The Secret Circle

Μια νεαρή κοπέλα μένει ξαφνικά από λάστιχο όταν την προσπερνά ένα άλλο αυτοκίνητο, και καθώς μιλά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της για να έρθει να τη βοηθήσει να το αλλάξουν, το ίδιο αυτοκίνητο εμφανίζεται έξω από το σπίτι της μητέρας της. Βγαίνει έξω ένας άντρας και με κάποιου είδους μαγεία διακόπτει τη γραμμή και βάζει φωτιά στο σπίτι. Κάπως έτσι ξεκινά το Secret Circle, η νέα σειρά του CW, που έχει συγκεντρώσει προσδοκίες για καλές τηλεθεάσεις.
Ένα μήνα μετά το θάνατο της μητέρας της, η Cassie Blake μετακομίζει στο σπίτι της γιαγιάς της όπου μεγάλωσε η μητέρα της. Εκεί ανακαλύπτει ότι είναι το έκτο και σημαντικότερο άτομο για να ολοκληρωθεί ένας μυστικός κύκλος μαγείας, που ακολουθεί τον κύκλο των γονιών όσων συμμετέχουν σε αυτόν και που έχει τις ρίζες του στο 17ο αιώνα…

Μυστήριο, υπερφυσικά στοιχεία και ρομάντζο, σε ένα πρώτο επεισόδιο που αν και δε συγκλονίζει, σε κάνει να θες να δεις τη συνέχεια και . Υπάρχουν πολλές ελπίδες για τη σειρά, μόνο να μη βασιστεί σε ένα love story αλά Twilight μεταξύ της Cassie και του Adam. Φρέσκα και όμορφα πρόσωπα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και ο Gale Harold δυνατός στο ρόλο του evil.
Θα το κοντράρει το Vampire Diaries.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω καταρρίπτονται στη θέα της Phoebe Tonkin να περπατά στην προβλήτα υπό τους ήχους των Kills. Θα το εκτιμούσα αν η σειρά εστίαζε σε αυτό το κομμάτι… ;p

Ωραίο το δεύτερο επεισόδιο. Δεν κατάλαβα πότε πέρασαν τα 40 λεπτά.
Δεν είναι και η καλύτερη νέα σειρά, αλλά σίγουρα θα την παρακολουθήσω. Έχει ενδιαφέρον. Πολύ ωραίες μουσικές, και η Phoebe Tonkin εξελίσσεται σε έρωτα μεγάλο.

Άραγε τη βλέπει κανείς εδώ μέσα τη σειρά? :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, μετά τα 3 πρώτα επεισόδια, χωρίς να πρωτοτυπεί ή να είναι κάτι το εξαιρετικό, καταφέρνει πολύ εύκολα να κρατήσει το ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Ο μόνος μου φόβος εξακολουθεί να είναι μη βασιστεί μελλοντικά στο ρομάντζο μεταξύ Cassie - Adam, αλλά μέχρι στιγμής το αποφεύγει. Σίγουρα από τις αξιόλογες νέες σειρές της σεζόν. Και βασικά αγάπη μόνο για Phoebe Tonkin. Τα 'χουμε ξαναπεί.

poioi taxete xanapei. monos sou milas.

Τα thread στο section ‘κινηματογράφος & τηλεόραση’ αλληλοσυμπληρώνονται.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1226462&highlight=Phoebe+Tonkin#post1226462

[SPOILER]Ε όχι τον Nick ρε παιδιά!!![/SPOILER]

Πολύ καλά τα 2 τελευταία επεισόδια! Αρκετά τρομακτικά σημεία…
ειδικά εκεί με την Heather στο 3ο επεισόδιο πετάχτηκα :stuck_out_tongue:

Τελικά υπάρχει κάποιο άτομο εδώ μέσα που βλέπει τη σειρά. :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Πραγματικά, δεν το πίστευα ότι πέθανε. Έλεγα ότι κάτι θα γίνει και την τελευατία στιγμή θα επανέλθει. Όχι ότι τον συμπαθούσα ιδιαίτερα σαν χαρακτήρα, αλλά διάολε είναι το 1/6 του κύκλου! Ήταν πάντως αρκετά τολμηρή κίνηση εκ μέρους των δημιουργών της σειράς. Παρατήρησαν ότι δεν είχε πολλές δυνατότητες εξέλιξης και ο΄τι ο Louis Hunter που τον υποδυόταν είχε περιορισμένες δυνατότητες υποκριτικής και αποφάσισαν να τον “αντικαταστήσουν”. Στο επόμενο επεισόδιο θα εμφανιστεί ο ξάδερφός του (ή κάτι τέτοιο) που έχει παρελθόν με τη Faye. Δεν ακούγεται κακό… Βέβαια, ομολογώ ότι ο Nick ήταν καλός ως evil. Θα του ταίριαζε περισσότερο κάποιος τέτοιος ρόλος.
Ισχύει πάντως ότι η σειρά είναι για τα δεδομένα της ο ορισμός του AWESOME στα δύο τελευταιά επεισόδια. Εξελίσσεται όμορφα. Μέχρι ακι τη Diana ερωτεύτηκα, που στην αρχή τη θεωρούσα ελεεινά ξινή. :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

[SPOILER]Ε μετά το άκρως ερωτικό σκηνικό με τον άκρως αντιπαθητικό γκόμενό της λογικό να την ερωτευθείς :stuck_out_tongue:
Το παράξενο είναi αυτό οτι διέλυσαν τον κύκλο,αλλά ντάξει αφού θα ρθει ο Jake ( ξάδερφος του Nick όπως είπε ) συμπληρώνουν παλι 6άδα [/SPOILER]

[SPOILER]Και με ηχητική υπόκρουση από Florence and the Machine. Τελειότης… Νομίζω ότι πλέον είμαι team Diana. :stuck_out_tongue:

Βγήκε και το νέο promo:

…με το new entry να είναι ο ξανθός πίσω αριστερά.

Δυνατή χρονιά πάντως για το CW, με το Vampire Diaries σε εξίσου μεγάλη φόρμα στην 3η season του.[/SPOILER]

[SPOILER]Αυτός θα είναι ο καινούριος

αλλά εγώ προτιμώ τον Nick…Nτάξει δεν έπαιζε κανά τεράστιο ρόλο αλλά όχι να τον διώξουν και από τώρα :?Τέλος πάντων,διάβασα οτι θα είναι ο αδερφός του Nick που θα έρθει για την κηδεία και θα τους αναστατώσει όλους αλλα πολύ περισσότερο τον Adam που έχουν και παρελθόν μεταξύ τους…Μυρίζομαι πολλά flash backs και θαρρώ καλό θα είναι αυτό ώστε να δούμε και πως ήταν πρίν η 4άδα


[/SPOILER]

Mαλλον θα ξεκινησω να την βλεπω και εγω. Με εχει φαει η γυναικα μου… :stuck_out_tongue: