Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

:lol:
Κάποιος να μεταφέρει τους διαλόγους στις καλύτερες ατάκες

:lol:

γιατι αναπτηρας?=D>

Το έκλεισα στο 1o level με 45 deaths.

Εγώ πάλι στο 7 με καμιά 50ριά σύνολο.

Θα ηταν καφριλα αν σε εργασια θρησκευτικων με θεμα την Σκανδιναβικη μυθολογια-θρησκεια ξεκινουσα να μιλαω για τους Manowar και τους Bathory?

Όχι…μαθημα θρησκευτικων και κανετε για σκανδιναβικους θεους ? στο γυμνασιο γιατι δεν εχουμε τετια???

Καθόλου! Καντο! Αν η εργασια εχει και ηχητικο περιεχομενο βαλε για τραγουδι το Thor και το Sons Of Odin! :stuck_out_tongue:

Καλα οχι οτι εχουμε εμεις στο λυκειο…απλα εγω με κατι φιλαρακια επιλεξαμε να κανουμε για τους σκανδιναβους :smiley:

Ηχητικο περιεχομενο δεν εχει, αλλα στανταρ θα πω οτι οι θρησκειες και οι μυθοι των σκανδιναβων ειναι το στιχουργικο περιεχομενο του μισου χεβι μεταλ :lol:

Ο heavy metal τρόπος για να βάψεις το δωμάτιο…
Μeremetallica

[B][SIZE=“5”]ΜΠΟΥΜ ΖΑΚΑΛΑΚΑ![/SIZE][/B]

πως λεμε στα αγγλικα “νικησαν λογω αριθμητικου πλεονεκτηματος?”

δεν ειναι ανεκδοτο:D θελω να το γραψω καπου

outnumber είναι η λεξη όταν υπερτερεί ο άλλος αριθμητικά.

:p:p…έχω ρίξει πολύ γέλιο από χθες…το κλιπάκι απ’το ‘‘Ράδιο Αρβύλα’’ υπερτερεί και στον Κωστάκη Τον Σάμπαθ:lol::lol:
:):!:

Είχα στείλει βιογραφικό σε μία δουλειά το Δεκέμβρη και μου απαντάνε τώρα πώς τους ενδιαφέρει! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

Δε λες ρε συ ευτυχως που υπαρχει περιπτωση να βρεις δουλεια…:slight_smile:

αντι να βγεις στην ταράτσα και να πανηγυρίζεις.(εκτός αν και εχεις βρει στο ενδιάμεσο)

σε εμάς πάλι μόλις τελείωσαν τα χρήματα για τα ψώνια του σπιτιού .
vanizelos aproves!

Όχι ρε συ ούτε καν παραπονιέμαι. Αύριο πρωί πρωί θα πάρω τηλέφωνο. Το θέμα είναι πώς δεν θυμάμαι τι δουλειά ήταν :stuck_out_tongue:

τι στομπουτσο εχει παθει το xsubs???!!! :x

ναι γαματο
το ειδα προχθες

Με διαφορα οι χειροτεροι υποτιτλοι. Την Οπρα την μεταφραζουν Στεφανιδου,
ΟΛΟΥΣ τους παρουσιαστες --> Πολυχρονιου, το oh my god --> Βαγγελιστρα μου.