αχαχαχ, τι φανγκερλ που εισαι
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=76186&catid=21
Γυμνή ποδηλατοβόλτα στη Θεσ/νίκη!!
Παπαρδέλα ελπίζω να στηρίξεις
δεν χάρηκα για αυτό αλλα για το ότι ο κομμωτής ήταν πρώτος ξάδερφος τους
ελα παπαρδέλα ποδηλασία γυμνός πάνω στο ζεστό καθισματάκι του ποδηλάτου 8)
γάμησε
είσαι ο 9ος μεγαλύτερος fan των Purple σε όλα τα Γιάννενα!
έχε χάρη που τα 8 πρώτα τα καβάτζωσε ο Γάκης για τους κολλητούς του
παιζει να βρω κανεναν απο δω στους agnes vein το σαββατο?(κομοτηνη)
παίζει να βαριέμαι άπειρα…και πρέπει να διαβάσω κανένα 2ωρο ακόμα χημεία
δεν την παλεύω
[B]Today 01:02[/B]
συνέχισε, σε καλό δρόμο είσαι:p
[SPOILER]Χαιρεκακία επειδή δεν υπάρχουν πια τέτοια πράγματα στη ζωή μου![/SPOILER]
πάντως χωρίς πλάκα, παίζει και να ζηλεύω την τίμια προσπάθεια του schuldineralex να ξημερώσει με προσκέφαλο το βιβλίο της χημείας…
στο τελευταίο εξάμηνο δεν έχεις περιθώριο να αφήνεις μαθήματα για το σεπτέμβρη, και η φάση αυτόν το μήνα είναι εργασία και χαρά. συν και αυτή η άτιμη η γλωσσολογία… :roll:
γιατι γαμιεται παλι ετσι ο καιρος!
Κάθε φορά που λέω ότι θα βγω…χαλάει ο καιρός ή βρέχει.
[SPOILER]λές;
[SPOILER]ακούσατε τίποτα για την Παρασκευή; [/SPOILER][/SPOILER]
οτι καλυτερευει μαλλον:D
Το καλοκαίρι πλησιάζει…η Εποχή της Κατσαρίδας ξεκίνησε.
Ποιο ζώον με ρώτησε πώς αισθάνομαι γι αυτό?? :-k
Σε νιώθω και με το παραπάνω… 3 χημείες έχω ακόμα για το καταραμένο πτυχίο και όλη μέρα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ την βγάζω…:x
πειτε μου καποιος ενα σημαντικο λογο να παρακολουθει καποιος μαθηματα εντατικα οταν ειναι παιδαγωγικο/νηπιαγωγων???
Η πλαστελίνη Ι και το κουκλοθέατρο είναι μαθήματα πολύ απαιτητικά[-X
ΕΧΕΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
[COLOR=“White”]______[/COLOR]
μολις ειδα στο pc(που αλλου:p) το harry potter and the deathly hallows part 1.ενταξει καλη ταινια αλλα οπως μου ειχαν πει δεν ειχε και καμια μαχη της προκοπης.πιστευω στο part 2 θα ειναι πιο μαχιμοι μιας και ειναι το τελευταιο μερος8)
μα το harry potter δεν το βλέπεις για τις μάχες. αν θες μάχες, δες τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. αν σου πέφτει λίγο, δες το expendables. και αν και αυτό σου πέφτει λίγο, τότε δες καμιά καμενιά του bollywood όπου ο πρωταγωνιστής βάζει κάτω 100 αντίπαλους με μια γροθιά ξέρωγω. πάντως όχι, δε θέλω περισσότερες μάχες στο τελευταίο harry potter.