The Temple - Release Album Live + the Sabbath Stones (25/3)

Live παρουσίαση του δίσκου “Forevermourn” από τους doomsters Τhe Temple που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Μαζί τους οι The Sabbath Stones, σε ένα live που θα μείνει αξέχαστο. Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα. Το Doom Metal έχει ξαναγεννηθεί, αυτή τη φορά στη νέα του πρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη. Όσοι πιστοί, προσέλθετε και γίνετε μάρτυρες αυτού! Αμήν

Εκλεισε το προηγουμενο event γιατι ειχε καποια θεματα και ξαναεγινε καινουριο, οπως και μια νεα αφισα. Εδω το νεο event στο facebook:

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή στις 25 του Μάρτη, το μεταλλικό κοινό της Θεσσαλονίκης - και όχι μόνο - θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στο stage του 8Ball.

Τη στιγμή που η μουσική περνάει μια περίοδο “κρίσης & καμπής”, με τα καινούργια ρεύματα να είναι μόδα που ξεθωριάζει, η μεταλομάνα Σαλονίκη δείχνει το δρόμο, με ένα live event απο 2 μπάντες πραγματικά back to the roots… Ατόφιο πεντακάθαρο Doom Metal.

Οι The Temple δημιουργήθηκαν το 2005 και με μια δυναμική επιστροφή, υπογράφουν με την “I HATE Records” και έχουν έτοιμη την δουλειά τους, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου, με τίτλο “Forevermourn”. Ο Φάδερ Άλεξ και η παρέα του θα μας παρουσιάσουν το αριστούργημά τους, ένα αγνό Doom διαμάντι, που έρχεται πάνω στην ώρα για να υπενθυμίσει σε όλους πως υπάρχει ακόμα metal χωρίς “καλογυαλίσματα” και υπερβολές, βγαλμένο από τη ψυχή.

Και μιλώντας για Doom metal, τι καλύτερη παρέα από μια μπάντα που αποδίδει φόρο τιμής στους Πατέρες αυτού, αλλά και γενικότερα στον σκληρό ήχο.

Οι The Sabbath Stones, που πρωτοείδαμε σαν guest band στην τελευταία εμφάνιση των Rock n’ Roll Children, είναι στην ουσία μια tribute μπάντα στους Black Sabbath, αποτελούμενη από πολλούς μουσικούς της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μόνο τυχαίοι δεν είναι, από γνωστά συγκροτήματα της πόλης όπως οι Resistance, Dustynation, Astral Crossing, Until Rain, Madrake, Beyond The Existence κ.ά.

Η αργία της 25ης Μαρτίου, παραμονή της εμφάνισης των Asphyx στο ίδιο stage, η λαχτάρα του κόσμου για κάτι διαφορετικό αλλά κλασικό, όπως επίσης και η χαμηλή τιμή εισιτηρίου - 5 ευρώ + μπύρα - όλα οδηγούν σε μια βραδιά που θα μείνει στην Ιστορία.

“…Το Doom Metal έχει ξαναγεννηθεί, αυτή τη φορά στη νέα του πρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη. Όσοι πιστοί, προσέλθετε και γίνετε μάρτυρες αυτού…!”

event info: https://www.facebook.com/events/1741660486080836/
The Temple: https://www.facebook.com/the.temple.doom.metal/timeline
The Sabbath Stones: https://www.facebook.com/TheSabbathStones/