ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΣΕΙΔΙ ΤΩΡΑ ΜΗ ΧΕΣΩ
ε εσεις οι 2 μαλακες,θα ρθειτε σαξον μεθαυριο?
ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΣΕΙΔΙ ΤΩΡΑ ΜΗ ΧΕΣΩ
ε εσεις οι 2 μαλακες,θα ρθειτε σαξον μεθαυριο?
Δε σου 'χω πει να μην κάνεις παρέα με παοκτσήδες;
βουλωνε εσυ μπαουγκ
τι να κανουμε σαξον ρε…
Εγώ έχασα τον γαμωδιαγωνισμό, και λεφτά δεν υπάρχουν, άρα πούλο.
Πάμε πέμπτη ντρίφτερ
το αισχος το ιδιο.οι πιο ασυνειδητοι ανθρωποι,βεβαια ειναι φοιτητες οποτε…
ρε πουστη μου να εχουν γαμηθει να καθαριζουν το πρωι οι καθαριστριες και το μεσημερι ολοι οι νιπτηρες να ναι βουλωμενοι!κωλανθρωποι!
Γυρναω σπιτι ξενερωμενος.Δεν εχω διαβασει τιποτα για το μαθημα στης 5,αρχιζω το διαβασμα και… τελικα το μαθημα ακυρωθηκε 8)
Φένεται πως,ο χάρος,έχει αρχήσει και ακούει Μεταλ τον τελευταίο καιρό… :-s
Ο Martian αλλαξε αβαταρ.:p8O
Δεν νιωθω τα ποδια μου υστερα απο τοσο περπατημα.:?
Σαν σήμερα,πριν 17 χρόνια,“έφυγε” από κοντά μας η μουσική ιδιοφυΐα των Nirvana αλλά και της rock γενικότερα,ο μεγάλος Kurt Cobain…
[SPOILER]:D:D:D[SPOILER]Εντάξει το κόβω…
[/SPOILER]
[/SPOILER]
http://www.newpost.gr/ellada/item/35653-Το-πλήρες-πρόγραμμα-των-Πανελλαδικών
ΚΡΑΤΑΤΕΜΕΘΑΤΟΥΣΒΑΛΩΦΩΤΙΑ!
xaxa γιατί?
κράζει απλά για να κράξει, γιατί πολύ απλά δεν έχει σημασία το πρόγραμμα και είναι μια χάλια δικαιολογία
Ασχολίαστο… Παρακαλώ οι βολεμένοι στις σχολές τους να μην εκφέρουν άποψη!
Τα νεύρα μου οφείλονται στο γεγονός ότι βάζουν τα αρχαία τελευταίο μάθημα βδομάδας, αφήνοντας ένα περιθώριο 1,5 ημέρας για να βγει μια ύλη άπειρη και αφήνουν 2,5 ημέρες εντελώς άσκοπα σε λατινικά!! Κι επίσης, προκειμένου να τα στριμώξουν όλα, θα γράφουμε Σάββατα… Τους είπε κανείς ότι θέλουμε να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα αν πρόκειται να έχουμε “κακό” τέλος;;
κοίτα όσοι διάβαζαν τακτικά δεν έχουν αυτό το πρόβλημα πιστεύω.Δηλαδή αν τα ξέρεις δεν χρειάζεται να κάνεις και τελευταία στιγμή πάντως αν τα γνωρίζεις καλύτερα να κάτσεις να ξεανχοθείς κτλ
και εγώ είμαι θεωριτική πάντως και εντάξει μου έκατσε αυτό με τα αρχαία λίγο κάπως αλλα οκ
Λίγο πριν γράψεις θα την βγάλεις την ύλη; Όλη την χρονιά τι έκανες;
Παλι εχασα το καπακι απο το φλασάκι :blow::blow:
Ξέρεις τι όμως, η κατεύθυνσή μας στηρίζεται κατεξοχήν στην αποστήθιση, που σημαίνει πως ΌΣΟ καλά και να τα ξέρεις, τελευταία στιγμή για να είσαι ήσυχος πρέπει να τα βγάλεις για να τα έχεις φρέσκα. Και αντικειμενικά δε βγαίνουν έτσι τελευταία στιγμή. Πέρσι γιατί είχαν πενθήμερο ξέρω γω και τώρα αφήσαν το κενό στα λατινικά; (ΑΝ ΕΙΝΑΙ!) Ντάξει, τώρα δηλαδή θα βγει πάλι, αλλά θα βγει με ένα άγχος… όπως και να το κάνουμε θα μπορούσε να αποφευχθεί αυτό… συνεπώς είναι για να τσαντίζεσαι!!