τρολλς
Έγραψα μία παράγραφο ωρε!
8 ολόκληρές σειρές, ΩΡΕ!
ΟΛΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!
Γαμώ και δέρνω σήμερα η άτιμη.
Eternal Respect…έχω νιώσει κ εγώ έτσι.
Να ξέρεις πάντως…once u start, there’s no turning back
χαχα quoted for truth!
κάθε φορά που ξεκινάω για να γράψω π.χ. 300 λέξεις όλο το αναβάλλω, καθώς σκέφτομαι ότι δε θα μου βγει, αλλά καταλήγω να γράφω καμιά 1000άρα και να θέλω να γράψω και περισσότερα…!
χαχαχα καλά, με μεγάλη εύφορη φόρα και ευφορία, έφτασα στις 2 παραγράφους - μισή σελίδα, μέγεθος κειμένου συγκλονιστικά μεγάλο για τα δεδομένα μου!
Είμαι περήφανη, τα απόγευμα πάλι:D
Mπράβο Almighty! Πωω και εγώ σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι με μία εργασία. Γύρω στις 15 σελίδες μας ζητάνε συνήθως, αλλά εγώ θα κάνω καμιά 10αριά - άντε 12 - και πολλές είναι. Το θέμα δε μαρέσει καθόλου (όχι βέβαια πώς κατάλαβα και πολλά)…!!
Η μαλακία όμως είναι συνήθως ότι ένω οι 1000ρες έχουν άπειρα περισσότερη ‘‘φαιά ουσία’’ από τις 300ρες (και άπειρα περισσότερη ουσία προς διερεύνηση) γαμιούνται από άποψη οργάνωσης…
…γι αυτό, για όσα γραπτά μου τυχαίνει να είμαι περήφανη, έχουν πάρει τον 3ο το μακρύτερο από την κριτική…αχ…
Όχι άλλο We are the Champions, μα τον Δία! Έχουμε βαρεθεί σε κάθε επιτυχία ελληνικής ομάδας τα ίδια, παίξτε λίγο Manowar, διάολε!
Hey Myspace Member,
nektarios sfirakis friended you on Myspace.
που με βρήκε ο άτιμος :-k
Το καλυτερο χασισι δεν βρισκεται στο Παρισι!
εδω στην λισαβονα εχω γινει λιωμα!
Προβλέπω σφαγή στο thread των Maiden.
εγώ ευτυχώς σε όσες εργασίες έχω παραδώσει έχω πάρει 10 (και βασικά είναι τα μοναδικά μου 10άρια στη σχολή :p), αλλά συμφωνώ με αυτό που λες. στις μικρές εργασίες μπαίνεις σε διαδικασία να συμπυκνώσεις τη σκέψη σου και να βγάλεις το απόσταγμα. αυτό όμως το βρίσκω πολύ μαθηματικό. και τα μαθηματικά δε μου αρέσουν.
τελικά και εγώ προτιμώ τις μεγάλες σε έκταση εργασίες που διευκολύνουν τα παραληρήματα. και αυτό το εξάμηνο έχω μόνο τέτοιες. τώρα αν είναι καλό ή όχι, θα αποδειχθεί στη νεκροψία… :roll:
1100+ ποστς για λάηβ Μπλάην Γκάρντιαν.
κατσε να φτασει η στιγμη του σονισφιρ και θα δουμε και εκει ποστς
Λες? 8O 8O
Εδώ έγινε στους Μπλάιντ Γκάρντιαν, δε θα γίνει στους Μέηντεν και στους Σλίπνοτ;;
εεεεεεεμ
Σοβαρά?
Αχαχα!
Κίμωνα μη μου το λες :!:
Γιατί;; αμφιβάλλεις;;
Δεν ξέρω, ο Κίμωνας δε μου το πε.