το θρανιο αλλιως δεν παιρναει η ωρα.

εγω παντου ζωγραφιζω αυτο [SPOILER][/SPOILER]
και ενα καροτσακι σαν αυτο [SPOILER][/SPOILER] αλλα πιο ομορφο

και στα βιβλια των αλλων γραφω το ονομα μου στην πρωτη σελιδα

Αυτή την παραξενιά την έχω και γω με τα βιβλία που αγοράζω, δεν ανέχομαι να μου τα πιάνουν…κάτι φορές τα ανοίγουν τόσο πολύ, που τους κάνω παρατήρηση…:frowning:
Α όλα και όλα τα πράγματα μου τα προσέχω(ε, καλά όχι και πάντα)…τα βιβλία μου τα σκουπίζω με υγρά μαντηλάκια και άμα ξέρωγω στραβώσει και λίγο το εξώφυλλο, βάζω αποπάνω τους τα βιβλία της νομικής, τις γκουμούτσες, για να ‘‘ισιώσουν’’…

Τα βιβλία του σχολείου τα έγραφα…
Αλλά εκεί που του χα δώσει να καταλάβει ήταν στα θρανία…
όλο το ονομά μου και στιχάκια έγραφα…
και όταν βαριόμουν (σχεδόν πάντα δηλαδή…) τα ζωγράφιζα…

Εγώ έχω ένα κόλλημα με τα χαρτάκια…παντού έχω πεταμένα χαρτάκια…γράφω κάτι…
δεν μου αρέσουν τα γράμματα το ξαναγράφω…
έχω χαλάσει ένα πακέτο Α4 για να κρατάω ‘‘σημειώσεις’’ και καλά που δε μου χρησιμεύουν σε κάτι…
πολύ χαρτούρα και χαρτούρα από το σχολείο (γυμνάσιο/λύκειο).

Δεν έχω πρόβλημα με τους στίχους (η ίδια γράφω σύντομα στιχάκια στις άκρες, βιβλίων-θρανίων, αν κι έχω ένα πρόχειρο ειδικά γι’ αυτό το σκοπό μέσα στο μάθημα:oops:), κι επίσης δεν έχω θέμα με ζωγραφιές. Δεν μπορώ τις [I]μουντζούρες[/I], το κακαίσχητο! Με ταράζει :stuck_out_tongue:

Και μουντζούρες έκανα.:stuck_out_tongue:

Χαχαχαχαχ—> ταχυπαλμία!!! :stuck_out_tongue:

ειχα μια διπλανη που οποτε εγραφε τεστ απο το αγχος της ιδρωνε ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ πολυ το χερι της που εβαζε κατω απο τον καρπο της αλλο χαρτι για να μη μουσκευει το χαρτι του τεστ#-o

Στην τρίτη λυκείου είχα χαράξει ένα σουρεάλ σχέδιο πάνω σε όλη τη μεριά του θρανίου μου με διαβήτη. Ήταν ένα τεράστιο πράγμα, με σχέδια μέσα, πάνω και γύρω από σχέδια, χωρίς σημείο κενού χώρου. Χάραζα τις γραμμές, ύστερα έχυνα μελάνι και μετά το σκούπιζα, ώστε να ποτίσει το μελάνι τις γραμμές και να ποτίσει το σχέδίο. Δεν υπήρχε καθόλου κενός χώρος. Φαντάσου κάτο [I][U]τέτοιο[/U][/I] (αλλά χαραγμένο, με πιο καθαρές γραμμές και πιο κακότεχο :p).
Δεν υπήρχαν κενά σημεία.
Ένας χρόνος.
Ένας διαβήτης.
Χρίτσι χρίτσι.
Ενδεχομένως να είχες τρελαθεί, φαντάζομαι!

Αυτό με ΕΚΝΕΥΡΙΖΕ!

Κι εγώ έχω πολλές παραξενιές με τα βιβλία μου…

Ρένια έλα αύριο στην κατεύθυνση να σου δείξω κάτι :slight_smile:
Να τσεκαρω αντίδραση απλά!:stuck_out_tongue:

Κοίτα, το σχεδιάκι στο λινκ δεν ήταν άσχημο! Σουρρεαλιστικό, αλλά όχι αντιαισθητικό- ίσα ίσα με όλα αυτά τα χρώματα…!
Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι μίνι εγκεφαλικά θα πάθαινα να το έβλεπα [I]χαραγμένο[/I] πάνω στο θρανίο- ειδικά εφόσον η απομίμηση δεν ήταν και καλή! Μπορεί και να με χάνατε… :stuck_out_tongue:

@Ρόουζ: Ωχ! Χάπια;

Ωχχ δεν σε βλέπω καλά William…

Άσχετο, αλλά ψάχνοντας, ‘‘ξέθαψα’’ ένα γαμάτο θρεντ…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2906

Χχαχαχαχαχαχαχαχααααααχαχαα

Δεν ήταν απομίμηση βλακείες δικές μου έκανα, απλά ήθελα να βρω κάτι που να δείχνει το βαρυφορτωμένο του πράγματος…

Κοπέλες φιλοδοξώ να καταφέρω να κοιμηθώ νωρίς, να μην βαρεθώ άλλο, συνεπώς καληνύχτα kiss

Άπαπαααα! Καληνύχτα, Almightyy! :wink:

Χαχαχ, Αντιγόνη, ξετρυπώνεις βαρυσήμαντα θρεντς! Στο podium ψάχνεις;; :stuck_out_tongue:

Τέσπα, βασικά την κάνω κι εγώ σιγά-σιγά. Τις καληνλυχτες κι από μένα!! (:

Είδες που πάω και τα βρίσκω;;; Πωω η βαρεμάρα μου θα φταίει…
Καληνύχτα κορίτσια…:!::!::!:

Ακόμα λέω ότι θα διαβάσω…

τα βιβλια αν δεν ειναι ψιλοτσαλακωμενα με τπτ ξεφτισματα στα εξωφυλλα δεν λενε…εχουν την αισθηση του παλιου και πολυδιαβασμενου:!: τα βιβλια τολκιν που εχω πχ ειναι ξεφτισμενα λες και εχουν βγει απο κανα παλαιοπωλειο(10 χρονω βιβλια)
μια ομορφια:!:

αϋπνίες… :?

εγώ τώρα πάω να την πέσω…
καλή συνέχεια…:p:p