Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Πενταήμερη στην Κωνσταντινούπολη! Τους CBP μπορεί και να τους ξαναδείς, γιατί όχι; Πενταήμερη, όμως, μία φορά θα πας! Δεν αξίζει να χάσεις μία εκδρομή, που θα σου μείνει από τα σχολικά σου χρόνια, για μία-δύο ώρες. Και μετά τί; Δε θα το μετανιώσεις! :slight_smile:

Υπάρχει περίπτωση να φύγει η Πόλη;

Συναυλία για μένα.5ημερη η μεγαλύτερη μαλακία που έχει υπάρξει

:lol::lol::lol: και νόμιζα ήμουν ο μόνος κουλός σε αυτό το θέμα!

αν και οκ δεν έχω άποψη γιατί δε πήγα καν (για αντίδραση που τελικά επελέγει η μπουζουκόβια κρήτη/ελλάδα αντί τις ιταλίας) αλλά 5 μέρες χωρίς σχολείο επί πανελλαδικών = οι ομορφότερες της χρονιάς!

Εγώ προσωπικά αν εξαιρέσεις 4-5 άτομα που ήμασταν παρέα κτλ,δεν γούσταρα καθόλου.Λογική μπουζουκιών παντού,ΤΟ κλέψιμο από τους ντόπιους και εν τέλει ένα υποτιθέμενο “ξέσπασμα” με άτομα που δεν είχα κανένα κοινό παρά μόνο το ότι γεννηθήκαμε την ίδια χρόνια και με πολλούς δεν λέμε ούτε γεια τώρα.

Αίσχος η πενταήμερη,εκτός όπου υπάρχει η περίπτωση του εξωτερικού.Που και πάλι δηλαδή η πλειοψηφία θα θέλει εντός Ελλάδος με το φοβερό επιχείρημα “μα έξω δεν υπάρχει νυχτερινή ζωή!”#-o

Αν ήμουν στην περίπτωση του Ιγκνοραντ που η Πόλη είναι κοντά,θα επέλεγα συναυλία με 1000.

Άσε δε που και πάλι,σιγά 5 μέρες διακοπές και καλά,ενώ σε 2 μήνες ξέρω 'γω θα είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Α γεια σου! Αυτό το “για τη παρέα πας ρε, όχι για το μέρος” μου έφερνε αναγούλα. Η “παρέα” του τότε, τώρα είναι διαλυμένη και επαφές έχουμε κρατήσει μόνο 3-4 άτομα, με τα οποία από τότε πάμε διακοπές κάθε χρόνο ξέρω γω.

14 χρόνια από τότε που πήγα 5ημερη δεν πρέπει να έχουν αλλάξει και πολλά ε; :lol: μπουζούκια και πάλι μπουζούκια. Εγώ ψιλοκαλά πέρασα αλλά αυτό λόγω καφροπαρέας. Αν δεν παίζει κάτι ανάλογο η 5ημερη είναι μια τεράστια μαλακία.

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Έπρεπε να πεις την άποψη σου ε? Δεν κρατήθηκες.

Εμείς δεν είχαμε πάει 5ήμερη γιατί κάναμε κατάληψη. Γουή τερντ άουτ τζαστ φάην. Οποτε πήγαιναν οι μεγαλύτεροι θυμάμαι πάντα έπεφτε κλέψιμο στα κανονίσματα από 15μελές + διευθυντή.

Αμα γουστάρεις την παρέα του σχολείου να πας. Εγώ γούσταρα 5 άτομα στα 50, δε θα το πολυσκεφτόμουν:p

για σένα την είπα βρε…

Ρε μαλάκα νουμπ παράτα ήσυχη την σάιλεντ.

Γκομενα σου ειναι?

Δικαστής της είσαι;

Φυσικά και 5ημερη.Έχοντας χάσει 3ημερή για soulfly,και έχοντας παει πενθήμερη μπορώ να πω οτι χίλιες φορές πενθήμερη.Αυτές τις εμπειρίες θα τις θυμάσαι σε όλη σου την ζωή.Όσοι δεν πηγαίνουν το μετανιώνουν.

πήγαινε,και μετά έλα πες μας τα σκηνικά :wink:

Την επόμενη φορά που θα κοιμηθώ πριν τις 12 και 8α ξυπνήσω κατά τις 2-3 και δεν θα μπορώ να ξανακοιμηθώ θα το σπάσω το δωμάτιο,αλήθεια!

MIA φορά ρε γαμώτο ξύπνησα πριν τις δώδεκα (δηλαδή είμαι υποχρεωμένη μέχρι να έρθουν να δουν τι φταίει το απόγευμα να ανεχτώ την όλη κατάσταση τουλάχιστον κατά τέσσερις ώρες παραπάνω απ’ όσο αν ξύπναγα στους κανονικούς μου ρυθμούς), ίσα για να ανακαλύψω πως για άγνωστο λόγο έχει κοπεί το νερό! :lightsabre: Τις προάλλες ήταν το ρεύμα- απομένει τίποτα άλλο για το οποίο πρέπει να έχω το νου μου;

χιονίζει.
αυτά.

Χειρότερα το κάνατε ρε μαλακες =Ρ μάλλον εκδρομή κλείνω πάντως παρ’όλο που δεν γουστάρω στην Πόλη με το σχολείο,γιατί ίσα ίσα συμπληρώσαμε άτομα και θα μου τα κάνουν πλανήτες.

Από την άλλη,φοινιξ είναι αυτοί ρε πούστη μου…

εγώ δεν πήγα πενθήμερη Παρίσι γιατί 2 μέρες αφότου φεύγαμε για εκεί, ερχόντανε οι Opeth, και πήγα Opeth βέβαια. Και να φανταστείς κοιτούσα tour dates μήπως έχει κανα Παρίσι εκείνες τις ημερομηνίες και ψήσω καθηγητές να με αφήσουν να πάω, και αντ’αυτού βλέπω Thessaloniki. Ε γαμώτη δηλαδή.

μεγαλύτερο φειλ εβερ. 5-6 στιγμές εχω κρατησει συνολικα απο τα σχολικα μου χρονια. Η μια ηταν η 5ημερη. Γενικα igno αν εχεις καλη παρεα μη το σκεφτεις καθολου