Το πρωί λιακάδα καλοκαιρινή με τσουχτερό κρύο, αργότερα συννεφιά με σποραδική ψιχάλα, ενώ σε κάποια φάση έριξε για ένα δεκάλεπτο τόσο νερό όσο θα έριχνε σε μισή ώρα. Τώρα έχει τρελό αέρα με ριπές ακαθόριστης κατεύθυνσης που μετατρέπουν την ψιχάλα σε σπρέυ και ήλιο που παίζει κρυφτό με τα σκόρπια σύννεφα.
Γιαννενα ξεκινησε να χιονιζει μετα τις 5 κια το πρωι κατα τις 9 που ξυπνησα υπηρχε μια στρωση 2 ποντων χιονιου στο μπαλκονι! ξυπνησα και κοιταξα το ημερολογιο μηπως ειχα ξυπνησει στις 23 Δεκεμβρη ξερωγω
και επισης θελω να σκοτωσω κατι μαλακες που κυκλοφορουν!!!:evil::evil::blow::blow:
Τι σκατά παίζει με αυτά τα comtrex (χάπια για το κρυολόγημα); Μαστουρώνουν κανένα άλλο ή μόνο εμένα; Δεν παίζει κάποια αντίδραση κάνουν με τον οργανισμό μου. Είχα πάρει το μεσημέρι κανονική δόση (δύο χαπάκια) επειδή ξέχασα να πάρω το πρωί και μόλις πήρα τα βραδινά αλλού πατούσα και αλλού βρισκόμουν :-k:-k Τι στο καλό
Συνειδητοποίησα ότι άξουαλλυ είμαι από αυτούς που περιμένουν με ανυπομονησία να βγει καινούριο μέηντεν. Δεν ξέρω τι να πω για τον εαυτό μου. Επίσης παίζει στο ρηπήτ το When the wild wind blows. =/