Αθήνα σου’ρχομαι 8)
αι στο διαολο ρε Fake!!!
[SPOILER]εμεις μαλλον θα μεινουμε με το πουλι στο χερι…:(:([/SPOILER]
[SPOILER]παντως το χρειαζοταν ο Ασταλδος αυτο! μας τα ειχε σκοτισει…!!! :p:p[/SPOILER]
Κανονίστε να πάω Ζάγκρεμπ μόνο από πείσμα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
(και καλά)
ναι απο πεισμα θα ειναι…
θα σου κουβαληθω και εγω μωρη σιχαμερη σκουλικαντερα!
αχχααχχαχαχαχχα δύσκολα πάντως… πολύ δύσκολα
crimson_Idol’s Profile
The last 3 visitor(s) to this page were
[B]# Ορθογράφος
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
Ψώλοκλαψ [/B]
:lol:
πουθε μπορεις να το δεις αυτο???:roll:
Πείτε με αχάριστη, αλλά δεν θα ήθελα να δω τους Muse στο sonisphere…:-s
[SPOILER]…όχι ότι δεν θα πήγαινα βεβαίως βεβαίως, εάν έπαιζαν…:p[/SPOILER]
Κολλημένη με τους Muse.
Αφιερωμένο…
:)
εδιτ. για κάποιον λόγο αυτό το τραγουδι, ειδικά στην αρχή, με μελαγχολεί…αλλά μαρέσει πάρα πολύ!!
kollhmenos me ton Rob Zombie. Ton anakalypsa apo thn anakoinosh gia to Sonisphere, prin eixa akousei mono to ‘scum of the earth’.
Doste zombie ston lao reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ας πούμε όλοι τα κολλήματα μας λοιπόν…
Κολλημένη με τους Draconian!!!
Ο Rob Zombie θα ρθει κατά πάσα πιθανότητα…άντε άντε τυχερέ!! χαχα!! Δεν έχω ακούσει…
Eχω μια ερωτηση…
Εχω κατι εικονες (σε πισι και σε κινητο). Που μπορω να παω και να της τυπωσω σε μεγαλο χαρτι (για να τις βαλω ως αφισες στο δωματιο μου ξερω γω)? Για Αθηνα μιλαω παντα.
το αγαπημενο μου απο Muse! νωθω και εγω το ιδιο πραγμα στην αρχη!
γενικα υπαρχουν και βιβλιοπωλεια μεγαλα που εχουν πλοττερ και κανουν εκτυπωσεις σε μεγεθος αφισας(πρεπει να ειναι και μεγαλη η αναλυση της εικονας ομως). τωρα συγκεκριμενα για Αθηνα δεν ξερω…
@ μαρτιαν: μπορεις να κοιταξεις και σε μαγαζια που εμφανιζουν φωτογραφιες…πολυ πιθανον να εχουν.
και μια παρατηρηση.τις τελευταιες μερες οταν προσπαθω να μπω ξημερωματα στο φορουμ η κολλαει υπερβολικα η λεει δε σερβερ ισ του μπιζι μπλαμπλαμπλα…και αν καταφερω να μπω παιζει να ειναι μεσα μαζι με βιζιτορς 10 ατομα.για κοιταξτε το.ηθελα χθες να ποσταρω στις παραωρες και δν μπορουσα.ΟΡΙΣΤΕ…:=p
@Silent Winter
Thanks για την αφιέρωση!! Αλλά κατάθλιψη το συγκεκριμένο κομμάτι? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι…:-k
Άσχετο, παιδιά ξέρετε το λιωμένο τσένταρ που δίνουν στα σινεμά μαζί με τα ντορίτος, πώς φτιάχνετε?
Παίρνουν το τσένταρ και το λιώνουν; :?
καλέ ναι, δεν έχεις φάει ποτέ?:-k
@Space Dementia: Τίποτα καλέ!!
Αχ τώρα θυμήθηκα κάτι άσχετο…μία σάλτσα τυριών που είχαν φτιάξει σε μία εκπομπή. Μέσα σε ένα σκεύος το οποίο ήταν μεταλλικό και από κάτω είχε μία φλόγα, ουτως ώστε να μην γίνει μία στερεή μάζα και να διατηρείται ζεστή. Φαινόταν πολύ ωραίο!!
Βασικά εξηγούσα την διαδικασία… ότι απλά το λιώνουν… Όχι; :-k
Χεχ έβαλες ερωτηματικό και με μπέρδεψες…
Βασικά με το να το λιώσεις απλώς, δεν γίνεται τπτ, μετά από λίγο ξαναγίνεται όπως πριν. Κάτι βάζουν, κάποιο υλικό (κρέμα γάλακτος ίσως?:-k) και παραμένει σε υγρή μορφή… Νομίζω…