θυμάμαι κάψιμο στο Eurosoport με τις ώρες 8)
εχω παρακολουθησει 2-3 αγωνες.η αληθεια ειναι δε καταλαβα τιποτα και γιαυτο παρατησα καθε προσπαθεια
Ακριβώς. 8)
Συνοπτικά: μια “μπάλα” από γρανίτη να τσουλάει στο πάγο και κάτι τυπάδες με σκούπες να προσπαθούν να λυάνουν το πάγο όσο χρειάζεται ώστε να φτάσει η “μπάλα” στους κύκλους με τους μεγαλύτερους βαθμούς.
τώρα μορ ίνφο δε γνωρίζω, σόρρυ!
η γυναικία ομάδας της νορβηγίας γάμαγε.
Το football των Αμερικάνων έχει την πιο δύσκολη τακτική θεωρητικά.Μετά έρχεται το μπάσκετ
Κερλινγκ.Curling στα ελληνικα.
To football δεν ξερω αν εχει δυσκολη τακτικη αλλα δεν θα μου φαινοταν περιεργο.
Δεν εχει δα και 5-6 παιχτες η καθε ομαδα.
Και παλι ομως μονο και μονο που λεγεται football παιρνει πουλο.
Ενα ειναι το football.
MegaUpload.com ? Closed.
4shared.com ? Deleting files with copyright and waits in line at the FBI.
Crocko.com ? Called to testify in the next 90 days and it will open doors. Pro FBI.
EnterUpload.com ? Down.
FileJungle.com ? Affiliate program was closed. Deleting multiple files. Banning Accounts. Locked in the U.S.
FilePost.com ? Affiliate program was closed. Banning Accounts. Deleting all material.
FileServe.com ? Affiliate program was closed. Deleting multiple files. Banning Accounts.
FileSonic.com ? Affiliate program was closed. Deleting multiple files. Banning Accounts. Under FBI invstg.
Hotfile.com ? Affiliate program was closed.
MediaFire.com ? Called to testify in the next 90 days and it will open doors. Pro FBI.
MegaShare.com ? Affiliate program was closed.
Netload.in ? Affiliate program was closed.
Oron.com ? Affiliate program was closed. Deleting multiple files. Banning Accounts.
UploadBox.com ? Closing. All files will be deleted on January 30th.
Uploaded.to ? Not available in U.S. Available in other countries.
Uploading.com ? Affiliate program was closed.
UploadStation.com ? Affiliate program was closed. Deleting files. Banning Accounts. Locked in the U.S.
VideoBB.com ? Affiliate program was closed. Will disappear soon.
Videoz.com ? Closed and locked in the countries affiliated with the USA.
Wupload.com ? Closed affiliate program before Megaupload fiasco citing financial reasons.
x7.to ? Closing.
\m/
Το δεξί μου αυτί σκέφτεται να χάσει την παρθενιά του στο λοβό.
Gief αξιοπιστοφτηνά μαγαζιά στην Αθήνα.
Barcode
ουρά και χαμός σήμερα από ένα κτίριο του πανεπιστημίου και έκει που αναρωτίεσαι τι έγινε πάλι σκάει μύτη ο bill gates 8O
θελω κι αλλο σουβλακι.Γιατι να παρω μονο 1???
Γιατι ακριβεινε;;;
Τι έγινε με τον Vangelis;
Απίστευτη συγγραφική έμπνευση τις τελευταίες τρείς μέρες :D:D
:-s
αυτο το ειπες για φτηνα τωρα?
Και όμως έχει γίνει άπειρα φθηνό το τελευταίο χρόνο
πάντως πριν 4 χρόνια μια οι τρύπες του έφταναν τα 60ευρώ ενώ πάτρα ήταν 20-30 ευρώ φτηνότερες
Ούτε κάν! Φίλος μου πάει για labret αύριο με 20 ευρώ, ενώ ένα άλλο φιλαράκι τρύπησε τη γλώσσα του με 25 ευρώ.