:lol:
Κάποιος να μεταφέρει τους διαλόγους στις καλύτερες ατάκες
:lol:
γιατι αναπτηρας?=D>
Το έκλεισα στο 1o level με 45 deaths.
Εγώ πάλι στο 7 με καμιά 50ριά σύνολο.
Θα ηταν καφριλα αν σε εργασια θρησκευτικων με θεμα την Σκανδιναβικη μυθολογια-θρησκεια ξεκινουσα να μιλαω για τους Manowar και τους Bathory?
Όχι…μαθημα θρησκευτικων και κανετε για σκανδιναβικους θεους ? στο γυμνασιο γιατι δεν εχουμε τετια???
Καθόλου! Καντο! Αν η εργασια εχει και ηχητικο περιεχομενο βαλε για τραγουδι το Thor και το Sons Of Odin!
Καλα οχι οτι εχουμε εμεις στο λυκειο…απλα εγω με κατι φιλαρακια επιλεξαμε να κανουμε για τους σκανδιναβους
Ηχητικο περιεχομενο δεν εχει, αλλα στανταρ θα πω οτι οι θρησκειες και οι μυθοι των σκανδιναβων ειναι το στιχουργικο περιεχομενο του μισου χεβι μεταλ :lol:
Ο heavy metal τρόπος για να βάψεις το δωμάτιο…
Μeremetallica
[B][SIZE=“5”]ΜΠΟΥΜ ΖΑΚΑΛΑΚΑ![/SIZE][/B]
πως λεμε στα αγγλικα “νικησαν λογω αριθμητικου πλεονεκτηματος?”
δεν ειναι ανεκδοτο:D θελω να το γραψω καπου
outnumber είναι η λεξη όταν υπερτερεί ο άλλος αριθμητικά.
:p:p…έχω ρίξει πολύ γέλιο από χθες…το κλιπάκι απ’το ‘‘Ράδιο Αρβύλα’’ υπερτερεί και στον Κωστάκη Τον Σάμπαθ:lol::lol:
:):!:
Είχα στείλει βιογραφικό σε μία δουλειά το Δεκέμβρη και μου απαντάνε τώρα πώς τους ενδιαφέρει! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
Δε λες ρε συ ευτυχως που υπαρχει περιπτωση να βρεις δουλεια…
αντι να βγεις στην ταράτσα και να πανηγυρίζεις.(εκτός αν και εχεις βρει στο ενδιάμεσο)
σε εμάς πάλι μόλις τελείωσαν τα χρήματα για τα ψώνια του σπιτιού .
vanizelos aproves!
Όχι ρε συ ούτε καν παραπονιέμαι. Αύριο πρωί πρωί θα πάρω τηλέφωνο. Το θέμα είναι πώς δεν θυμάμαι τι δουλειά ήταν
τι στομπουτσο εχει παθει το xsubs???!!! :x
ναι γαματο
το ειδα προχθες
Με διαφορα οι χειροτεροι υποτιτλοι. Την Οπρα την μεταφραζουν Στεφανιδου,
ΟΛΟΥΣ τους παρουσιαστες --> Πολυχρονιου, το oh my god --> Βαγγελιστρα μου.