The Sludge Pages #2

Κάναμε poll για τους κλασσικούρες, πάμε και στις μπάντες με 2-3 κυκλοφορίες ή μια, ή έστω νέες. Έβαλα κάποιες που είναι προσωπικά αγαπημένες στο πόλλ

Μαλάκα ξέχασα Cough…ΓΙΑΤΙ

Γιατί έβαλες τους Fistula που είναι νέα μπάντα με λίγες κυκλοφορίες…

http://www.metal-archives.com/bands/Fistula/21344

Εδιτ: Το αυτό για τους Corrupted.

Rwake και Corrupted παίζουν δύο κλάσεις πάνω απόλους. Δεν ξέρω, πολύ δύσκολο να διαλέξεις μεταξύ τους όμως. Και οι δύο είναι από τις τιμιότερες μπάντες στον πλανήτη Γη.

Corrupted εκτός συναγωνισμού προφανώς, αλλά και εκτός θέματος γιατί είναι αρχαίοι.

Rwake και Fistula έχουνε δισκογραφίες πάνω από δεκαετία, οπότε κι αυτοί έξω.

Grime & Dopethrone μέτριοι.

Χώραγαν στη θέση των παραπάνω εύκολα Cough, Conan, Black Shape of Nexus, Whitehorse και άλλοι.

Spancer δε γνωρίζω.

Samothrace λατρεία, αλλά η μάχη είναι ανάμεσα σε Tombs και Amenra. Αυτή τη στιγμή λέω τους Βέλγους, κάποια άλλη θα έλεγα τους Αμερικάνους. Ισοπαλία.

Εγώ καθότι σχεδόν άσχετος θα πω ότι απ’ τη φάση μ’ άρεσαν πολύ οι Bongripper, δεν έχω ακούσει κάτι παραπέρα για να συγκρίνω/εκφέρω περισσότερη άποψη. Α, και από Corrupted ό,τι άκουσα ήταν γαμάτο.

Εγώ είμαι ο πιο άσχετος απο όλους σας. Δεν εχω την παραμικρή ιδέα για αυτά τα συγκροτήματα. :blink:

Χαχα. Παρομοιωε :stuck_out_tongue: (ΟΚ, Amenra ηξερα μην τα παραλεμε)
Παντως ωραιο ονομα οι Samothrace 8)
Eβαλα κι ακουσα μισο κομματι να φανταστεις, αλλα δεεεε

Και εγώ άκουσα ένα κομμάτι απο Rwake, καλό μου φάνηκε. Αλλά θέλω πολύ για να συνηθίσω τον ήχο, μου είναι πολύ μαστούρικος για μένα.

Από όλους αυτούς, εσείς οι πανκόφιλοι παίζει να εκτιμήσετε μόνο τους Fistula, και ειδικότερα το τελευταίο τους (Northern Aggression) που έχει και κάμποσα γκάζια.

(δεν το βρίσκω στο γιουτιούμπ, ελπίζω να βολέψει αυτό.)
http://www.reverbnation.com/play_now/song_15887414

Έχετε δίκιο για rwake, corrupted κτλ, τους έβαλα μόνο και μόνο επειδή δεν είχαν μπεί στο προηγούμενο thread και έπρεπε να υπάρχουν!! Αλλά πιάσατε γενικά το παλμό μπράβο(όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο απο τους σλατζάδες του φόρουν \μ/ ). Amenra για εμένα πια πάνω απο όλους γενικά!

Conan επίσης λατρεία, θα μπορούσα να τους βάλω όλους αυτούς αν δεν έκανα στιγμιαία το thread χωρίς να το πολυσκεφτώ. Whitehorse δεν έχω ακούσει ποτέ είναι η αλήθεια, πρέπει να το κάνω και αυτό

και για εμενα θα επρεπε στο poll να υπαρχουν οι bongripper.Τωρα εριξα τριπλη ψηφο Amenra,Corrupted,Tombs.Πολυ δυσκολη η επιλογη καθως η καθε μπαντα βγαζει τελειως διαφορετικη ατμοσφαιρα,συναισθηματα κτλπ.