Αυτή αν δεν κάνω λάθος είναι και η τελευταία της ταινίες πάντως στο είδος έτσι; Μετά δυστυχώς αποφάσισε να εγκαταλείψει το άθλημα
Kieslowski. Haneke. Loach.
Ken Loach, ‘‘In the name of the Father’’ ή ‘‘Land and Freedom’’…για κάτι σαφές και καυλωτικό.
Αν θες πιο περίεργες καταστάσεις, ‘‘Δασκάλα του Πιάνου’’, ‘‘Λευκή Κορδέλα’’ (χάνεκε)
‘‘Τριλογία των Χρωμάτων’’, ‘‘Δεκάλογος’’ (κισλόφσκι)
Αν θες mindfuck πολιτική-φιλοσοφία, παζολίνι: "Salo’’ και ‘‘Teorema’’
Κι αν θες καλτ καταστάσεις, αλμοδοβάρ, ‘‘Mala Educacion’’. Τραγοπαπάδες.
Κι αν θες σημειώσεις και χοντρά χωσίματα με τη μία, Ντοκιμαντέρια στυλ Corporation, Zeitgeist, Punishment Park, La Commune…
Ή πολύ απλά μπορείς να περάσεις το βράδυ σου βλέποντας κάτι χαλαρό. Αυτό σκοπεύω να κάνω εγώ δηλαδή μετά από αυτό το κολασμένο Σαββατοκύριακο. Το [U]Easy A[/U] είναι η καλύτερη ταινία που θα πρότεινα για Κυριακή βράδυ.
[SPOILER][/SPOILER]
Θα δω και γω αυτό το easy a αμα δεν είναι καλό θα σε πετροβολήσω, βλέπω το προτείνουν αρκετοί το γκομενάκι.
Μου γαμήκατε τη διάθεση.Πάω να διαβάσω πίνακες μάλλον,με τέτοια συμπεριφορά που επιφυλάξατε σε έναν άσχετο που ήθελε να δει μία γαμημν ταινία!
otinane
Είδα [U]αυτό[/U] και σκέφτηκα:
"Αν ποτέ πάρω σκυλί, κάτι τέτοιο θα πάρω"
Και μετά είδα [U]αυτό[/U] and i changed my mind
8)
μαλακία που να έχ ωόνομα που να λέει τόσα πολλά
το πρωτο.γιατι εκτος απο ΦΑΤΣΑΡΑ θα ναι και γκομενομαγνητης8)
γιατί να φας κράξιμο?
άνοιξε θρεντ για ΣΑΚΕΝΤΕΛΙΚ και στ’αρχίδια σου. για το χιπχοπ υπάρχει ας πούμε και δε κράζει κανείς (πλέον).
Ρε παίζει να είναι τυχαίο αυτό με τα fortune cookies στα κινέζικα?? Πως γίνεται 90% πλας να σου πετάνε το τσιτάτο που θες, τη στιγμή που το θες?..
Λότζικ κράισις
πάσα ιδέα, λολ
μήπως επειδή είναι πολύ γενικά και εσύ επίσης για να σου βγεί επιδίδεσαι σε “twisting and turning” και πορομοιώσεις;
Αϋπνια στο φουλ. Ομορφα. Παω να ακουσω τα cd που αγορασα προχθες. Τα λεμε κοσμε…
καλοκαίρι είναι,η αυπνία είναι λογικό να υπάρχει τέτοια εποχή
facebook comment για το tribute στο black album
“[I]tragoudaei to enter sandman i i ginonte diafores diaskeyes me teleytea ayti tou [B]anforgiven[/B] …”[/I]
αν-ιδεος, αν-κουστο, αν-αποφεκτο, αν-forgiven
Γέα παίζει. Ή έχεις τόσο ανάγκη από μια απάντηση, που την ψάχνεις στα satay chicken sticks ή στο χθεσινό σου όνειρο…γαμημένη ανθρώπινη ανασφάλεια
Η απλά έχουν καταφέρει να πιάσουν περίπου τα ζητήματα που απασχολούν το μέσο δυτικό αστό, που θα παρήγγειλε κινέζικο…οπότε πετυχαίνουν και τα τσιτάτα που θα τον αγγίξουν. Αν ήμουν ένας πεινασμένος clochard που έβρισκε το fortune cookie στα σκουπίδια, δεν ξέρω αν θα συγκινούμουν όσο και τώρα…
Γέα, λότζικ ιζ μπακ
ελληνικο πανκ τραγουδι που κατι λεει για σκατα στην εργατια?
χόλι σιτ.δατς μαουντέινιους σιτ