καταραμενες Εαακιτισες…
στο χτεσινο παρτυ τους στο Τει-Αθ ηπια 7 μπυρες και οι 4 ηταν διαφορετικες γιατι τους τελειωναν συνεχεια και μετα ξαναφερναν οτι-να’ναι!
εγινα γκολ, χορευα ξεφτιλικια τυπου “YMCA” και εκανα πιτ με 4-5 καμμενους…
Τωρα ειμαι με πυρετο και ψυξη στη μεση.#-o
χαχαχαχα θεουλης!
γι αυτο τν επομενη φορα να πρωτιμαμε κνιτισες
στη στερια δε ζει το ψαρι, ουτε η κνιτισσα με φρικιο
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τί εννοεί ρε παιδιά στο poll όταν λέει μουσικός “μαϊντανος”?? Και καλά ο πιο ιδιότροπος?
Παντα επικαιρος ο Πανουσης !
Οχι, αυτος που κυνηγαει την δημοσιοτητα ειναι ο ‘‘μαιντανος’’.
ύπνος ρε μουνιά
Πω τους μαλακες,λενε οτι θα μας κλεισουν το Ποσειδι φετος.
Τι; τι λες ρε μαλάκα; ποιος;
ξερω γω,κατι μαλακιες μου ειπανε κατι φιλοι μου σημερα,αλλα μετα ειδα οτι εχουν ποσταρει καποιοι αλλοι κατι λινκς για το αρθρο στο φεησμπουκ,και απ’οτι φαινεται ειναι μαλλον πρωταπριλιατικο.
Ποιος ηλιθιος μου λεει πρωταπριλιατικο 2 μερες μετα.
Και γω το διάβασα και δεν ξέρω αν το πιστεύω ή όχι…
Αλλά αν γίνει θα τους πάρει ο διάολος… Πάμε και κάνουμε καταλήψεις για μαλακίες και αφήνουμε τα σοβαρά θέματα να περνάνε στο ντούκου…
Το χόρεψα και γω χτες αυτό μαζί με άλλα ξεφτιλίκια :oops:
Δεν ειναι ξεφτιλικια το YMCA ρε.
Σαν σωστοι μεταλλαδες χορευουμε πανω στο κουφαρι της ντισκο.
:dance:
ακυρο αλλα χτες ειχα παει να αγορασω κατι σι ντι φνακ και στο διπλα ταμειο μου ηταν ο πρωην προεδρος της γιουβεντους λουσιανο μοτζι ο οποιος ηταν με εναν μικρο και του αγοραζε κατι (ο προεδρος επικεντρο του σκανδαλου καλτσιοπολι)… ηθελα να του δωσω μια σφαλιαρα στο κουτελο αλλα κρατηθηκα
Daddy came out the navy…So that he could be around
there’s this club, dead dads club. And you can’t be in it, until you’re in it 20
Roy Tarpley,Eddie Johnson τα ινδάλματά μου.Έβλεπα κάτι βίντεο και πόσο ήξεραν ρε πούστη μου…
Θέλω να παίξω μπάσκετ ΤΩΡΑ.
4 συνεχόμενες μέρες 11*11 κανονικό μιαμισάωρο… Αν δεν πεθάνω σήμερα δεν θα πεθάνω ποτέ!!!
θα χωθω και γω φετος ποσειδι αν δε παω σαμοθρακη
ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΕΙΔΙ ΤΩΡΑ ΜΗΧΕΣΩ
καλα ρε πουστη δεν ερχομαι