Χιονίζει!!!:D:D:D:D
πω ρε ! τρωμε το ψωλοκρυο στα Γιαννενα και Λαρισα χιονιζει!
Κριμσον θα σου ερθω το αλλο ΣΚ μαλλον(10 του μηνα). τυχερε.
Στηρίζω.
Κατ’ αρχάς εγώ εκείνο το διάλειμμα των 5 ημερών το χρειαζόμουν πραγματικά. 5 μέρες δεν άνοιξα βιβλίο και μετά άλλες 2 προσπαθούσα να αναπληρώσω χαμένο ύπνο. Ναι οκ μπουζουκόβια λογική αλλά κι έτσι γαμάτα περάσαμε. Ακόμα και στο πιο παρακμιακό κλαμπάκι της Ρόδου πέρασα τέλεια κι ας μισώ τα κλαμπάκια γενικά. Μισώ και τη Ρόδο λίγο γιατί έχω πάει 5 φορές και δεν ήθελα να ξαναπάω με το σχολείο, όμως όλα κύλησαν γαμάτα όσο μείναμε. Η φάση είναι ότι λέγαμε κάθε βράδυ “αύριο ξυπνάμε 9 για να πάμε στο τάδε μουσείο” και ξυπνούσαμε τελικά στις 12 το μεσημέρι και πηγαίναμε για καφέ στην παραλία, μεσημέρι τρώγαμε κάτι έξω, γυρνούσαμε ξενοδοχείο και στις 12 πάλι έξω. Πραγματικές διακοπές.
γω ειμαι παρομοια φαση με ιγκνο…κλεισανε για βουδαπεστη 6ημερη…οδικως απο δω μεχρι βελιγραδι,ενα βραδυ εκει και μετα συνεχιζουμε για βουδαπεστη.και επιστροφη με τσαρτερ απο μπρατισλαβα…δεν ειναι οτι δε γουσταρω εκδρομη,μια χαρα χαβαλε βγαζω με ολους.ομως το κοβω ταλαιπωρία το ολο σκηνικο (χωρις να υπολογιζω χιονια και ιστοριες που το κοβω 70/100 να συναντησουμε)…και περα απτο λεωφορειο που θα ναι απειρες οι ωρες εκει μεσα,φοβαμαι και γενικα τα αεροπλανα πραγμα που κανει την επιστροφη με τσαρτερ εταιριας με ενα αεροπλανο ακομα πιο γτπ…γιαυτο σκεφτομαι να μη παω,και με λενε σημερα οτι αν δε παω μπορει να μη γινει γενικα η εκδρομη…εχω παει ηδη πολυημερη Btw με σχολειο περσι 7ημερη λονδινο για να θυμαμαι.
Αυτό κλασσικά το λένε σε όλα τα σχολεία οι καθηγητές. Δεν ισχύει αν δεν πάνε 5-6 άτομα δεν επηρεάζει κανέναν
ειμαστε ηδη 4-5 ατομα κάτω μεις.
Εμείς είμαστε ακριβώς.
Μάλλον θα πάω πάντως.
Θα αναρτήσω αγγελία αργότερα για το εισιτήριο
-10
-10
έχει παγώσει ακόμα και η σκέψη μου μιλάμε :!::!::!:
κι εδω στους 2,8. αι σιχτηρ.
2 με -2 εδώ για όλη την βδομάδα και με αέρα που τσακίζει κοκαλάκια…μου είχαν πει να βγώ σήμερα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση!
ξεκινησε και δω το χιονι.λιγο πραμα αλλα εχει ψωλοκρυο
εδω ξεκινησε καποια στιγμη μετα τις 3 να χιονιζει. ειχα κοιμηθει και κατα τις 7 που ξυπνησα εξω το ειχε στρωσει. δεν τολμησα να βγω εξω να δω ποσο κρυο εχει…
Kαλά ντε,μη βαράς
Λέξη προς λέξη οι λόγοι που και μόνο που το σκέφτομαι σιχαίνομαι την όλη φάση.
Εντάξει αναλόγως πως νιώθει ο καθένας.Εγώ πρώτον ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν την “απόδραση” που έχει γίνει τόσο κλισέ που τείνει να γίνει ρουτίνα και η ίδια,και επιπλέον σιγά,1-2 μήνες πριν δώσεις είσαι,σκέφτεσαι ότι μετά θα έχει όοοολο τον χρόνο ελεύθερο να γυρνάς συνεχώς,18 χρονώ θα είσαι.
