Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Πασχαλάκο αυτό το χα πάθει και εγώ πριν πολλά χρόνια. Μία ολόκληρη μέρα ξερνούσα :expressionless: …την επoμένη ήμουν καλά! Πήρες κάποιο φάρμακο;;

υπομονή παιδιά.οι πρώτες 11 φορές είναι δύσκολες. :dizzy:

Μου έκανε εντύπωση που είχα τόσα πολλά υγρά μέσα μου…κάθε τρεις και λίγο έβγαζα:lol:
Ένα ντεπόν πήρα γιατί μου πόνεσε το κεφάλι από το βγάλε-βγάλε:p
Ελπίζω να είμαι καλά αύριο γιατί πεινάω σα δράκος

Και εγώ στα καλά καθούμενα! Είχα πάρει εκείνη την ημέρα…μπόλικα…δε θυμάμαι ποια κάτι ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις και έπινα λίγο-λίγο νερό…

Φρυγανιές(που δεν έχω) για να τραβήξουν τα υγρά στο στομάχι και υγρά(η κόλα κάνει δουλειά-δεν έχω επίσης) για να μην αφυδατωθείς είναι η λύση!
Και είχα παραγγήλει χταποδάκι για αύριο που θα πάω σπίτι:cry:
Ελπίζω να έχω όρεξη

Περαστικά…στο λέω γιατί είμαι ο αγαπημένος του υιού της γαστρεντερίτιδος, και καταλαβαίνω:):!:

Χρειάααααααααααζομαι βοηθεια μ’ένα game σε τόρρεντ.όποιος είναι ειδικός σε αυτα,ριπλάι

τι βοήθεια;

καποιος χέλπ με ένα game ?θέλω να το κατεβάσω φρί και να δουλεύει.Είναι παλιό οπότε πιστεύω θα δουλεύει…

στικουδη στο all star game του μπασκετ=P~

Έχει all star game τώρα?Ιδέα δεν είχα.Και έχω διάβασμα γαμώτο[-X

Παει ο Μανωλης Ρασουλης :frowning:

…και τον βρήκαν μετά από τέσσερις μέρες νεκρό…κρίμα να φεύγει έτσι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος…r.i.p.:(:!:

7 Μαΐου Hawkwind

Έκτορα ποιό παιχνίδι;και με ποιό τρόπο θα το κατεβάσεις;
torrents?rapidshare/hotfile etc?

Nαι ρε γαμωτο :frowning:

R.I.P. :frowning:

Και blind guardian γαμωτο :frowning:

Και χρόνια μας πολλά…:smiley:

^σωστός.
και για όποιον θέλει να του μείνει αυτή η μέρα αξέχαστη:

http://www.cafepress.co.uk/steakandbj

παιδια μια ερωτηση δεν ηξερα που να την κανω
θελω να κλεισω εισιτηριο για τους λοστ μεσω ιντερνετ και πηρα τηλ εκει που τα πουλανε να τους ρωτησω κατι και μου ειπαν οτι ειτε τα παραλαμβανω τη μερα της συναυλιας απο το καταστημα τους(πραγμα αδυνατο αφου θα παω αυθημερον κυριακη) ειτε θα μου τα στειλουν με κουριερ(και τα εξοδα αποστολης γ@μ@νε).
πλιζ πειτε μου δεν μπορω να τα κλεισω απο ιντερνετ και να τα παραλαβω απο πρινσιπαλ που γινεται η συναυλια?ρωταω γιατι πρωτη φορα επιχειρω να κλεισω απο νετ