Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ε καλά, δε μου λέει κάτι η δεύτερη θέση. με την ικανότητα που έχεις να φλυαρείς για το κάθε τι και να κάνεις post σεντόνια μέχρι και στις ‘φάτσες μας’, αποτυχία τη θεωρώ γειτόνισσα!

Xεμ. Δεν είπα ότι είναι δικαιολογημένος ενθουσιασμός για καμιά σοβαρή καταξίωση… αλλά… ήθελα να 'ξερα ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ με έχεις βγάλει πολυλογού… :roll:
Μα ίσα-ίσα, ακριβώς για να μην με απορροφούν τα ποστ που κάνω τρώγοντάς μου χρόνο που θα έπρεπε να διαθέτω αλλού κι όχι στο ίντερνετ με την έκτασή τους, αποφεύγω προσωρινά τα σοβαρότερα θρεντς που θα απαιτούσαν πραγματική ανάλυση από μέρους μου. Με άλλα λόγια, φυλάω τις δυνάμεις μου για μετά τις πανελλήνιες- αυτά δεν είναι τίποτα. :smiley:

Γείτονας ε; Σα να λέμε από…;

βρεεεε! επιτυχία είναι! αυτό έλειπε να έλεγα το αντίθετο. και νταξ, όχι ακριβώς πολυλογού, αλλά η ικανότητα που έχεις να τριγυρίζεις ένα θέμα για ώρες ολόκληρες, έχοντας όμως εντοπίσει το στόχο, είναι από μόνη της αξιοθαύμαστη. :country:
και στην τελική, θα αφήσω τα γεγονότα να μιλήσουν. αυτή η δεύτερη θέση σε καθιστά πολυλογού από μόνη της. απλούστατα, σε αυτό το διαγωνσιμό το λακωνίζειν δεν εστί φιλοσοφείν. :stuck_out_tongue:

α ναι, σα να λέμε από halandri city. 8)

και last but not least…

[SPOILER][/SPOILER]

Μπράβο Ρενάκι!! :slight_smile:

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ WILLIAM WILSON ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕΣ

<3

Eυχαριστώ, Αντιγονάκι! :slight_smile:

Και τον horror επίσης, ο οποίος συν τοις άλλοις “μάζεψε” με αριστοτεχνικό τρόπο το “φαφλατάς”! :smiley: (just teasin’)

ΥΓ @shaman: :frowning:

Συμμετείχαν από διάφορες ηλικίες και κατ’ επέκταση βραβεύτηκαν από διάφορες ηλικίες. Υπήρχαν όμως πολλές συμμετοχές από γ’…

ωραίο τραγούδι…

τ’Αντιγονάκι κι η Ζηνοβία…:slight_smile:

SPOILERέγινα και τραγούδι…:tomato:

συγχαρητήρια ρένια!!! :D:vibrate:

έκανες το ροκιν υπερήφανο :cry:

ναι οντως,να βγουμε στο λευκο πυργο να γιορτασουμε.

λολ κακαδιαρης λεει λολ

τιλερεμλκ

Κακαδιαρης Ελληνοαγγλικη Αγωγη

----υπερλολ -> http://rocking.gr/news/Ti_diki_tous_iPhone_efarmogi_exoun_pleon_oi_Firewind/9679/

γελάει ο κόζμος

:lol2::lol2::lol3:

:lol2::lol::lol:

Χαχαχαχαχ…
χαχαχ…
σκούπισμα δακρύων
Μπράβο ρε Αλίκη!!Αυτός ο Ορέστης ο φλώρος να μην ήτανε μόνο:D

[SPOILER]ΙΔΕΑ δεν έχετε ακόμη τι εστί η [B]πραγματική[/B] Ρένια !! Γεμίζει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δύο σελίδες σερί μόνη της. Χα! Πλησιάζει η μέρα που θα τα ζήσετε αυτά![/SPOILER]

Ο shaman δεν είναι ο εαυτός του σήμερα.:expressionless:

χααχχαχαχα τωρα το δα το κακαδιαρης ρε μλκ

Γελαω νευρικα :lol2::lol2::lol2:

Γιατι σε φωναζουν Ρενια ενω σε λενε Ειρηνη ?
Τοσο ωραιο ονομα…

Α ναι ! Συγχαρητηρια :stuck_out_tongue:

Ειρήνη είδα ότι μένεις στα Βριλήσσια και θα ήθελα να σε προειδοποιήσω. Τα Βριλ-ήσσια έχουν πάρει το όνομα τους από τα [U]Βριλ[/U]. Για αυτό πρόσεξε της κακοτοπιές όταν περπατάς το βράδυ στην γειτονιά σου. Δες οπωσδήποτε και τα δεκαέξι μέρη αυτού ->([B]κλικ[/B]) του ντοκιμαντέρ-αποκάλυψη γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις

το βριλ είναι και χωριό των undead στο WoW :stuck_out_tongue:

μολις ειδα το the expandables8)