Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

σε μερικες μερες παω εφταημερη, πειτε καμια φαρσα

7ημερη; Ποσο χρονων εισαι ρε;

για να πηγαινω εφταημερη ,τριτη λυκειου (και δεν εχω μεινει ποτε)

πες καμια φαρσα

Και δεν σου φαινοταν :stuck_out_tongue:
Φαρσα;Εξαρταται σε ποιον θελεις να την κανεις 8)

απο τι δεν μου φαινοταν ,απο τις γνωσεις μου ? :roll:

πες εσυ οτι φαρσα θες ,και θα βρω ατομα

E ξερω γωωω,γενικα δεν σε εκανα για κατω των 18 :Ρ
Τεσπα…ρε οταν πηγαινα εγω τριτη λυκειου καναμε παλιομοδιτικες φαρσες :Ρ

Εγώ θυμάμαι έναν καημένο που τον είχε πάρει ο ύπνος και του γέμισαν το αυτί με θρυματισμένα φουντούνια

Χαχαχαχαχαχαχα ο μαι γκαντ!:lol::lol:

καθώς κοιμάται ένας,πηγαίντε και βάλτε του σαμπουάν στον σβέρκο,όσο γίνεται…
Το παιδί αυτό,θα τρομάξει άπειρα,θα θέλει να ρίξει χριστοπαναγίες και με το δίκιο του!!Πόσο μάλιστα αν είναι μακρυμάλλης και είναι 4 το βράδυ,και πρέπει να κάνει μπάνιο.

[SPOILER]ps.ήμουν το θύμα :p[/SPOILER]

Επίσης,μετά τα κλασσικά με μπουγέλο.επισκεφθείτε γκόμενες η άλλους κάφρους και παίξτε σαν να ναι καλοκαίρι!:hippy:

Kαλημέρα.
Πονάει όλο μου το [I]είναι.[/I]
Και [I][U]βαριέμαι.[/U][/I]

Καλημέρα! Νυστάζει όλο μου το [I]είναι[/I], εντούτοις πήγα κι έγραψα πουρνό-πουρνό, λιώνω λίγο τώρα και σε λίγο αρχίζω διάβασμα για το αυριανό πάλι διαγώνισμα. Ξέρω πως αυτή τη στιγμή με φθονείτε τα μάλα, αλλά τι να κάνουμε! :stuck_out_tongue:

Έχω ακόμα να δηλώσω πως είναι ΤΡΕΛΗ αδικία να διαβάζουμε χοντρικά 31 σελίδες μόνο εισαγωγή (και δη [I]κακογραμμένη[/I] εισαγωγή που για να σου πει απλώς ότι ο Αριστοτέλης ξέρω γω γεννήθηκε το 384 π.Χ. στο πάει μέσω Κωλοπετεινίτσας ότι ήταν το τρίτο έτος της 114ης Ολυμπιάδας σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ενός που το μαθαίνουμε από τις πληροφορίες του άλλου και μπίρι-μπίρι-μπίρι αυτολεξεί όλο αυτό το ανούσιο κατεβατό), οι οποίες αντιστοιχούν σε ένα ή δύο ψωρομόρια. Δηλαδή, έτσι ανταμοίβεται ένα διάβασμα ωρών; Ε; Τη θεωρητική μου μέσα!

Αυτάά! :smiley:
Και πάλι καλή σας μέρα!

Καλημέρα! Νυστάζει όλο μου το είναι, εντούτοις πήγα κι έψησα ψωμί πουρνό-πουρνό, λιώνω λίγο τώρα στο νετ καφέ και σε λίγο θα παω για τσίπουρα στην παραλία. Επίσης, από σήμερα ξέρω πως να καταστρέψω μια γέφυρα με C4.

Πάλι έξοδο ρε κωλόβυζμα :?:

Φίλος απο χθες τα νέα σταμάτησαν να προσαρμόζονται και πχιάνουν σκοπέτα. Και αύριο έξω θα 'μαι. 14 και σήμερα \m/

Δηλώνω επισήμως ότι ο mixalis Purple είναι κότα! :stuck_out_tongue:

βρε ουστ απο δω!! θα σου αποδειξω εν καιρω οτι δεν ειμαι…φλωρε!! πηγαινε παιξε κανα Πλιατσικα! :p:p

Μετά από το καταπληκτικό πάρτι αποδείχτηκε πως είσαι κόοοοοοοτα xD

οχι δεν θα παιξω το παιχνιδακι σου!! να τα πουμε απο κοντα να σου πω εγω ποιος ειναι κοτα!! :lightsabre:

Lets duel! xD

Έχω ξεράσει 11 φορές από το πρωί…μέχρι τις 3-4 πίστευα θα είναι hangover
Υποψιάζομαι γαστρεντερίτιδα
ΤΕΛΕΙΑ