Έλα μια ζωή έτσι ήταν.Εκτός από πέρσι που είχαμε κάτι μέρες κενό για Αρχαία νομίζω
Aχ… νομίζω πως είμαι που είμαι τύπος που έχει διαρκώς για τα πάντα ένα άγχος, αυτοί φέτος θα με καταστρέψουνε!
“το ελπίζω
5/4/2011 11:04:13 μμ Ρένια Dina γιατί όσο χάλια και να πάω, ΔΕΝ ξαναδίνω
5/4/2011 11:04:13 μμ Ρένια Dina
5/4/2011 11:12:31 μμ Dina Ρένια κλ θ κάνεις, λέω εγώ!! ξεκινάς μια προετοιμασία για πανεπιστήμιο στο εξωτερικό, πας εκεί κ είσαι κομπλέ!
5/4/2011 11:13:42 μμ Ρένια Dina αχ… σκέφτομαι απλά πως θα λείψω στην Ελλάδα”
Ορίστε πράγματα! Ήδη αρχίζει να με πιάνει η μακακία!!! Για να μη σχολιάσω πως το χιούμορ μου έχει έτσι κι αλλιώς υποστεί βαρύτατο πλήγμα από τη θεωρητική φέτος… Κανονικά θα έπρεπε να μου πληρώσουν αποζημίωση!
Dina: friendly pat on Ρένια’s shoulder when she’s not watching, rotates index finger next to her temple
Χαχαχαχαχαχα
Αγαπάμε Ντίνα όμως! ;ρ
William Wilson κούκλα μου κοίτα να συνέλθεις σύντομα! Ναπαναγαμηθεί αυτο το άγχος πια!
πραγματικα το αγχος δεν βοηθησε ποτε κανεναν! μονο κακο μπορει να κανει! απο το να πας ασχημα στα γραπτα λογω αγχους(που ειναι το μικροτερο κακο) μεχρι προβληματα-σοβαρα καμια φορα- στην υγεια… για αυτο οσο μπορει να ριλαξαρετε!! και τα λεει αυτα παθων και των 2 συμπτωματων αγχους…
η william wilson έχει φέρει πάντως πολύ κόσμο στο φόρουμ. :country:
τώρα για τις πανελλήνιες, σιγά! όλα στο μυαλό είναι. αν έχεις διαβάσει μέσα στη χρονιά, θα γράψεις. simple as that. και εγώ της θεωρητικής ήμουν, και είχα το ίδιο άγχος. όταν όμως άρχισαν τα μαθήματα, άρχισε να φεύγει σιγά-σιγά. δεν είναι κάτι το τόσο τρομερό πια. άσχετα από το πόσο μεγιστοποιείται. ειδικά η william wilson είμαι βέβαιος πως θα γράψει καλά. με τέτοια ικανότητα φλυαρίας δε γίνεται διαφορετικά διάολε! 8)
καλα αμα συνεχισετε να τρελαινεστε με τις πανελληνιες και να ριχνετε διαβασματα ολονυχτια,ακομα και το βραδυ πριν το μαθημα,ή να παιρνετε βιταμινες και τετοιες πιπες θα καταληξετε σαν μια συμμαθητρια μου που τα παιξε και επαθε νευρικο κλονισμο ενω διναμε.
κλαηνμαην,τιποτα δεν ειναι,σε λιγα χρονια θα ευχεστε να ξαναησασταν τριτη λυκειου
Ολονύχτιο διάβασμα δεν έχω ρίξει ποτέ ως τώρα και γενικώς δεν έχω χάσει καθόλου ύπνο. Ακόμα και μια-δυο φορές που λόγω διαγωνίσματος είχα σηκωθεί στις 3.00 και 4.00 για να διαβάσω, είχα πέσει για ύπνο από τις 19.00 οπότε δεν ξέφυγα από το ωράριο που κλείνω καθημερινά τα τελευταία χρόνια Ίσως βασικά ο λόγος για τον οποίο αγχώνομαι είναι ακριβώς ότι οι περισσότεροι ως τώρα μου αναφέρουν πως το έλιωναν, εκτός από μένα που είχα τη λογική “Διάβαζε αυτό που έχεις κάθε φορά, μην αφήνεις κενά και όταν γράφεις βγάζε την επανάληψη. Θα λιώσεις τον τελευταίο μήνα, γιατί αν αρχίσεις από τώρα, μέχρι το τέλος θα κουραστείς και θα τα φτύσεις.” Κι επειδή έγραφα και καλά, επαναπαυόμουν. Αλλά κακά τα ψέματα, το άγχος το είχα όλη τη χρονιά και με μία βδομάδα πλην και το συγκεκριμένο πρόγραμμα+ τις γνώμες των υπόλοιπων συμμαθητών μου που επίσης αγχώθηκαν και μου το μετέδωσαν (απορώ που ο/η metalMilitia είναι τόσο κουλ!:p), είδα κι απόειδα! Αλλά έχετε δίκιο ότι μόνο καλό δεν είναι και μπορώ να πω, ηρέμησα κάπως από χθες…
:roll:
[SPOILER]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ωραίος! :lol:[/SPOILER]
Παιδιά, το θέμα με τις πανελλήνιες είναι ότι είτε πάει κάποιος καλά είτε όχι, κάποτε άνεργος γίνεται. Οπότε γιατί να αγχωθεί ? Εγώ όταν έδινα προσπάθησα και το πέρασα εντελώς ανώδυνα. Και το διάβασμα βγήκε στην ώρα του, και καλά πήγα, και καλές αναμνήσεις έχω από κείνη την περίοδο.
Μετά είναι το μεγάλο αγγούρι…
quoted for truth
με προλαβες!
Χαλαρωστε!!!Χρονος υπαρχει…λεφτα υπαρχουν…Η ζωη ειναι ωραια!
Υπαρχουν λεφτα;;Στειλε κι απο δω λιγα!
μεγαλη αληθεια ειπες φιλε δυστυχως.πλεον σε σχεση με τη σχολη οι πανελληνιες μου φαινονται χαλαρα πραγματα.οπως και σε σχεση με αυτα που θα αντιμετωπισω οταν τελειωσω πιθανον να λεω α ρε και να εδινα καμια εξεταστικη τωρα:pαλλα οποιος τα χει περασει τα λεει αυτα.αυτοι που δινουν τα βλεπουν αλλιως φυσικα.και ΟΧΙ αγχος.κανει τα πραγματα χειροτερα.και μιλαει το πιο αγχωδες ατομο του κοσμου σε σημειο πανικου.πρεπει καποια στιγμη να το κοψω και αυτο.
αρα πατε ολοι και ολες παιδαγωγικο να τσιμπατε τα 1200 απο τα 22 σας και οταν καποτε περασετε ασεπ να γινετε μονιμοι.εκτος αν σιχαινεστε τη μιζερια του μεσου ελληνα δημοσιου υπαλληλου,οπως εγω.
κρατάς μούτρα για τις ήττες στο haxball, ε;
αυτο ειναι το αγαπημενο μου εμοτικον
<3
ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