Έλα, πάρε μια απ’τις καλύτερες σκηνές της δεκαετίας, δώρο από’μενα ( απ’το Werckmeister Harmoniak ), μπας και αναθεωρήσεις για τις σκηνές του Βενιαμήν του Κουμπιά.
χορορ,ε ναι…λοιπον αποσο εχω κοιταξει τριγυρω, σε καποιες δοκιμαστικες προβολες του ακουστηκαν πολυ καλα σχολια…προσωπικα εχω ξαναπει πως απο Fincher δεν περιμενω πια τιποτα στην μετα Button-δωστε-μου-οσκαρ-πλιζ εποχη, αλλα δεν παβει να ειναι εξαιρετικος σκηνοθετης…απλα αμα ριξει κανεις μια ματια σε μελλοντικα προτζεκτ του και παραγωγες που κανει, μαλλον εχει σιγα σιγα απορροφηθει απο το χολυγουντιανο συστημα…τεσπα, οπως ειπαμε ειναι καταπληκτικος σκηνοθετης, απλα θελει ενα καλο σεναριο…και οταν το σεναριο στο δινει ο Σορκιν, δημιουργος του west wing και σεναριογραφος του-υποτιμημενου- charlie wilson’s war, ε περιμενεις κατιτις καλο…απο την αλλη, facebook,meh, ηδη βαργιεμαι να διαβασω την υποθεση-δεν νομιζω ο Φιντσερ να εχει ξανασχοληθει με τετοιου ειδους υλικο…ειδωμεν ομως…
υγ. ψηθηκα να ξανακατεβασω να απολαυσω zodiac…o Decard καπου εδω θα ηταν υπερηφανος…\μ/
εδιτ για τον παραπανω, ΝΑΙ,μεγαλος Bela Tarr, φανταζομαι εχεις δει damnation και Satantango ε?
από το social network δεν περιμένω κάτι εξαιρετικό.δηλαδή τι υπόθεση μπορεί να έχει μια τέτοια ταινία?βέβαια, για να πω την αλήθεια, το trailer μου άρεσε.η σκηνοθεσία φαίνεται πάλι εξαιρετική.ίδωμεν λοιπόν…
yojimbo, που τη βρίσκουμε την ταινία?
έχω και pm.8)
Κριμα που το zodiac δεν ενθουσιασε πολλους με τους οποιους εχει τυχει να το συζυτησω. Εμενα μου φανηκε εξαιρετικο. Φυσικα και θα απολαυσουμε το καινουργιο σκηνοθετικο πονημα του Fincher! Η αληθεια ειναι οτι αυτο εδω με ψιλοξενερωνει γιαυτο και το αφηνω δεν βλεπω καν τραιλερ να μη ξερω τιποτα αλλο. Ελπιζω να μην ειναι αυτη η πρωτη ταινια του που δε θα μαρεσει (για την ακριβεια ελπιζω να μην υπαρξει ποτε πρωτη).
O Μήτσης από το Aθηνόραμα, που συνήθως συμφωνώ μαζί του και πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους κριτικούς κινηματογράφου που διαβάζω (όχι ότι λέει αυτό κάτι, βέβαια), την αποθέωσε την ταινία και την βαθμολόγησε με 4 στα 5 αστέρια.
Ήδη αναπτερώθηκαν ελαφρώς οι ελπίδες μου όσον αφορά την ταινία αλλά και την καθόλα εμπορική στροφή του Φίντσερ…
Τα υπόλοιπα μετά την προβολή…