Σήμερα κάναμε “εναλλακτικό” μάθημα: θρανία-έδρα γυρισμένα προς τον τοίχο και να ακούγονται μόνο οι φωνές, οι πλάτες επίσης γυρισμένες προς τον καθηγητή, κατά τ’ άλλα η παράδοση γίνεται με τον καθιερωμένο τρόπο. Νομίζω πως αυτό θα έπρεπε να είναι τελικά το σχολείο του μέλλοντος… Απορώ κιόλας που δεν έχει ήδη προταθεί από τη Διαμαντοπούλου!
εμένα σήμερα μου είπανε οτι πέθανε ο Malcolm Young σε τροχαίο και έπαθα μεγάλο σοκ,ζαλιζόμουνα και σχεδόν έκλαιγα επειδή ήξερα πως δεν θα μπορούσα να δω AC/DC ποτέ…
πριν απο 3 χρονια περιπλανιομαστε σε μαια πο τις πιο γνωστες περιοχες του Βερολινου και δεν μπορουμε να αποφασισουμε που να παμε.μετα απο μιαμιση ωρα περπατημα το εχω δαγκωσει απο το κρυο(δεκεμβρης μηνας) και κατουριεμαι σε σημειο απιστευτο οποτε τα χωνω χωρις λογο στον φιλο μου ο οποιος το παιζει ανετος και στρωνει επιδερμιδα απο το κρυο και του λεω "στο επομενο μαγαζι που θα βρεθει μπροστα μας μπαινουμε."το επομενο μαγαζι ηταν ενα σχετικα παρακμιακο μπαρακι στο οποιο ,ω τι θαυμα!, επιτρεπεται και το καπνισμα, το πηραμε αρχικα για στεκι αναρχικων.επαιζε σε ενα video wall το faster pussycat kill kill! και το μισο μαγαζι ηταν με μπλουζακι s. pauli.πινουμε χαλαρα τις μπυρες μας και φευγουμε.
χθες σε μεταμεσονυχτια εκπομπη ο φιλος μου πετυχαινει το εν λογω μπαρακι ενα απο τα παλιοτερα και πιο γνωστα τελικα αναρχο-πανκ στεκια του βερολινου απο το οποιο παιζει και να σε διωξουν αν δεν γουσταρουν τα μουτρα σου!8O8O8O
ειμαστε γλυκουληδες τελικα…:roll: