Γιατι να βγαινουν μονο 18 επεισοδια απο το υπερθεικο Black Books και αλλες παπαροσειρες να συνεχιζονται για για 100+ επεισοδια?
πουστονεο wannabe εξυπνακια
τι θα γίνει με τον server;;;; [-X
να κανεις υπομονη φιλος:!:8)
:bow2::bow2::bow2:
Γιατί να το κάνει κανείς αυτό? ΓΙΑΤΙ?
Deathwish?
Πωπω, αρχικά αναρωτιόμουν [B]πού ακριβώς είναι[/B] το γαμημένο μονοπάτι, κατέβηκε τα λαξευμένα σκαλάκια και όταν έδειξε τα [I][SIZE=“4”]σανίδια[/SIZE][/I] πάνω απ’ το Χάος φρίκαρα. Και το ΄κλεισα.
Υψοφοβικο σοκ για το αποπανω.
Γιατι τα ωραια πραματα κρατανε λιγο και γιατι ο κοζμος δεν εχει γουστο και βλεπει παπαροσειρες.
μπορεί να είναι το σπίτι του απ’την άλλη μεριά και να το κάνει κάθε μέρα αυτό.
δεν έχουμε όλοι τις ανέσεις που έχετε στις πρωτεύουσες
στα μετέωρα μένεις;
Νταμ ΡΑΪΤ υψοφοβικό σοκ! Καλά, δεν το είδες?! :?
το είδα και χέστηκα πάνωμ
το δεύτερο απευθυνόταν στη σόφι κ. (θα πρόσθετα “και μη με δουλεύεις!” αλλά είναι μάταιο. :Ρ)
Οι δικοι μου βρηκαν σκυλακι και θα το κρατησουν!
2 χρονια μετα το χαμο της σκυλιτσας μας οτι καλυτερο
μου παν να του βγαλω ονομα και τους ειπα παλπ, σκανκ η σολε (αλλα στη μανα μου δεν αρεσε πολυ το σκανκ :p)
θυμήθηκα το έλα αλέκο
ξερει κ απο σκανκ η μανα σ??? :-k αυτα ειναι. προχω:p
[SPOILER]βγαλτε το weedy…[/SPOILER]
Πάω σήμερα για να κουρευτώ σε ένα κομμωτήριο και μου λέει ο κομμωτής πω πω τι πυκνό μαλλί είναι αυτό και μακρύ,σαν το μαλλί που έχουν τα ξαδέρφια μου.Μετά λέει αυτοί(τα ξαδέρφια του) έχουν και μπάντα,που είναι αρκετά γνωστοί και κάνουν και συναυλίες στο εξωτερικό.Ε τότε μου κίνησε την περιέργια και του λέω,πώς τη λένε τη μπάντα που παίζουν τα ξαδέρφια σου;
Rotting christ μου λέει…τον ένα τον λένε Σάκη και τον άλλο Θέμη…
Συγκίνηση!!!
χαχ μόνο που ο σάκης εδώ και αρκετά χρόνια είναι αρκετά καραφλίδης τασπασίδης οπότε μην χαίρεσαι αν έχετε το ίδιο μαλλί .
φοβερες προσωπικοτητες