Βρε γκέι, εννοείται ότι δεν θέλω κανένα Μήτση να μου τα πει…
Απλά να μου δώσει ένα έναυσμα… Την ταινία θα την έβλεπα όπως και να 'χε, ούτως ή άλλως.
Τώρα, απλά, ανυπομονώ λίγο περισσότερο…
αυριο θα παω και γω μαλλον με ορεξη!
λουπ αυριο βγαινει ?
για που λες ? το ψηνω να ερθω να σου σπασω λιγο τα @@
[B]edit : ωωωωωωωωωω το παιζει στο ΙΝΤΕΑΛ
το πιο καυλα-σινεμα.εκλεισε εκει θα παω[/B]
ωχ δεν θα αντεξω κ αλλη πατατα μετα τον μπενζαμιν μπατον…το τρειλερ δν με ενθουσιασε.καθολου ομως
αλλα ειναι φινσερ γμτ:-k
tin exo di edo k kanena 10imero sta ksena k i tainia ine as good as it gets gia to 8ema p pragmateuete. 4/5 to brisko fair
(library= dn exo elliniko keyboard)
Το έχω δει κι εγώ στα ξένα και επιβεβαιώνω: Είναι εξαιρετική ταινία (όπως ΚΑΘΕ ταινία του Φίντσερ) και έχει και πολύ χιούμορ. Να το δείτε.
γμτ, ηθελα να παω σημερα αλλα δεν εκατσε…εχω ψηθει καλα παντως, θα δειξει, ελπιζω να το χτυπησω αυριο…και εσυ ο αποπανως ο μαγκας ο Λονδρεζος δεν παιζεις δικαια:p
:thumbup::thumbup:
σημερα την ειδα, εκπληκτικη ταινια
δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, αλλα στο κατω κατω δεν πας να δεις ντοκιμαντερ οποτε η δραματοποιηση ειναι απολυτα φυσιολογικη
δικαιολογει στο επακρο τις κριτικες που εχει παρει μεχρι τωρα…μαρεσει πολυ και ο eisenberg
Σημερα το βράδυ μετά το ντέρμπι θα αράξουμε να το δούμε (και στο καπάκι τον “Αμερικάνο” με Κλούνεϊ). Οπότε αύριο θα ξέρετε την αποψάρα μου. Ελπίζω να δούμε τον καλό Φιντσερ και όχι τον Φίντσερ του Μπεντζαμιν Μπάτον.
Ο Φίντσερ του Μπέντζαμιν Μπάτον, ήταν υπερφλύαρος αλλά μέσα σε όλη τη φλυαρία του είπε και λίγα ωραία πραγματάκια. Γι’ αυτό και το έχασε τελικά…
Ο Φίντσερ του Νέτγουορκ είναι λακωνικός (τύπου Zodiac) και γι’ αυτό τον αγαπάμε. Εκπληκτική προσέγγιση ενός πέρα για πέρα πραγματικού γεγονότος. Δηλαδή και στο Wiki να μπει κάποιος, θα διαβάσει ακριβώς ότι θα δει στην ταινία. Μόνο που στην ταινία, ο Φίντσερ τα κάνει να φαίνονται ωραία και εντυπωσιακά, χωρίς να υπερβάλλει σε κανένα σημείο.
Δεν είναι η καλύτερη ταινία που έχει κάνει, αλλά μπαίνει σίγουρα στις καλές του.
Οφτόπικ: Και το The American γαμάει. Θα επανέλθω με αποθεωτικό ποστ στο ανάλογο τόπικ.
Δύο ώρες κύλησαν νεράκι. Επειδη βαριέμαι να γραφω, ο Κευζερ τα λεει καλα:
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο “ΑΛΛΑ” σχετικά με τον Φίντσερ που θα το αναλύσω στο αντίστοιχο thread μια στιγμή που δεν θα βαριέμαι…
την ειδα κ εγω σημερα… οχι κ τιποτα το τρομερο, κριμα γιατι παντου εβλεπα 8αρια κ ειχα φτιαχτει… τι να πω, ισως φταιει οτι δεν εχω facebook…
τρου στορυ… παρα πολυ καλο…
ο τυπος καταφερνει μια αληθινη και τοσο συγχρονη ιστορια να την μεταφερει τοσο μαεστρικα στην οθονη… ωραια πλανα, καλη μουσικη…
αξιζει να πατε να το δειτε σινεμα περα απ’ολο το μεινστριμ της υποθεσης…
Ίσως…
Ούτε εγώ έχω. Δεν έχει να λέει αυτό τίποτα.
