Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ΓΡΟΥ ΓΡΟΥ

Οι απόψεις που έχω ακούσει για τα περιστέρια so far:

-δαιμονικά και posessed
-κουβαλάνε κατάρα
-έχουν κοτόψειρες
-είναι κακιασμένα
-είναι σχέδιο του Τσίπρα
-είναι η νέα μορφή X-men
-τα ταΐζουν με βόμβες ή κρύβουν στα φτερά τους κρυφές κάμερες. διεθνής συνωμοσία
-μισούν τους ανθρώπους
-κοίτα πως με καρφώνει μες στα μάτια…:?

εγώ έχω ακούσει πως επιθυμούν και να κατακτήσουν τον κόσμο :lol::lol:

εχω ενα παρκακι απεναντι απο το σπιτι μου που ειναι γεματο με περιστερια και κανουν γρου γρου,γρου γρου απο της 6 το πρωι
παντως αν το συνηθισεις εχει φαση.:stuck_out_tongue:

πρεπει να μαι ο μοναδικος ανθρωπος στο κοσμο btw που τον εχει κουτσουλισει περιστερι 3 το βραδυ :confused:

Aπο τοτε που πηρα το αμαξι τα εχω σιχαθει οσο δεν παει. Ιπταμενες κουραδομηχανες ειναι. Βαλτο και αυτο στη λιστα. Παω στοιχημα οτι επιτηδες μας σημαδευουν.

Πάνχαζα-Καθυστερημένα (φίλος μου)

Παράξενα (Παύλος Παυλίδης :stuck_out_tongue: (http://www.youtube.com/watch?v=TY8YECUOMdk))

Εγώ τα θεωρώ πολύ συμπαθητικά :smiley:

Mα τι στο καλό; Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως πρέπει να προσέχεις μην σε κουτσουλήσουν! :stuck_out_tongue:

Αχ… σε μερικές ώρες θα παραλάβω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τη σόνυ το λάπτοπ μου! (Λ)
Δυστυχώς για το φόρουμ θα υπάρξει επαναδραστηριοποίησή μου :ρ

Μας έλειψες Ρένια!

Εμένα πέρσι στην Αθήνα -πρέπει να 'χα ανέβει για την εγγραφή στη σχολή- με είχε κουτσουλήσει ένα…στεκόταν πάνω απ’το κεφάλι μου (όχι όχι στο κεφάλι, παρά τρίχα…) σε ένα καλώδιο της δεη και εγώ στεκόμουν ακριβώς από κάτω του…αι στα διάλο κωλόπουλα!!

[B]έδιτ[/B] ΑΑααα! Αυτόο είναι που λένε ‘‘η καλή μέρα απ’το πρωί φαίνεται!’’ :lol:

στο χωριο μου τα τουφεκιζουμε παντως…

τα τρώτε τουλάχιστον μετά ή μπα;:stuck_out_tongue:

…αν μεινει τιποτα:p

εγω γελαω επειδη καθε φορα μποινγκ μποινγκ μποινγκ περπατανε και κανουν headbanging. μποινγκ μποινγκ μποινγκ.

Εμένα, όσο έμενα στο χωριό, μου έσπαγαν πολύ -πάρα πολύ όμως- τα νεύρα τα τζιτζίκια! Πωω τι σκατοέντομα! Δε με άφηναν να διαβάσω…Αλλά και άλλα: σκυλιά, γατιά, πουλιά… Τώρα που κατέβηκα εδώ, έχω τα πιτσιρίκια…να τρέχουν σαν τα διαόλια κάτω απ’το σπίτι μου και να τραντάζεται το πάτωμα (δεν υπάρχει αυτό!8O). Επίσης μου τη δίνουν και τα αυτοκίνητα…ρε μήπως τελικά το 'χω εγώ το πρόβλημα; :lol::lol::lol:

Περί περιστεριών έχετε υπόψη σας οτι ανήκουν στα πλέον ηδονοθηρικά πτηνά. Κοινώς γουστάρουν πολύ να πηδιούνται μεταξύ τους. Πολύ μεγάλος μύθος αυτός περί “αθώου περιστεριού”, “αγνότητας” κλπ.

Ωραία ζώα.

Ναι οντως δε θυμασαι στις χαμηλες πτησεις? Ολο ΓΟΥΤ ΓΟΥΤ ΓΟΥΤ ηταν

οχι και εμένα ώρες ώρες μου τη σπάνε πολύ τα αυτοκίνητα.Βασικά οι οδηγοί

ΧΑΑ πετυχα το αυγο τους με ενα παγακι.ΙΝ ΓΙΟΡ ΦΕΗΣ.

χαχαχαχα έχεις ανοίξει πόλεμο;

απο τη μερα που με ξυπνησαν στις 9 το πρωι με το ΓΡΟΥ ΓΡΟΥ,ναι.