κριση τοτες
:-s:-s
Κλήσεις στο κινητό από άγνωστο νούμερο τις πιο κουφές ώρες, που τις βλέπω μετά αφού το έχω κλειστό (ο ύπνος είναι ιερός). Και να είναι καμιά γκόμενα που καίγεται να πάει διάολο αλλά σίγα μην είμαι τόσο τυχερός. Κόβω το κεφάλι μου κανένας μαλάκας θα είναι. Πάλι καλά που δεν χρωστάω πουθενά.
Πέφτω σαν καλό πιωμένο παιδί 12 για ύπνο…Για λόγους που δεν κατάλαβα ξυπνάω 3…Δεν με παίρνει ο ύπνος και κάθομαι ως τις 5:30.Γιατί μωρή ηλίθια της Alpha Bank με παίρνεις στις 8 παρά Αγγλίας?Γιατί?Στο αγγλικό μου νούμερο με παίρνεις,do the math!!!
Ο NightpowerGR πρέπει να πεθάνει.
γιατι;
http://www.sportdog.gr/article/82629/apeiloun-pike-sakira-me-video-pou-kanoun-erota
Μην υποκύψεις στον εκβιασμό του Σακίρα
Μην του δώσεις ούτε 1? του αχρείου
Σημερα καταλαβα οτι δεν πρεπει να ξαναπιασω τιμονι το πρωι αν δεν εχω πιει πρωτα μια-δυο γουλιες καφε :?
Είναι υπερβολικά ακραίος για να τον υποστώ…! 30 δευτερόλεπτα είναι το μάξιμουμ που αντέχω ανα βίντεο.
Ευτυχώς που κάνει και λάθη!
Πω νιωθω σκουπιδι τωρα.8 χρονω ουτε τη τσουτσουνα μου δεν ηξερα να παιξω,οχι στρατοβαριους.
ρε δεν τα πιστεύει όλα αυτά, είναι τρολλ, απλά το κάνει για γέλιο
Πριν διαβασω τις τελευταιες δυο λεξεις, νομιζω οτι οχταχρονο γαμησε, και ψαχνοσασταν. ακραιο
το νεο live αλμπουμ του Στελιου Ροκκου, φορος τιμης στους Deep Purple!!!
[SPOILER]:p:p:p #-o[/SPOILER]
Θα μπορουσε, παντως, να το λεει “Ιn Rockos”. :lol:
Βεβαια, υπαρχει κι αυτο:
Ό,τι ΝΑΝΕ!!!
Whatever dwarf!
Πότε θα εκραγεί και αυτό το ηφαίστειο της Σαντορίνης, να δούμε υπερθέαμα;
Μαγεία λέμε 8)
Εδώ και 2-3 μέρες η περιοχή έχει κυριολεκτικά γαμηθεί να δίνει σεισμούς. Τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου το 1950, άντε να δούμε!
Σωπάτε ρε 'σεις,κουνιόμαστε πιο πολύ και από τον Κωστέτσο εδώ κάτω.
Freedom η φώτο είναι εκπληκτική,κλέβω