τα περιστερια εχουν πολλη πλακα ρε!και ειναι και metalheads γιατι οταν περπατανε κανουν παντα headbanging Μ’αρεσει κι αυτος ο ηχος που κανουν-και οι δεκαωχτουρες-αλλα μου τη δινει οταν πετανε πανω απτο κεφαλι σου κ σε παιρνουν ζβαρνα.wtf?γκαβα ειναι; :? Παντως οντως ειναι πολυ σεξουλιαρικα.Μια φορα ημουν με μια φιλη εκει στο Πανεπιστημιο στο μετρο και παρατηρουσαμε ενα που κυνηγουσε με μανια ενα αλλο ‘ξεμαλλιασμενο’ :lol: ειχε και γαμω τα γελια!
εμενα μ’αρεσουν τα τζιτζικια οταν ακουγονται ολα μαζι, αλλα οταν ακουγεται ενα μεμονωμενα και κανει σα σπαστικο τζιτζιτζι μου ρχεται να του ξεριζωσω τα ποδαρακια και τα φτερακια και να του τα χωσω στον πισινο.Μικρη παντως θυμαμαι τα επιανα απο τα δεντρα και αφου τα βασανιζα με διαφορους τροπους,τα ξαναεβαζα στο δεντρο.Μια φορα με ειχε χεσει ενα,μπλιχ!αλλα με το δικιο του κι αυτο
Καλάαα…δε θα σχολιάσω τους οδηγούς, είναι όλοι τους για κλάμματα!
Θέριον όλο με αυτά τα πουλιά ασχολείσαι, θα σου γίνουν έμμονη ιδέα. Καλά -άσχετο- στη σχολή έχουμε αρκετά, μπαίνουν και μέσα στο κυλικείο και εγώ τα κυνηγάω από πίσω #-o:lol::lol: μιλάω με τα σκυλιά…γενικά έχω αναπτύξει πολύ φιλικές σχέσεις με τα ζωάκια της σχολής !
Άμα σου γίνουν έμμονη ιδέα, θα καταντήσεις σαν κι εμένα ρεεε…με το που ακούω θόρυβο -τον παραμικρό- αρχίζω και κατεβάζω χριστοκάντηλα!
Εχτες ενα ζευγαρακι περιστερια εκαναν ενα Stuka dive εκει που οδηγαγα στη λεωφορο και παραλιγο να καρφωθουν στο παρμπριζ.
Τα ειδα ολα, ε! Ετσι οπως πηαγαινα μαλλιοκουβαρα, θα τρυπαγανε το παρμπριζ κι εμενα μαζι. Τελευταια στιγμη πηραν υψος.
χαχαχα!πουλια καμικαζι εγω παντως οταν ειχα δει ‘‘τα πουλια’’ του Χιτσκοκ φοβομουν για αρκετο καιρο ολα τα πουλια…μεχρι και τα σπουργιτια :roll: ειναι δαιμονισμενααα!
Nut αυτό με τις κοτόψειρες εγώ στο έχω πει ε?
Τα απεχθάνομαι από χρόνια, αλλά έγινε επίσημο από τότε που με πέτυχε κουτσουλιά στο παντελόνι.
Οπότε αρχικά σκέφτηκα τι κάφρος, τα καημένα αλλά σε δεύτερη φάση ΠΕΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΘEΡION!
Τι περιμένεις από πουλιά που είναι τόσο άμπαλα ώστε τα πατάνε αυτοκίνητα?:!:
Μια φορά είχα δει ένα που κάπως τα είχε καταφέρει κι είχε πέσει μέσα σ’ ένα συντριβάνι το καθυστερημένο και χτυπιόταν για να μείνει στην επιφάνεια. Θα πνιγόταν πραγματικά αν δεν βρισκόταν ένας πονόψυχος που το 'βγαλε έξω.
WTF πώς δεν τα έχει εξαλείψει ακόμα η φυσική επιλογή?
γιατί η σεξουαλικότητά τους υπερβαίνει την οποιαδήποτε φυσική επιλογή. ;p
σε αντίθεση με τα εξίσου άμπαλα, αλλά ανοργασμικά dodos, που μας τελείωσαν γρήγορα.
Χέζουν όποτε (και όπου) γουστάρουν, κάνουν σεξ όποτε (και με όσους) γουστάρουν, ο κόσμος τα ταίζει συνεχώς και έτσι ποτέ δεν μένουν απο φαί, βρίσκονται παντού και σε αφθονία, τα έχουν συνδέσει άθελα τους μάλιστα και με ιδέες όπως η αγνότητα και η ειρήνη, ενώ το πουλί στον Αρκά πολύ θα ήθελε να είναι ένα απο αυτά.
Ναι όντως. Για τις κοτόψειρες, credits στη domino!
Είναι άδικο, γιατί αν εξαιρέσεις τις ιδέες περί ειρήνης και αγνότητας, δεν εχουν διαφορά απ τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά…κι όμως αυτά δεν τα ταΐζουν σε τέτοια κλίμακα!
Btw άσχετο, οι γάιδαροι είναι πλέον είδος υπό εξαφάνιση - did u know?
Η Culture Wave ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη συναυλία του
Αμερικανού καλλιτέχνη Jared Evan που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το
Σάββατο 4 Ιουνίου στο Gagarin 205 ακυρώνεται λόγω χαμηλής προπώλησης
εισιτηρίων.