Και δεύτερον,στην δική μου περίπτωση,όπου ήμασταν και χωριό και συνεπώς “πιο δεμένοι” σαν τάξη και καλά,έλεγαν όλοι “άντε πάμε,πάμε να ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ πέντε μέρες κτλ” και μου φαινόταν τόσο κοντόφθαλμο σαν λογική,δεν ξέρω.Πλέον βλέπω τα ίδια άτομα να κάνουν τα ίδια και τα ίδια και να γυρνούν στις ίδιες μορφές και λογικές “διασκέδασης”,να μην τολμούν πράγματα λες και περιμένουν πάλι “μία πενταήμερη” για να ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ,πάλι εντός προγράμματος.
Άμα γουστάρεις να ξεφύγεις κτλ μπορείς να το κάνεις μέσα στην χρονιά,και για μένα θα έχει και περισσότερη γλύκα,χωρίς να έχεις τον κάθε μαλάκα και την κάθε ηλίθια καθηγήτρια πάνω από το κεφάλι σου.
Δηλαδή θυμάμαι τα τυπάκια μου με έλεγαν “ξενέρωτο” και έτσι που δεν γούσταρα και τα βλέπω τώρα και τα λυπάμαι,λολ.
Από την άλλη θυμάμαι να βγαίνουμε Σάββατα για παράδειγμα,και να γελάμε και να πίνουμε με παρέα στις εποχές της Γ’ Λυκείου,που ήθελα αλλαγή συκωτιού.Αυτό ήταν απόδραση για μένα.
Συν ότι το γεγονός πως στην Ελλάδα ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ,για μένα είναι ένα αντικειμενικό κριτήριο που δεν χωρά αντιρρήσεις.Και εγώ Ρόδο πήγα,όπως και η κοπελίτσα από πάνω να 'ουμ,και όσο και να ήθελα να περάσω καλά με κάποια άτομα,ε το γαμημένο το κλέψιμο και το γλύψιμο από τους ιδιοκτήτες μαγαζιών κτλ,δεν μ’άφηνε.
Φυσικά για εξωτερικό θα ήμουν μέσα με 100,αν ήταν κάτι μακρινό και δύσκολα προσβάσιμο σε κανονικές συνθήκες(λεφτά,απόσταση κτλ)όμως και πάλι το ατράνταχτο επιχείρημα “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ” επικράτησε στην περίπτωσή μας.
Και εν τέλει για μένα,καθοριστικό ρόλο παίζει αυτό που είπα πριν.Πήγα με άτομα που πλέον δεν μιλάμε καν και υποτίθεται ότι ήμασταν “μια παρέα,μια τάξη,μοιραζόμασταν ένα δράμα και τέτοια”.Ε μου φαίνεται και μου φαινόταν υποκριτικό,τι να κάνω:-s
Και ναι,είχα πολλά ζόρια κατά τα σχολικά χρόνια:D
Βασικα η πενταημερη ειναι overated, απλα επειδη ειναι τελευταια χρονια και κατι εγινε ξερωγω. Σε μας ολο το σχολειο συμφωνουσε στο ποσο φεηλ ηταν η πενταημερη και ποσο πιο γαματες ηταν οι εκδρομες προηγουμενων ετων, ασε που οταν εισαι 17μισο, οπως ειπε κι ο αποπανως, σιγα τα ωα, σε 4 μηνες θα πας διακοπες μοναχος σου, οπου θες, οπως θες και πιθανως με χιλιες φορες καλυτερη παρεα και χωρις τον καθηγητη να στα πρηζει να μην πινεις ουισκια στο δωματιο.
Ολο αυτο με την ψιλοκαταπιεση και το να βλεπεις τσοντες με χιονια και χωρις ηχο στο δωματιο των αγοριωνε και το να κρυβεις μπυρες στην βαλιτσα μεσα στις καλτσες (:roll:) ειναι γαματο στα 15 βεβαια, που εισαι πιο μομολο και χαζοχαιρεσαι. Τουλαχιστον εμεις χαζοχαιρομασταν, τα τωρινα 15χρονα δεν ξερω τι καμουνε.
σταμάτα να μας απειλείς.!
ο αλλος ποσταρε σεντονι στο βαριεμαι. :p:p
[SPOILER]τυχερουλη κριμσονουλη[/SPOILER]
Εσένα από χθες δεν σου μιλάω
σαλόνικα το πάει για στρώσιμο μετά από 6 χρόνια… Άντε επιτέλους…
Αθηνα παλι τιποτα(τουλαχιστον εδω στα δυτικα).Χιονισε σε καποια φαση αλλα παπαρια!
Ναι Αθηνα πολυ λιγα πραγματα.Ρε ριξε και εδω να το στρωσεις να γουσταρουμε