Φοντύ λέγεται!
Βασικά αυτό πρέπει να είναι σως τσένταρ γι’αυτό μένει υγρή…δεν είναι σκέτο τσένταρ
Αν λιώσεις τσένταρ στο μικροκυμάτων είναι πιο ωραίο αλλά κρυώνει και σκληραίνει
Φοντύ λέγεται!
Βασικά αυτό πρέπει να είναι σως τσένταρ γι’αυτό μένει υγρή…δεν είναι σκέτο τσένταρ
Αν λιώσεις τσένταρ στο μικροκυμάτων είναι πιο ωραίο αλλά κρυώνει και σκληραίνει
Ναι καλέ, αυτό εννοούσα!!! Ωραίο φαινόταν!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iTEi_PlFEWU
Αφιερωμένο σε όλους!!!
Στα “αθλητικά” γίνεται σφαγή!!:lol:
Xαχαχ, πράγματι! Αφού ήμουν σίγουρη πως γυρίζοντας σπίτι και πατώντας “new posts” τα θρεντς “Ολυμπιακός”-“Παναθηναϊκός” θα ήταν στην κορυφή. Και ήταν
Επίσης: ΕΥΤΥΧΙΑ! Παίζει να αποκαταστάθηκε το ίντερνετ. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν έχω συνδεθεί από γείτονες
όποιος έχει ώρα ας διαβάσει αυτή την ιστορία…μου φάνηκε αρκετά τρομαχτική 8O
[SPOILER]There was a hunter in the woods, who, after a long day hunting, was in the middle of an immense forest. It was getting dark, and having lost his bearings, he decided to head in one direction until he was clear of the increasingly oppressive foliage. After a what seemed like hours, he came across a cabin in a small clearing. Realizing how dark it had grown, he decided to see if he could stay there for the night. He approached, and found the door ajar. Nobody was inside. The hunter flopped down on the single bed, deciding to explain himself to the owner in the morning. As he looked around, he was suprised to see the walls adorned by many portraits, all painted in incredible detail. Without exception, they appeared to be staring down at him, their features twisted into looks of hatred. Staring back, he grew increasingly uncomfortable. Making a concerted effort to ignore the many hateful faces, he turned to face the wall, and exhausted, he fell into a restless sleep.
Face down in an unfamiliar bed, he turned blinking in unexpected sunlight. Looking up, he discovered that the cabin had no portraits, only windows.[/SPOILER]
Erm…really?
δεν νομίζω να είναι αλήθεια…σε ένα παρακμιακό σαιτ το βρήκα
Σε συμβουλεύω να μη δεις την ταινία… είναι λίγο πιο λάιτ απ’ αυτό που περιγράφεις ;ρ
[SPOILER]ΈΛΕΟΣ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ![/SPOILER]
Τέτοιες ιστορίες εννοείται ότι είναι μούφες…
misfits <3
Γιατί δεν μου κάθεται η Εύα??
[SPOILER]Γιατί ρωτάω το PC μου κάτι τέτοιο στις 4 παρά…??[/SPOILER]
Δύο άσχετα πράγματα που ήθελα να μοιραστώ.
Γενικά αποφεύγω να σχολιάζω σε θρεντς για άλμπουμ που δεν έχω ακούσει ακόμη. Και επειδή δεν κατεβάζω συχνά, γενικά “χάνω” πολλά θρεντς καινούριων κυκλοφοριών έτσι. Έψαξα λοιπόν το θρεντ για το Spiral Shadow που ήθελα να γράψω μία βλακειούλα, και ανακάλυψα ένα από τα επικότερα θρεντς στο music section 8)
ήταν τόσο τέλειοι οι αλληλοδιαπλεκόμενοι καυγάδες που δεν έκανα κόμεντ για να μην το χαλάσω
Είδε η μητέρα μου ολόκληρο το τατουάζ μετά από κανα μήνα (το ήξερε ότι υπήρχε, απλά δεν το είχε δει, μόνο ψήγματα όταν περίσσευαν από μπλουζες).
Ψυχρό σχόλιο: [SPOILER]υπέροχα, βλέπω ότι θα έχουμε πρόβλημα και με το νυφικό τώρα.[/SPOILER]
:lol2::lol2::lol2:
Χαχαχαχαχα!
Καλα ΘΕΑ η μαμα!!
Εμενα ευτυχως δεν εχουν κολληματα με τα τατουαζ (οχι οτι αν ειχαν δεν θα χτυπαγα 8) )
πας στο Profile σου , κάτω δεξιά
[I][U]Το Fail της ημέρας[/U][/I]
Ήμουν στη Χριστίνα (τη γνωστή σε σας ως Ρόουζ), καθότι θα ήτο μονάχη της όλη μέρα σε ένα έρμο σπίτι και είχα την ευγενή καλοσύνη να της κρατήσω συντροφιά καθ’ όλο εκείνο το διάστημα, εκμεταλλευόμενες κι οι δυο το άδειο σπίτι… Πριν λίγο, λοιπόν, που επέστρεψαν οι δικοί της, συνέβη το εξής: ακούγοντας εμείς θόρυβο στην πόρτα, κλασικά αρπάξαμε το εγγύτερο προς εμάς βιβλίο και προσποιηθήκαμε πως μελετούσαμε με ζήλο! Η Χριστίνα ούσα της τεχνολογικής λοιπόν άρχισε να λύνει άσκηση, όταν έρχεται ο πατήρ να ελέγξει τα φρόνιμα και μελετηρά κοριτσάκια. Βλέποντας, οπότε τη θυγατέρα να γράφει, λέει: “Πώς και δεν πηδάνε πάνω;”, αναφερόμενος στα γράμματα που ήταν σε απόλυτη ευθεία. Εγώ βέβαια που ήμουν χωμένη πίσω από τη Βιολογία και έχοντας υπόψιν μου τους ανεκδιήγητους ένοικους του από πάνω ορόφου (βλ. παλιότερο σχετικό ποστ), παρερμήνευσα το σχόλιο και απάντησα, ζωηρά κιόλας: "Ω ναι, παραδόξως σήμερα δεν πήδηξαν οι πάνω!"
Ευτυχώς για μένα ο άνθρωπος δεν πρέπει να άκουσε το άρθρο, οπότε το προσπέρασε, αλλά εμείς όταν καταλάβαμε τι έγινε παίζει να γελάγαμε και μία ώρα…
:lol::lol:
Χαχαχαχα!
Παλι καλα που δεν ακουσε το αρθρο!χαχαχα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα! :lol:
[SPOILER]-.-
Ευτυχώς, τουλάχιστον, που δεν το πόσταρες στις ατάκες[/SPOILER]
Xαχαχαχαχαχ!
Θα το έκανα, αλλά έχω πει πως απέχω από το θρεντ ως διαμαρτυρία μέχρι να εκτιμηθεί η αξία των ποστς μου! :lol: (για κάποιο λόγο παίρνει χρόνο να ολοκληρωθεί η εκτίμηση)
πόσο χρόνο; 50 χρόνια μέχρι να κλείσει το θρεντ;
[SPOILER][/SPOILER]