The Smiths

Δεν εχει θρεντ η γκρουπαρα οποτε ας φτιαξω μετα απο τοσα χρονια το πρωτο μου θρεντ (ελπιζω να τα καταφερω :stuck_out_tongue: )

Λιγο-πολυ γνωστη η ιστορια τους. Δραστηριοποιηθηκαν απο τις αρχες της δεκαετιας του 80 μεχρι και το 1987, εβγαλαν 4 δισκους και μπολικα singles που υπαρχουν σε μερικες καταπληκτικες συλλογες.
Το ντεμπουτο τους ηταν το πρωτο που ακουσα και μου κολλησε πολυ ασχημα, στη συνεχεια ακουσα και τα υπολοιπα και το The Queen is Dead μαλλον μπαινει πλεον πιο ψηλα

Απο συλλογες με Singles, b-sides, Peel Sessions νομιζω πως καλυτερη ειναι η "Hatful of Hollow’’ και ειναι πολυ καλο ξεκινημα για καποιον που δεν εχει ασχοληθει με το συγκροτημα.

Εχουν και 1 επισημη live κυκλοφορια το "Rank’’ που ειναι πολυ καλη με μονο μειον οτι λειπουν 5-6 τραγουδια απο τη συναυλια

…που τους ξέθαψες???..καλή μπάντα…για μένα Meat is Murder και το τελευταίο:):!:

Εξαιρετική μπάντα με πάρα πολλούς haters στη metal κοινότητα, Meat και Queen σπουδαίοι δίσκοι και ακολουθούν οι επόμενοι με αρκετά σπουδαία κομμάτια.

Ποιανου τα αρχιδια κουνιουνται αν η μεταλ κοινοτητα δε γουσταρει Smiths;;; :-k

Προσωπικα, μου αρεσουν, αλλα ως εκει. Επιδραστικοι (ισως και με την κακη εννοια ενιοτε) και τους σεβομαι, αλλα θεωρω οτι υπηρξαν πολυ καλυτερες μπαντες στο ειδος.

kaloi typoi