Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Stop this madness!

Silent, επειδη με κανεις και αμφιβαλλω, πατα το λινκ του youtube που εβαλα στο ποστ μου…

Μην το κανετε θέμα, τα μπέρδεψα λίγο…

Το πάτησα, αλλά δεν το άκουσα!!!

ε οκ, ράγμπι πχ δεν έχω ιδέα τι παίζει γι αυτό και μου φαίνεται ακαταλαβίστικο.

το άλλο έχει μια γοητεία! δύναμη, ταχύτητα, αντοχή…

βάλε και το χόκει στο πάγο, τόσες αθληματάρες υπάρχουν και ασχολούμαστε με τα δικά μας :stuck_out_tongue:

“Ακαταλαβίστικο” το ράγκμπι και “ταχύτητα, δύναμη και αντοχή” το baseball;

Ρε μαλάκα Βασίλη μήπως τα χεις μπερδέψει κι εσύ; :expressionless:

εσυ ταχεις μπερδεψει μοσχο, επειδη δεν εχεις ιδεα

γαμει το baseball, ο μπιλης ξερει…

ετοιμασε τα πραματα σου και παρε μπολικη βαζελινη εσυ αποπανω…

με μπειζμπολλ ασχολούμαι χρόνια οπότε ξέρω τι παίζει, και ναι, και δύναμη και αντοχή και ταχύτητα και σκέψη θέλει και πολλά. είναι και πολύπλοκο αρκετά, πολλοί κανόνες και τέτοια, γι αυτό με τη 1η ματιά φαντάζει “αδιάφορο” ;ρ

προφανώς και το ράγκμπι χρειάζεται τα παραπάνω στοιχεία, απλά επειδή δε γνωρίζω κανόνες κλπ μου φαίνεται ακαταλαβίστικο!

ψηθείτε για τόπικ με αντεγκραουντ αθλήματα, αν και άπατο θα πάει :stuck_out_tongue:

εμένα μ’ αρέσει το τάβλι!!!

Κι εμενα η Στικουδη…κερδισα :stuck_out_tongue: http://www.youtube.com/watch?v=mTS0ckCbZuo

Οπότε θα έχεις στα υπ όψιν το “φεύγα”

Εγω ειμ’ αυτος (ο ακαταμαχητος)…:stuck_out_tongue:

Με καλει η φυσικη.

αχαχαχαχαχαχαχαχα στρίγγλε… :stuck_out_tongue:

αλήθεια, αυτό δεν το γνωρίζω…

:lol: :lol: :lol: :lol: silent για το θεο stop this madness μπας και διαβασω καμια φορα!!!

Ρε ασε της δικαιολογιες και ανοιξε κανα βιβλιο!!!

Οταν σταματησε η silent να ποσταρει ανοιξα δεν μπορω να πω!!! Και τελειωσα και στα γρηγορα γιατι ειμαι γαματος!!!

Everyone μπήτε google maps, πατήστε Herman-Giest Stadium,Hazleton,PA, γυρίστε σε satellite mode και δείτε προσεκτικά…

αυτο θα πει ζορικη εδρα

Κέρλινγκ!!!