Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Για τι πράμα να δώσει ίνφοζ, για το Servant; 8O

για τα κομματια οχι ρε αυτα τα ξερω ειπαμε…τι εκδοση ειναι ξερω ΄γω γιατι αν ειναι τo re-release με το DVD να πει καμια εντυπωση γιατι ψηνομαι να το τσιμπησω!!!

οχι ρε αδερφια τι ντιβιντι και ντιτι, μιλαμε για ΠΛΑΚΕΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ :slight_smile:

μπαινει Maybe Thats Why και ακουγεται τσικ-τσικ-τσικ… και δεν ειναι απο το βινυλιο… ειναι η τριχα που σου εχει γινει καγκελο ! …γεια μας!

Ίσως το αγαπημένο μου από Σίριθ. Δεν ξέρω γιατί, κάπως έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Τουλάχιστον η έκδοση από το Frost and Fire, δεν έχω ακούσει του Servants.

δε χανει στιχο ο πουστης.:lol::lol::lol:
ΘΕΟΣ απλα.
δεν μοιαζει και λιγο με τον brent hinds?

Corpsepaint και μαλακίες
[U][B]HeadbangWALLpaint[/B][/U] μόνο

φιλε κατεβασε το, εχεις ακουσει το Frost and Fire με πληκτρα ?? ΔΕΝ ειναι γκει, θα μεινεις καγκελο, του δινει ενα τελειως 70ς φιλινγκ… και εχει και μια λιγ καλυτερη εκδοση του 100MPH, γενικα μετραει, εχει μυστηριες εκτελεσεις μεσα…

για αρχή ειναι έτοιμος να μπει στους mastodon.
για συνέχεια, μεθυσμένος, και δεν εχει χάσει σημείο.!
επίσης [B][I]just killed a man, pulled my trigger now he’s dead’ explain that to the judge[/I][/B] :lol:

*αμα ήταν ελληνας, θα τραγουδούσε, [B][I]γυρισεεεεεεεεεεεε[/I][/B]

Aκουω Dark saga και χτυπιεμαι σαν κατσικι πρωι πρωι.Αυτα ειναι :roll:

[/B]

Ισχύει! Η πικρή αλήθεια :frowning:
Θέλουμε και εδώ μεθυσμένους μουσάτους που τραγουδάνε queen στο περιπολικό αντί για μεθυσμένους ΔΑΠιτες σε κέντρα φθηνής διασκέδασης

ίδιος είναι ρε :lol::lol::lol:

Και κάποιος άλλος γράφει murder confession at 1:37 :lol: :lol:

το game of thrones τι φαση ειναι ξερει κανεις?

ειναι σειρα φαντασιας με δρακους καστρα,αυτοκρατοριες,μαχες κι ετσι.Εχει σεξ,βια,αγωνια,δολοπλοκιες κτλπ.Αρχισε τη σειρα λεει ασχημα.

Την κυριακη βγαινει το πρωτο επεισοδιο του δευτερου κυκλου.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=19205

Δες και το αναλογο τοπικ

μαλακες εχω λιωσει απο χτες σε βιντεο του ταξιαρχου θεοχαρη!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!

join the club
αμεσως επομενο σταδιο ειναι τα βιντεακια ευλογητου,σταυροφορου,εξολοθρευτη και ολων αυτων των evil πλασματων που γεννησε η νοσηρη φαντασια του νικου του φωσκουλου

Ναι ρε στα βιντεο του Θεοχαρη συμπεριλαμβανονται και αυτα με τους villains!!! Ειδικα Ευλογητος και Εξολοθρευτης μεγαλες μορφες…τον Εξολοθρευτη και τον Ελ Λοκο μαλιστα τους προλαβα και λαϊβ αλλα ημουνα πολυ σπορος!!!

http://www.kamikazi.gr/2012/03/pics_4628.html

χαχαχα τι έκανε ο τύπος!!!

:lol:
ωραιος

τον τσαμπουκα με το που σκανε τα παλικαρια με τα μπλε λες και βιαζε ανηλικο δεν τον σχολιαζει κανεις;