για στείλε…
Εντάξει, σου ήρθε;;
καητπερα
'τπερα
από τους καλύτερους ψυχασθενείς έβερ στο λεωφορείο σήμερα! τη δουλειά την κατάλαβα από τη στάση του νοσοκομείου ακόμα που χαιρετούσε προς κατέυθυνση που δεν υπήρχε κανείς. Έχοντας την κατάλληλη προφορά μας αφήνει εμάς τα κουρίτσα να περάσουμε αλλά “άντε ρε κουρίτσια γρήγορα έχ’ κι κρύου, πουλύ κρύου” και ευτυχώς κάθεται μπροστά και εμείς πιο μακριά πίσω. Ξαφνικά έρχεται πίσω και κάθεται δίπλα στις συμφοιτήτριές μου: πουλύ άγχους κουρίτσα (το ειπε καμποσες φορές) να μην έχω άγχος ε? α εσύ φουράς καουμπόικις μπότις ιγώ γιατί δε τις φουράω? πουλύ ζεστ, ισύ φουράς πολλά ρούχα. θα μας πεσν τα ρούχα σι λίγο κι τα μπουξιράκια. ιγώ φουράω μπουξιράκ μπλε αεκτζίδιο. ισείς φουράτε στρινγκάκια έ?
τι λεει αυτό (άκουγε τα ηχεία του λεωφορείου που λένε για τις στάσεις και σε κάθε στάση ρωτούσε τι λέει τώρα?)
μετά άρχισε να τραγουδάει Καρρά και να λέει κάτι άλλα διαμάντια που αν τα γράψω όλα θα βγει μυθιστόρημα.
αν έχω κάνει ορθρογραφικά συγχωράτε με
πεθαίνω :’)
[SPOILER]παρ’ολα αυτά, ποστ πικς οφ καουμπόικις μπότις[/SPOILER]
εγώ πάλι είχα σκαλώσει στο μπλε το αεκτζίδικο
Εκει τερματισα!!!:lol::lol::lol:
Edit:Πιθανοτατα ειναι καταθετης της τραπεζας Κυπρου…
…κιεγώ:p :!:
υπάρχει θρεντ για μαθήματα κιθάρας μέσω youtube?
ισως εχει κατι
βσκ εχει θρεντ για κιθαρα,εκει δε κολλαει?
Οσες φορες και να το βρω μπροστα,παραμενει το ιδιο ξεκαρδιστικο!!! http://tsekouratoi20133.blogspot.gr/2013/03/blog-post_641.html
Εεεμμ, ναι.
:lol3:
Θέλω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω σε κάτι μήνες…
Βρήκα φωτό από τότε που ήμανε 1.5 έτους
:")
τυχαία ε? φαίνεται δεν τις έκρυψαν καλά
Τι είναι για να τις κρύψουν ξέρω γω; Θησαυρός;
Μυστικός.