Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

επαιζα με ενα καπακι και το κανα βεντουζα.και εχω κατι πουστομελανιες σολη τη φατσα μου.τι σκατα

ποστ πικς.

τελικα μιζερος ειμαι εγω που μισω τις αποκριες και ολη τη φαση του καρναβαλιου ή ολοι αυτοι που τηρουν τις “παραδοσεις” και με το παραπανω?

Βασικά αρχίδια παραδόσεις τηρούν.
Εκτός αν είναι παράδοση το να μαντρώνεσαι στα μαγαζιά,να ακούς Μάστερ Τέμπο και όλα αυτά,και εγώ δεν πήρα χαμπάρι.

Για αυτό τον λόγο οι Απόκριες και για μένα καταντάν κουραστικές,ίσως να φταίει και το ότι τις έχω συνδέσει με τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό(όπου εκεί ναι,ήταν αγαπημένες μέρες)και κυρίως επειδή θυμάμαι να ανάβουμε φωτιές,να κάνουμε “αλητείες” και τέτοια

και εγώ που νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος.
καρναβάλια είμαστε μέρες το χρόνο.ας κάτσουμε και μια μέρα χωρίς

Και εγώ το ίδιο, δεν μου αρέσουν τα καρναβάλια. Φέτος όλοι οι φίλοι πήγαν Πάτρα για το καρναβάλι. Μαλακίες τούμπανα, έκατσα στην Αθήνα μου εγώ

λαγάνα ταραμάς! λαγάνα ταραμάς!8)

θα μπορουσα να ζησω τρωγοντας καθε μερα λαγανα και χταποδι στα καρβουνα με λαδολεμονο.<3
οκ που και που θα ψηνα και καμια μπριζολα.

επισης εχει ενα ντοκιμαντερ στην ερτ3 για την τρανσυλβανια σε λιγο
\μ/

Και εγω μαγκες μου δεν γουσταρω και πολυ αποκριες και γενικα ολοι την φαση του καρναβαλιου.Πατρα δεν εχω παει ποτε μου για το καρναβαλι παρολο που παλια ολα τα φιλαρακια με ζαλιζανε για το ποσο ωραια ειναι και οτι αμα παω μια φορα θα αλλαξω γνωμη αλλα και παλι δεν ψηθηκα ποτε να παω :slight_smile:

http://thechive.com/2012/02/27/angelinas-right-leg-stole-the-show-last-night-for-all-the-wrong-reasons-25-photos/

:lol2::lol2:

Μολις ξυπνησα με 38 πυρετο,συναχι και λαιμο τσαρουχι.Μαλλον θα την ξαναπεσω γιατι απελπιστηκα

περαστικα ρε μαν! αν και εισαι πολεμιστης εσυ θα το ξεπερασεις γρηγορα

Ευχαριστω ρε φιλαρακι.Ελιωσα στον υπνο και ηδη αισθανομαι καλυτερα :smiley:

Αυτή η γρίπη είναι πολύ ύπουλη! Σήμερα ξαφνικά άρχισε να τρέχει η μύτη μου έτσι στο άκυρο. Και όλοι άρρωστοι όμως. Μα όλοι!!

εχει πανω απο μηνα που μαι ετσι.γαμηστα

Τοσο πολυ;;Εγω ειμαι αρρωστος απο το Σαββατο αλλα πυρετο πολυ εκανα σημερα!!!

συναχι ναι δεν εχει φυγει εδω και ενα μηνα…ειχε διαστηματα που ταν χειροτερο βεβαια…πυρετο λιγο στην αρχη. πονοκεφαλοι ενδιαμεσα και αδιαθεσιες.ειναι και ο πουστοκαιρος ρε.αλλαζει συνεχεια…

θέλω να το υιοθετήσω

χαλάζι, χιόνι, βροχή και ήλιος μέσα σε 6 ώρες. και γαμώ

Πάλι χιόνια εδώ στην Κομοτηνή[-X
Την κάνω πάντως σήμερα και Παρασκευή Bansko:yahoo:
Ski ρε!