Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

απο ναυπακτο μερια κατι ψιχαλες και αρκετος αερας

Α ωραία, υποθέτω θα καλοπερνάνε και οι φίλοι που πήγαν Πάτρα!
Τι σκατά, όλη η Ελλάδα τα ίδια χάλια?

Βρήκα κάτι σε ένα ιστολόγιο που με έκανε να ξεραθώ απο τα γέλια

Scorpions - Wind of change

" Βρέθηκα στον Μόσκβα ( ποταμός ) …στο Γκόρκυ πάρκ …ακολουθώντας τον άνεμο της αλλαγής μια καλοκαιρινή Αυγουστιάτικη νύχτα …στρατιώτες περνούσαν δίπλα …¨ νιώθωντας ¨ τον άνεμο της αλλαγής …"

" Ο κόσμος μικραίνει …έχετε ποτέ σκεφτεί …ότι θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο κοντά …σαν αδέλφια …το μέλλον αιωρείται στον αέρα …το νιώθω παντού …ταξιδεύει μαζί με τον άνεμο της αλλαγής …"

" Πάρε με …στην μαγεία της στιγμής …μια δοξασμένη νύχτα …που τα αυριανά παιδιά …θα ονειρεύονται ταξιδεύοντας μέσα στον άνεμο της αλλαγής …"

" Περπατώντας στον δρόμο …μακρινές μνήμες θάφτηκαν για πάντα στο παρελθόν …βρέθηκα στην Μόσχα …στο Γκόρκυ πάρκ …ακολουθώντας τον άνεμο της αλλαγής …"

" Πάρε με …στην μαγεία της στιγμής …μια δοξασμένη νύχτα …που τα παιδιά του αύριο …θα μοιράζονται τα όνειρα τους …μαζί σου …μαζί μου …πάρε με …στην μαγεία της στιγμής …μια δοξασμένη νύχτα …που τα αυριανά παιδιά …θα ονειρεύονται ταξιδεύοντας μέσα στον άνεμο της αλλαγής …"

" Ο άνεμος της αλλαγής …φυσά με μανία κατευθείαν στο πρόσωπο του χρόνου …σαν τυφώνας που θα σημάνει την καμπάνα της ελευθερίας …για την ψυχική σας γαλήνη …αφήστε την Μπαλαλάικα σας να τραγουδήσει …αυτό που η κιθάρα μου θέλει να πει …"

" Πάρε με …στην μαγεία της στιγμής …μια δοξασμένη νύχτα …που τα παιδιά του αύριο …θα μοιράζονται τα όνειρα τους …μαζί σου …μαζί μου …πάρε με …στην μαγεία της στιγμής …μια δοξασμένη νύχτα …που τα αυριανά παιδιά …θα ονειρεύονται ταξιδεύοντας μέσα στον άνεμο της αλλαγής …

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχει τρελαθεί ο καιρός ρε, το πρωί έκανε πολύ ζέστη και μετά είχε συννεφιά με κάτι ψυχαλες και το μεσημερι εριχνε καρέκλες. τώρα είναι καθαρός ο ουρανός με λίγα σύννεφα. ελπίζω να μην βρέξει το βραδύ :wink:

Ο ΘΕΟΣ !

μου εφτιαξε την μερα ε, ελιωσα στο γελιο ! νιαου…νιαου !!:lol:

και αποτι ξερω ο τυπος (ο παπους) εχει κατεβει και υποψηφιος με κομμα…#-o

Μόνο Ρέθυμνο ΛΕΜΕ:!:

:lol::lol:
αυτό και το thread με τα ανέκδοτα μου έφτιαξαν την μέρα :lol::lol:

αισθανομαι ενα κινητο fail:(

Αν μετρησω ποσες φορες εχω πει “απο αυριο ξεκιναω διαβασμα”… :-s
Δεν υπαρχει σωτηρια.

Μην απελπίζεσαι καλέ, δεύτερο εξάμηνο είσαι…

Εγώ σε λίγο θα μπω στο πέμπτο…ε και όσο να πεις χρωστάω μερικά γκουχουγκουχουδέκαγκουχουγκουχου…είμαι αισιόδοξη όμως και ευελπιστώ ότι σε τρία -το πολύ- χρόνια από τώρα(στο πέμπτο έτος) θα το πάρω…έχω κάνει και υπολογισμούς 8) βγαίνει…8)

Δευτερο εξαμηνο και χρωσταω ηδη ολοκληρο το πρωτο(εκτος απο ενα μαθημα). :stuck_out_tongue:
Γι’αυτο θελω να κανω ενα 4/5 τωρα να περασω ο,τι μπορω και Σεπτεμβρη γιατι στραβα ξεκινησα και δεν ειναι μαλακες καποιοι ανθρωποι μακρια να με συντηρουν τζαμπα. :stuck_out_tongue:

Εφτά χρόνια το λέω αυτό και ακόμα δεεε… :stuck_out_tongue:

Όχι έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες. Και έτσι είναι τα πράγματα. Απλά ντάξει και να μην περάσεις τα τέσσερα, όπως υπολογίζεις, δεν έγινε και κάτι…Βάλε τα δυνατά σου από τον Σεπτέμβρη και ό,τι γίνει…!! Μην αγχώνεσαι ότι δε θα βγάλεις τη σχολή σε τέσσερα, πέντε χρόνια…

…άλλωστε οι περισσότεροι τον πρώτο χρόνο είναι πιο χαλαροί…το πρώτο έτος είναι περίοδος προσαρμογής…

κ γω χροσταγα τα κερατα μ. κ χρωσταω ακομα πολλα. φετος να φανταστεις εχω 9 εργαστηρια κ 4 θεωριες ολα χρωστουμενα. κ αλλα χρωστουμενα π δν μ εφταναν καν οι ωρες να παρω. κ εννοειτε κανενα μθμ απο το 7ο εξαμηνο π ειμαι. (νωμζω σ εδωσα αρκετο κουραγιο τωρα):slight_smile:

αλλα πλεον τι βρηκα τη λυση. σκονακια, φωτο με κινητο, “κυρια 7ο εξαμηνο ειμαι, τι θα γινει” κ ετσι μαζευτηκε λιγο το θεμα

κ γω τα ιδια σκεφτομουν, γι αυτο κ μπηκα στο σωστο το δρομο:)

Kαλός είσαι εσύ!! :lol:

μεγσι:D

Αν η γη ήταν κούφια τα πράγματα εδώ θα 'ταν πολύ καλύτερα (και θα κοιμόμουν βασικά :()

Aκριβως τα ιδια.Ακριβως ομως

“Why is it that no one remembers Johann Gambolputty de von Ausfern- schplenden- schlitter- crasscrenbon- fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- burstein- von- knacker- thrasher- apple- banger- horowitz- ticolensic- grander- knotty- spelltinkle- grandlich- grumblemeyer- spelterwasser- kurstlich- himbleeisen- bahnwagen- gutenabend- bitte- ein- nürnburger- bratwustle- gerspurten- mitz- weimache- luber- hundsfut- gumberaber- shönedanker- kalbsfleisch- mittler- aucher von Hautkopft of Ulm?”

Σε λιγο παω για δουλεια και βαριεμαι ελεεινα:(