Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ντάξει ο καιρός τα 'χει παίξει σήμερα.

Το πρωί λιακάδα καλοκαιρινή με τσουχτερό κρύο, αργότερα συννεφιά με σποραδική ψιχάλα, ενώ σε κάποια φάση έριξε για ένα δεκάλεπτο τόσο νερό όσο θα έριχνε σε μισή ώρα. Τώρα έχει τρελό αέρα με ριπές ακαθόριστης κατεύθυνσης που μετατρέπουν την ψιχάλα σε σπρέυ και ήλιο που παίζει κρυφτό με τα σκόρπια σύννεφα.

Δεν πάμε καλά. [-X

^^ χα αυτο!
τοσης εντασης χιονι δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου.περπατησα 15 λεπτα και εμοιαζα με χιονανθρωπο.

Γιαννενα ξεκινησε να χιονιζει μετα τις 5 κια το πρωι κατα τις 9 που ξυπνησα υπηρχε μια στρωση 2 ποντων χιονιου στο μπαλκονι! ξυπνησα και κοιταξα το ημερολογιο μηπως ειχα ξυπνησει στις 23 Δεκεμβρη ξερωγω :stuck_out_tongue:

και επισης θελω να σκοτωσω κατι μαλακες που κυκλοφορουν!!!:evil::evil::blow::blow:

Μα ρε γαμώτο! Εδώ στην Άρτα που 'ναι και μια ώρα απόσταση τίγκα ήλιος :expressionless: Και περίμενα άτομα απο Γιάννενα και λόγω του χιονιού δεν ήρθαν

αρτ’νος εισαι ρε μαστορα??

όι. εδώ σπδάζω

Η blue note είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Χακάρανε το μπουνάλτι… :lol:#-o

[SPOILER][/SPOILER]

Χέστηκε απάνω του ο Ερντογάν ναούμ

Τι σκατά παίζει με αυτά τα comtrex (χάπια για το κρυολόγημα); Μαστουρώνουν κανένα άλλο ή μόνο εμένα; Δεν παίζει κάποια αντίδραση κάνουν με τον οργανισμό μου. Είχα πάρει το μεσημέρι κανονική δόση (δύο χαπάκια) επειδή ξέχασα να πάρω το πρωί και μόλις πήρα τα βραδινά αλλού πατούσα και αλλού βρισκόμουν :-k:-k Τι στο καλό

^ Μάλλον θα πήρες από τα γενόσημα… ;p

Ούτε καν. Εντωμεταξύ είμαι ο μόνος που το παθαίνω με αυτά τα χάπια. Όλοι οι άλλοι που πέρνουν απλά τους φέρνουν υπνηλία

δοκίμασε τα panadol flu.το ίδιο πράγμα με τα comtrex κάνουν.μπορεί να μην σε επηρεάζουν τόσο.

Γουστάρισα πάρα πολύ Γιάννη Μηλιώκα χθες βράδυ, σε ένα μαγαζάκι στον Πειραιά…

Συνειδητοποίησα ότι άξουαλλυ είμαι από αυτούς που περιμένουν με ανυπομονησία να βγει καινούριο μέηντεν. Δεν ξέρω τι να πω για τον εαυτό μου. Επίσης παίζει στο ρηπήτ το When the wild wind blows. =/

^^^
Το πρώτο ειδικά να το κοιτάξεις. :slight_smile:

http://medias.tuxboard.com/flash/strip-tease-controle-parental.swf

δεν εισαι σωστος φιλε.καθολου σωστος.!

Παλι ξενυχτης θα παω για δουλεια.Δεν με παιρνει ο υπνος με τιποτα και πρεπει να σηκωθω στης 5:15

Εχει κανείς πρόβλημα με εικόνες από το imageshack? Κάθε εικόνα από κείθε, ενώ παλιά τις έβλεπα, τώρα βλέπω αυτο: