πιο υπερτιμημενη ταινια και απο το slumdog σε λιγο
:lol::lol::lol: ναι
την είδα και εγώ χθες το βράδυ…
η ταινία παρότι είναι 2 ώρες περίπου κυλάει σαν νερό…(στα πρώτα 35 λεπτά νόμιζα οτι είχαν περάσει 5.!)
όλοι στους ρόλους τους είναι πολύ καλοί(ακόμη και ο τουμπερλεκης.!) ειδικά ο ευφυείς, ψυχωτικός, σπασίκλας “Mark Zuckerberg”
αλλά το κακό είναι ότι δεν έχει κάτι που θα σε συναρπάσει…ολη η ταινία είναι απλά μια ιστορία χωρίς ανατροπές(βασικά δεν εχει καμία)…ακόμη και για τους άσχετους με το πως “χτίστηκε” το hatebook
και ενταξει…αυτό απο μόνο του δεν είναι τόσο κακό…αλλά όταν βαζεις και το όνομα David Fincher διπλά, κάπου χτυπάει άσχημα…
ελπιζω να μην είναι αυτός ο δρόμος που θα ακολουθήσει από εδώ και μπρος…ας ελπίζουμε οτι θα κάνει μια ταινία για αυτούς και μια ταινία για αυτόν/εμάς…
στα(ο) + της ταινίας η μουσική των Trent Reznor και Atticus Ross. ειδικά στα σημεία που η ταινία πάει προς-πίσω κολλάει απίστευτα…αν έλειπε απο αυτά τα σημεία θα έλειπε όλη η ένταση σε αυτές τις στιγμές… μπράβο…
*τελικά ο δημιουργός του napster ειχε τόση ανάμιξη? (ναι είμαι άσχετος με το hatebook.)
^^ Αίσχος. Οι άλλες υποψηφιότητες ήταν όλες τους μακράν καλύτερες σε οποιαδήποτε κατηγορία. Ακόμα και στα σαουντρακς. Ταινία χωρίς ενδιαφέρον, αδυνατώ να κατανοήσω τον τόσο ντόρο, η πιο βαρετή μαλακία που έχω δει ποτέ.
Την είδα και εγώ χθες.
Μετριότητα, σίγουρα η χειρότερη στιγμή του Φιντσερ και θα τραβάω τα μαλλιά μου αν πάρει το οσκαρ για αυτήν. Γενικά συμφωνώ με post Lupin πριν κανα 2 σελίδες περίπου. Καλή η σκηνοθεσία, εντυπωσιακό το μοντάζ αλλά το σενάριο περιορίζεται σε μερικούς καλόγραμμένους διαλόγους και τίποτα παραπάνω. Απορώ με όσους έγραψαν πως ταυτίζεσαι με τον κεντρικό χαρακτήρα. Ούτε καν, μόνο στην αρχή πάει να γίνει λιγάκι ενδιαφέρον με το περιστατικό με την γκόμενα του και τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα ο χαρακτήρας του δεν αναπτύσσεται καθόλου κάνοντας την ταινία μια απλή παράθεση γεγονότων και τίποτα παραπάνω.
Γενικά μετά το πρώτο μισάωρο η ταινία δεν έχει λόγω ύπαρξης. Κρίμα που το inception θα χάσει από αυτή την μετριότητα.
Μαζί με το Seven νομίζω οτι είναι οι καλύτερες ταινίες του.
μάλλον δεν έχεις δεί τις υπόλοιπες. το Se7en είναι όντως γαμάτο, αλλά μπροστά στο Fight Club, το Zodiac, ακόμα και το The Curious Case of Benjamin Button, δε νομίζω ότι έχει και τόσο ενδιαφέρον το The Social Network. πολύς ντόρος για το τίποτα, ενώ το facebook δε μας αφορά και τόσο νομίζω…
Το Fight Club και το Benjamin Button δε με τρέλαναν, δε τα θεωρώ με την καμία καλύτερα από το The Social Network.
Το Ζοdiac δεν το έχω δει ακόμα και είναι στα υπόψη. Μέχρι στιγμής Seven και Social Network προσωπικά για εμένα είναι οι καλύτερες στιγμές του.
Πολύ κρίμα είναι ο Φίντσερ. Οι τελευταίες τρεις ταινίες του δεν αγγίζουν τα έπη του παρελθόντος. Στο σόσιαλ η μόνη ένδειξη της σκηνοθετικής του γραφής είναι η εξαιρετική σεκανς με τον αγώνα της κωπηλασίας. Κατά τ’ άλλα πολύ φασαρία για το τίποτα. Μου θυμίζει τον Ντάνι Μπόιλ. Μετά από ταινιάρες όπως το τρεισποτινγκ, σάλοου γκρειβ και 28 μέρες μετά, στο χολιγουντ μετμορφώθηκε σε σκηνοθέτη του σλαμντογκ και του 127 ωρες…
λεπον ας πω και γω την αποψη μου με κααατι μηνες καθυστερηση(τι να πρωτοδει κανεις).καταρχας θεωρουσα οτι ταινια με θεμα το φεισμπουκ θα ηταν βαρετη και ανουσια.οκ στη τελικη καλη ηταν.καμια σχεση με σεβεν,αλλα καλυτερη απο μπενζαμιν μπατον που βαρεθηκα τη ζωη μου.ο πρωταγωνιστης πολυ καλος αρκετα φλωρος και σπαστικος στο παιξιμο του οπως υποθετω θα ειναι στη ζωη του ο ζουκερτετοιος.
2 ωρες περνουν ευχαριστα και αυτο μετραει.ουτε θα σ αλλαξει τη ζωη καποιου ουτε τπτ.επισης θιγει καποια θεματα τα οποια δυστυχως τα συναντας συνεχεια εκει εξω.κυριως οσον αφορα το θεμα της προσωπικης ζωης σου που την βγαζεις στη φορα
[SPOILER]οταν η γκομενα του αλλου του κανει “σκηνη” γιατι δηλωνει ελευθερος στο φεισμπουκ γελασα ειρωνικα.τρου στορυ το χω ζησει.λες και το φεισμουκ ειναι εφορια ξερω γω και πρεπει να τα δηλωσεις ολα.ελεος κυκλοφορουν πολλοι τετοια αναμεσα μας[/SPOILER]
α και ωραιο σαουντρακ.αξιο το αγαλμα.
Eξαιρετική ταινία.
το slumdog?
εννοείται πως de gustibus et coloribus non disputandum est
αλλά ΟΧΙ!!! το slumdog ΔΕΝ είναι εξαιρετική ταινία. sorry.
Οκ. Ο καθεις με τις προσωπικες του αποψεις.
Εγω το θεωρώ τρομερή ταινιάρα και το τοποθετω μαζί με το Trainspotting στις 2 κορυφαίες δημιουργίες του. Sorry
Γούστα είναι αυτά…
Πάντως, αν τις δεις όλες είμαι σίγουρος πως θα αλλάξεις άποψη για το ποιές είναι οι δυο κορυφαίες.
Anyway, ας το αφήσουμε εδώ γιατί είμαστε και off topic.
cheers!