Ο Φίντσερ πήρε ένα πραγματικό γεγονός, που λίγο-πολύ έχει σημαδέψει τη γενιά μας και το έκανε τέχνη.
Εντυπωσιακά φλάσμπακς, εξαιρετική σκιαγράφηση χαρακτήρων, πανέμορφα πλάνα, καταπληκτική απόδοση της ιστορίας.
Χρησιμοποιεί σάτιρα και αυτοσαρκασμό, χιούμορ, νεύρο, μινιμαλισμό, όλα σε ισόποσες δόσεις. Αφήνει τα σχόλια του για τον κοινωνικό αποκλεισμό, για την διαφαινόμενη κυριαρχία του ίντερνετ, για τους σύγχρονους εθισμούς, για την απληστία και πολλά άλλα.
Και επίσης, τεράστια μαγκιά, το ότι, τελείως σαρκαστικά, δημιουργεί έναν αντί-ήρωα που όλοι, λίγο-πολύ, ταυτιζόμαστε ή μπαίνουμε στη διαδικασία να ταυτιστούμε, μαζί του.
Οπότε, στην ουσία, δεν έχει να κάνει με το τι λέει. Έχει να κάνει με τον τρόπο που τα λέει.
η ισως απλα δεν επιασες τι ηθελε να πει
(δεν ειναι παντα στραβος ο γυαλος συντροφε)
εννοειται οτι το’πιασα,η τελευταια σκηνη ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε, απλως περιμενα να δω ταινια του 9 κ ειδα του 7.5…
χμμμμμ…σιγουρα καλη ταινια αλλα οχι στα πλαισια του mindfuck,αφηνει παντως ζουμι για σκεψη μετα το τελος της ταινιας.Τωρα οσο αφορα κατα ποσο ειναι βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα δεν με αφορα εν τελη,καθως ειναι σιγουρα ποτισμενο με κολλεγιακες υπερβολες για να ξεφυγει απο την ιδεα της βαρετης συλληψης καθε αυτου του facebook απο ενα αντικοινωνικο σπαστικο nerd…χωρισμους(εφαλτηριο του χαρακτηρα μεσο της εκδικησης να κανει κατι)τσουλες και την αναλογη δοση κοκαινογκλαμουριας για τα μελλοντικα nerds-CEos//.Ο χαρακτηρας πραγματικα ειναι εξυπνος με αφοπλιστικες απαντησεις ειδικα στο σημειο με τους δικηγορους των διδιμων αλλα καθολα συμπαθεις η πολλη εξυπναδα σιγουρα του βγηκε σε πολλα εκατομυρια δολλαρια αλλα δεν παυει για εμενα να ειναι ενα κομπλεξικο αρχιδακι με ΑΜΕΑ κοινωνικες δυνατοτητες και κομπλεξ κατωτεροτητας.Λεσχες για λιγους golden youth brains και Capital G…bottom line με τον σταυρο στο χερι η στην πλατη κανενας δεν εβγαλε υπερφραγκα…οι πουστιες σε τετοιο επιπεδο εξαφανιζουν την εννοια φιλια συναδελφικοτητα.Το γνωστο κιτρινο χρωμα και στα + η αμοραλιστικη αντιμετωπιση του κεντρικου ηρωα απο τον Φιντσερ η μαλλον καλυτερα αυτο το αφηνει στους θεατες και σε καποιους χαρακτηρες…εννοητε πως ειναι καλογυρισμενο δεν τιθετε θεμα.χαρακτηρας κλειδι ο τυπος που εκανε το Ναπστερ(Τιμπερλεικ/καλη ερμηνεια) και ο ρολος της βοηθου του δικηγορου…καλο soundtrack απο Trent/Atticus και μεταξυ αλλων και Gluecifer:)
To 1% να ειχα ποσοστο απο το Facebook θα ημουν ευτυχισμενος…και αυτη ειναι διαφορα με ατομα σαν τον πρωταγωνιστη που τα θελουν ολα…
Tι ακριβως σημαίνει ΑΜΕΑ;