I TOOK IT AND THREW IT ON THE GROUND!
βαααααααααααααρα
I TOOK IT AND THREW IT ON THE GROUND!
βαααααααααααααρα
Επίθεση με γιαούρτια σε Έλληνα παρουσιαστή!
:lol::lol:
αρτι επιστρεψας απο την τριημερη στους Δελφους και την Αραχωβα, και αρτι ερωτευμενος με το Southern Comfort, στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στο forum!!! ΤΙΓΚΑ METAL!!!
Ακομα δεν εχεις ξενερωσει απο τα ξυδια ρε;;;
Και εγώ είμαι full ερωτευμένος με το εν λόγω ποτό
southern comfort με σπραιτ ειναι ωραιο
Και σκέτο έχει πολύ ωραία γεύση. Αυτό και το gin είναι μαγεία.
ειναι απο τη νεα ορλεανη.γινεται να μη γαμαει?
Οχι ρε μια χαρα ειμαι ετσι κι αλλιως σημερα δεν ηπια καθολου…μονο καφε
ΥΓ χαιρομαι που βρισκω εδω χαμου και αλλους εν Southern Comfort αδελφους!!! Keep it up god damn it!!!
για σας…μπορειτε να μου πρωτηνετε τραγουδια οπου εχουν 2 κιθαρες δηλαδη να το παιζουν δυο κιθαριστες και να μην εχει πολυ drive τα θελω για την μουσικη σχολη πρεπει να παιξουμε καπια τραγουδια 2 κιθαριστες και δεν μπορω να βρω …ευχαριστω…:)
…το Southern σκέτο έτσι;…και μένα το αγαπημένο μου:):!:
Γαμώ τη hotmail που μπλοκάρει τα mail μου! Τώρα πρέπει να φτιάξω τρίτο mail.
Σκετο με 3-4 παγακια
Omar Rodriguez-Lopez & John Frusciante - 0
Omar Rodriguez-Lopez & John Frusciante - 0=2
καντε κανα τετοιο
την ξανθια την ερωτευτηκα…
η καντε καμια τετοια φαση
Μια τρύπα στ’ αυτί είπα να κάνω και όλοι πάνε και με χτυπάνε εκεί πάνω. Πονάει γαμώτο! Και η φάση είναι οτι ενώ το ξέρουν, ξεφεύγει και το ξανακάνουν. Εκεί που έχουν αρχίσει να παίζουν τα ζωάδια σφαλιάρες, μου 'ρθε και μια ξώφαλτση πάνω στ’αυτί. Ε αμάν!!! Από χτες που την έκανα, ακόμα κόκκινο είναι το σκασμένο!
Μιλαμε γυρναω απο το μαθημα σημερα το βραδυ,γονατιζω μια πιτσα και πανω που ερχομαι στα ισα μου ανοιγω το ψυγειο και βλεπω οτι μας εφεραν μια μπολαρα προφυτερολ και ηρθε κι εδεσε το πραμα.
που μενεις???
Δυτυχως αργησες…να ταν κι αλλο το προφυτερολ
επρεπε πρωτα να ποσταρεις και μετα να το φας