Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

τουλαχιστον κομπλε απο λεφτα! εγω Αθηνα θελω να κατεβω την αλλη βδομαδα απο Γιαννενα και θελω σχεδον 70? πηγαινε-ελα…

Γι’αυτο και παιρνω τρενο!Μπορει να ειναι σαπιο και να κανω αρκετες ωρες παραπανω αλλα σκεφτομαι τα λεφτα που γλιτωνω και το βουλωνω :stuck_out_tongue:
Οταν θα φτασουν οι τιμες τις αντιστοιχες του ΚΤΕΛ θα κουνησω μαντηλι:bye:

απο Γιαννενα δεν εχει τρενο… :frowning:
αλλα πλεον για μια διαδρομη Λαρισα-Αθηνα που θα κανω τον Ιουλιου για Waters μαλλον θα την κανω με το ΚΤΕΛ γιατι μπορει να μου βγει κανα 10ευρω παραπανω στο πηγαινε-ελα αλλα θα γλιτωσω πολλες ωρες διαδρομη…

τα σχόλια του facebook για το τη δήλωση του Green στην αρχική του ρόκινγκ είναι τραγικά #-o

Αντε γαμησου ρε μαυρε.

1000 like φιλε Βασιλη!αν δεν θελουν οι μαλακες οι αλλοι τον Μαξ πισω, ας κατσουν με τον μαλακα τον πιθηκο!!

:-k:-k

Φλωριές

χθες το βράδυ κατά τις 3μιση, και ενώ στριφογύριζα σαν το αρνί στη σούβλα στο κρεβάτι μου, άρχισα να τραγουδάω απο μέσα μου αυτό…

γιατρέ μου τι έχω?? :-s
[B]
edit[/B]

και στην αρχική εχει νέο οτι σταματάνε.!! creepy!!
http://rocking.gr/news/Se_xeimeria_narki_aoristou_xronou_epesan_oi_Silverchair/9868/

\:D/

Τι ωραία που είναι όταν δουλεύεις να έχει κακό καιρό έξω. Βροχές και καταιγίδες.

Μούσκεμα στο σύνταγμα μετά…

Ποιό παιδάκι από εδώ θα κατέβει σήμερα;

Βαριέμαι άπειρα να διαβάσω και γράφουμε πρόοδο γραμμική 2 την τετάρτη.Έχω σαπισει σήμερα,σιχαίνομαι τον εαυτό μου.από το πισί στο γραφείο και βάις βέρσα.θέλω να βγω και να πάρω ένα αμάξι να πάω ταξιδεύοντας πολύ μακριά και να γυρίσω.Δεν αντέχω άλλο,αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

διάβασμα πφφφ…

Πόσες φορές την ημέρα ακούω αυτό το μονόλογο…

Πόσες φορές τον απαγγέλω…

Πότε επιτέλους θα τον δω να γίνεται???

Cher otinanai, άντε να δώσεις την πρόοδο και μετά να την κάνεις…! Οι τάσεις φυγής δεν είναι τίποτα αν δεν καταλήγουν στη φυγή :wink:

Δεν προβλέπεται να την κάνω σύντομα.Μάλλον όπως το κόβω η πρώτη έξοδος θα είναι στην κινέττα για δουλειά.Είναι το μόνο που μου δίνει ελπίδα!:stuck_out_tongue:

Moonchild92 approves.

Ντάξ. ¨εχει slowthemuchoil. Σέβας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΛΑ, ΝΑΙ ΓΑΜΩ

εργασίες, παρουσιάσεις, διάβασμα για εξεταστική και χαρά.

άντε να την τελειώσουμε τη σχολή και να την κάνουμε από την ξεραϊλα και τη μαυρίλα.

Ρε 'σεις τι σάπια Παρασκευή είναι αυτή εδώ στην Κρήτη.Πωπωπωπωππω συννεφιά,υγρασία κτλ:?

Γιαννενα πηρε και μια βροχη!

Και δώθε μια απ’ τα ίδια. Άστα διάλα πια, έχει μαυρίσει η ψυχή μου!

[SPOILER]ΠΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΡΕΕΕ.:([/SPOILER]