στο εξωτερικό έχω την εντύπωση οτι έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε τύπους που κάνουν την ανάγκη τους δημόσια.και καλά κάνουν.
εδω ειναι στα @@@@ τους !!!
δεν έχω πετύχει σκηνικό να κάνει την ανάγκη του κάποιος και να τον έχει δεί μπάτσος για να σχολιάσω αντίδραση.
εξάλλου το φόρτε των μπάτσων εδώ είναι να βαράνε διαδηλωτές…
χαχαχα δειτε εδω τον θεο
παιζει να ειναι και αληθεια ε…
ειχα διαβασει πριν κατι βδομαδες οτι το PirateBay θα στειλει servers στον ουρανο η στο διαστημα η κατι τετοιο(ναι ακουγετε λιγο γελοιο) αλλα κατσε να δουμε.
April’s fools day και στη λεσχη…
“Σήμερα στη Φοιτητική Λέσχη, 11.45-15.00: Χτένια ?sautées? με σαφράν και λευκό κρασί σε σπαγγέτι λαχανικών, Σούπα κολοκύθα με άρωμα φρέσκιας λεβάντας, Σαλάτα αβοκάντο με γαρίδες ατμού, πράσινο μήλο, mango και dressing από εσπεριδοειδή, Φιλέτο σφυρίδας με κρούστα από τομάτα και αρωματικά βότανα σερβιρισμένη με τραγανά λαχανικά στον ατμό αρωματισμένη με Vinaigrette μοσχολέμονου και Πανακότα αρωματισμένη με αμαρέτο και σάλτσα σοκολάτα ή σάλτσα φράουλα. Καλή όρεξη!..και καλό μήνα ;)”
Ξαφνικά πείνασα λίγο παραπάνω…
Ρε παιδιά άσχετο αλλά επειδή γενικά δεν μπαίνω και τοσο συχνά λόγω πανελληνίων, τι σαπίλα είναι αυτή που πέφτει στο οφ τοπικ? Μπήκα να σκάσει λίγο το χειλάκι μου με κατι επικά ποστ που γίνονταν παλαιότερα και εφτασα σε σημείο να σκέφτομαι ότι ένα ακόμη american pie θα ήταν πιο αστείο, αφήνω δε που ενεργά είναι ελάχιστα τοπικ. Ενιγουέη, ευκαιρία να δώσουμε βάση στα τοπικ των κυκλοφοριών.
Φταίει που μαζεύουμε ενέργεια για όταν τελειώσετε. Στα Λατινικά σου πάλι.
ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!
γαμάει.στην αρχή δεν φαίνεται δύσκολο πάντως
[B]*εδιτ[/B] οκ…ήρθαν οι πρώτες παναγιες
το εφτασα μεχρι 18…αλλα δε παει αλλο τα δαχτυλα μου εχουν παθει κραμπα και αγγυλωση μαζι και δεν αντεχω πια…
στο 15 αν ειχα ενα πιστολι διπλα μου ανετα θα το χρησιμοποιουσα…το 16 θελει τουλαχιστον 200 φορες να θυσιαστεις για να το περασεις…το 17 ειναι γελοιο,το 18 δεν παλευεται με τπτ!
Γυρισα απο 5ημερη στην Κερκυρα! Τέλειο μέρος! Αξίζει να την επισκεφτειτε!
με δουλεύεις ; στο 2 λβλ με 37 ντεθς το παρατησα
Εγω παντως που πηγα διακοπες πριν 3 χρονια δεν ενθουσιαστηκα και τοσο.
I am here: http://tapatalk.com/map.php?ili0z0
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πωλείται αφίσα με υπογραφή του paul (120 Ε)
To Facebook moy einai : link
οσοι δεν εχετε θεμα καντε με αντ και εκει μπορειτε να δειτε ΟΛΕΣ τις φοτο με του καλλιτεχνες και αλλους πολλους…απλα εισοποιηστε απο εδω πως με κανατε “αντ” γιατι δεν δεχομαι τους παντες…
τη θέλω, κανα δεκαρι θα κοψεις?
δυνατος παιχτης
edit:
μαλακες το καλυτερο βιντεακι που εχω δει εδω και μηνες!
το ανακαλυψα απο τον signal_05 που ποσταρε ενα αλλο