ΟΧΙ. ΑΛΛΟ. HABERMAS. :blow:
ε ρε τι κάνουμε για ένα πτυχίο…
ΟΧΙ. ΑΛΛΟ. HABERMAS. :blow:
ε ρε τι κάνουμε για ένα πτυχίο…
Θα πας στο πάρτυ? :hippy:
όχι, αλλά και πάλι θα το ξημερώσω.
πάνω από τα βιβλία της πολιτικής επικοινωνίας και πολιτικών των μμε βέβαια. ποιος ξέρει? σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως και αυτό να λέγεται πάρτυ.
προς τι το ενδιαφέρον αντιγόνη? ;p
Αχ κρίμα…
Ούτε εγώ θα πάω…
θα σου κάνω συμπαράσταση, θα κάτσω και 'γω να το ξενυχτήσω -αν αντέξω- πάνω από τους τόμους του …ποινικού…!!
απλά ρώτησα
[SPOILER]αν γίνει πάρτυ για το τέλος του καλοκαιριού, αν…, να γίνει μετά το τέλος της επαναληπτικής εξεταστικής !! :D[/SPOILER]
μετά το τέλος της επαναληπτικής εξεταστικής θα είναι ήδη φθινόπωρο, γι’αυτό αντιγόνη πιάσε τους τόμους του ποινικού, να πιάσω κι εγώ τους δικούς μου, γιατί το καλοκαίρι ολόκληρο δε φτάνει για να βγει η δουλειά που πρέπει να βγει… η ζωή μπορεί να περιμένει προς το παρόν.
τα’ παμε, καμία ελπίδα για τους καταραμένους φοιτητές του ιουνίου.-
απελπίζομαι :vibrate:
[SPOILER]πότε θα πάω εγώ σε ΠΑΡΤΥ??
8):lol:[/SPOILER]
Η κριτική του Δανίκα στο x-men first class είναι ότι πιο διανοητικά ανάπηρο έχω διαβάσει στη ζωή μου. #-o
Κάτι πρέπει να έχει “χαλάσει” στο μυαλό αυτού του ανθρώπου
κατάφερα να βγάλω σήμερα ένα βιβλίο 200 σελίδων. αυτή η στιγμή είναι και το αποκορύφωμα της μέρας μου, συνεχίζοντας να ελπίζω σε μια εγωιστική παραίτηση που δε θα έρθει ποτέ. αν χρειάζομαι κάτι τώρα περισσότερο από κάθε άλλο, είναι μια καλή ανάνηψη.
Η φυση αρχισε να αλλαζει τρομακτικα.
Τί ride the lightning και παπαριες…
Αυτο ειναι επικαιρο κομματι
http://www.youtube.com/watch?v=j2B65vS16l0&feature=share
βαριέμαι
[SPOILER]ποιός διαβάζει γαμώ? :vibrate:[/SPOILER]
Επειδή αν το βάλω στο μουσικό κομμάτι θα φάω κράξιμο, παίζει να γνωρίζει κανείς καμιά συλλογή με trance κομμάτια?Ξέρω μόνο τις συλλογές transistance από έλληνες. Παίζει καμιά ξένη συλλογή? από compact disc club?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Έχει κανείς να προτεινει καμιά ταινία ?
Τι φάση είναι.Αν έχεις πάντως καμιά πολιτικοφιλοσοφικοκοινωνικοιστορικη προτεινε τη.κάτι τέτοιες ψήνω τώρα
otinane
Βασικά τέτοια είναι. Η ελληνικής καταγωγής Sasha Grey γενικά παίζει σε κοινωνικές ταινίες
Βασικα εχει καπως δυσκολα νοηματα.Θελει να εισαι καπως ψαγμενος.Οπως και να’χει ειναι πολυ βαρια για βραδυ.
Άσ?το τότε, γιατί έγκειται άλλου το βάθος των νοημάτων της. Δες Κισλόφσκι ή Χάνεκε καλύτερα
άσε τις πολιτικοφιλοσοφικοκοινωνικοιστορικες και δες [B]Tucker & Dale vs Evil[/B]