Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Και μένα μου αρέσουν τα παλιά βιβλία. Έχω κάποια του πατέρα μου- Μαρσέλ Προυστ, Ισαάκ Ασσίμωφ…- και είναι τόσο όμορφα με τις κιτρινισμένες σελίδες! Είναι επίσης ακόμα και η ίδια η μυρωδιά του πολυκαιρισμένου χαρτιού!

Για τις μουντζούρες συζητούσαμε παραπάνω… :wink:

Αυτά τα΄χεις διαβάσει;

Το “Καταστροφές”, μέχρι κάποιο σημείο. Για να είμαι ειλικρινής έχωνε πολλά σχετικά με φυσική κλπ. οπότε κάπου-κάπου βαριόμουν ;p

Λαρισα απο χθες για λιγες μερες!:smiley:
βρηκα την κολλητη μου που γυρισε απο erasmus! μου εδωκε και το δωρο που μου πηρε!!! :D:D:D
και σημερα εχει ποτακι στα πατρια εδαφη μετα απο κανα μηνα απουσιας! :smiley:

Ποιος παει τωρα 4 ωρες φροντιστηριο…πφφφφφφ

τι δωρο?:stuck_out_tongue:

Eric Clapton & Friends live at Royal Albert Hall 1983 σε βινυλιο!!! :D:D:D

A στα διαλα σκατογερμανικα,παω για υπνο δε γαμιεται

το ντισκμαν μου,ο πιο πιστος μου φιλος τα τελευταια 8 χρονια που με συντροφευσε σε απειρες μουσικες αναζητησεις,με αφησε χρονους με fields of the nephilim :cry::cry::cry:

περναω μια παρατεταμενη περιοδο κρισης.δεν μπορει.

σορρυ μαν…καταλαβαινω πως ειναι…

παρε ενα ΓΟΥΟΚΜΑΝ να το αντικαταστησεις.

το ακουω απο το πρωι…

[SPOILER][SIZE=“1”]μονο σε μενα ο Clapton μου θυμιζει τον Hugh Laurie???[/SIZE]:p:p[/SPOILER]

Toυ φέρνει λίγο…
http://www.youtube.com/watch?v=smI2wJTfnDQ

ειχα “πονεσει” πολυ σε εκεινο το επεισοδιο εκει που του εστελνε ο Wilson τις χορδες και μετα τον μαγνητη…:?

Τις τελευταίες μέρες έχω φάει τόσα ζολίτα[SPOILER][/SPOILER]
που πλέον φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω ένα πρωί και θα είμαι πορτοκαλί!

Εγώ πάλι πολύ χαίρομαι όταν του τη φέρνει ο καημένος ο Wilson!
:roll:

Κάποια στιγμή πρέπει ν’ αρχίσω να θυμάμαι ότι οι μπριζόλες δεν ξεπαγώνουν αυτόματα. :frowning:

Βad day.
Bad, bad BAD day.
Bad.
:frowning:

φτου κακά πάει κι αυτό…

Γουατ χαπενντ?

Ντράβαλα στη δουλειά. Είμαι πάνω από το τηλέφωνο από χθες το βράδυ στις 11 και το έκλεισα πριν από λίγο - που μπήκα και σπίτι. κακές συνεννοήσεις, εκνευρισμένοι άνθρωποι, προβλήματα υγείας, διάφοροι άσχετοι που απλώς φώναζαν, δουλειές που έπρεπε να γίνουν on schedule, κάποιες που δεν έγιναν και κάποιοι θα υποφέρουν τη δευτέρα.

το καλό είναι ότι αύριο παίρνω άδεια από τη σημαία και κάθομαι σπίτι, που να γ*(&θεί το σύμπαν ολόκληρο.

:(:(:(:(:frowning:

Άστα να πάνε εν ολίγοις…

Πρέπει να διαβάσω…

[SPOILER]Πόσος καιρός πάει που το λέω? Πραγματικάαα…:-s[/SPOILER]