Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Sorry δεν ειναι ετσι. Τουλαχιστον σε μας δεν ηταν ετσι.

Πρωτον, φυσικα και ειναι η μεγαλυτερη αποδραση που μπορει να προκυψει μεσα στην χρονια κακα τα ψεμματα. Αμα δε πας δε βρισκεις ευκαιρια να μην ανοιξει βιβλιο για εξι μερες (οπου και γω εκεινες τις 6 γαμω μερες πραμγατικα ηρεμησα), και δευτερον αμα εχεις καλη παρεα ουτε σε νοιαζει η ευπεπτη διασκεδαση, ουτε το ξεκαυλωμα ουτε τιποτα. Σορυ αλλα μου φανηκε σαν γνωμη ανθρωπου που δεν εχει παει και κραζει εκ των προτερων την εκδρομη. Κατα τ αλλα σ αγαπω floydiazed/

Και δω σταμάτησε…χαριλάου τουλάχιστον δεν ρίχνει τίποτα… πάλι καλά πέρασε η χιονοθύελλα χωρίς να αποκλειστούμε…:stuck_out_tongue:

με 3 κ 4 βαθμούς δε πάμε πουθενά όμως. κρίμα ρε γμτ και έχει μια χαρά χιονοσύννεφα από πάνω. πάλι ξενύχτι μπας και δούμε καμιά νιφάδα :stuck_out_tongue:

με πληγωνεις.

μαλλον αυριο δεν θα δωσουμε μαθημα! της πουτανας γινεται εξω!! 8)

Εδώ να δεις… Θα πρέπει αν καθαρίσω πάνω από 100-200 νυφάδες για να βγω από το σπίτι…

αν υπάρχει μια ελπίδα για να στρώσει αυτή είναι λόγω θερμοκρασίας… Με -1 αυτή τη στιγμή 'ότι πέφτει μένει… αλλιώς θα είχαμε την κλασσική λασπούρα… Που είναι ρε γμτ οι παλιές καλές μέρες που είχαμε ταρίφα μια φορά τον χρόνο 5-10 πόντους χιόνι…:frowning:

Kαι εγώ :oops::hippy:

…λέω γω τώρα…

Έπαθα γαματο error!

100-200 νιφαδες μου φαίνονται πολυ λίγες, οπότε μου’ρθε η εικόνα με 100-200 νυφαδες στριμωγμενες μπροστά στην εξώπορτα.
Χαζό, το ξέρω.
Αλλα χασκογελαω ακόμη.
Ε, βαριεμαι… :oops:

Αυτό που διαβάζεις μάθημα για να γράψεις, και τα μισά που διαβάζεις σου φαίνονται κινέζικα, είναι άκρως απογοητευτικό :frowning:

μερικες φορες αισθανομαι πραγματικα χαζος.

μεταφερθηκε το πρινσιπαλ λεει.οκ στου διαολου τη μανα ηταν ξερω γω,αλλα το χω συνδεσει με καποιες ωραιες συναυλιες.και δεν ξερω ολο αυτο το αγχος να το βρω την πρωτη φορα η το να φυγω και να κανω αυτη τη διαδρομη να προλαβω το τρενο,το σκεφτομαι τωρα και γελαω.αξεχαστες στιγμες.

επιτελους γαμω !

Και που πήγε…? κανα λινκ παίζει…?
Καλό νέο γιατί αν δεν έπαιζε αμάξι καλά τα πούλμαν αλλά σε περιόριζε όταν ήταν αν φύγεις…?

Χιονίζει! Το 'χει στρώσει!:smiley:

εντάξει δε παίζει να είναι αλήθεια.

Ε με τέτοιο επίθετο

Περασα μερικα τραγουδια στο mp3 και φευγω για σχολειο…πφφφ

στο μύλο διαβασα οτι πηγε.απτο site του πρινσιπαλ

Γαμώ και ήταν δίπλα σε μένα :frowning:

Μετά τους Thrower με πόδια γύρισα

Κρίμα πάντως… σαν χώρος ήταν ο καλύτερος της πόλης και ο μόνος που μπορούσε να χωρέσει 1500+ άτομα…

Γιατί το φορουμ διαφημίζει συνοικέσια με Ασιάτισες;

Υπάρχει εδώ αντίστοιχο target group?