Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Slava, Slava, Slava, Pane Hejtmane!

Nα βλεπεις τηλεοραση σε live streaming και ακριβως διπλα να εχει διαφιμηση για σερβιετες!;!;! ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!!!

ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!!! χαχαχαχαχαχα ΜΠΡΑΦ 4 EVER

ρε μαλακες παντως αυτο το μεταγραφικο παζαρι μελων κομματων πριν τις εκλογες ειναι πια η αποκορυφωση της υποκρισιας!

και τελως παντων γαμω φωναζουν οτι ειναι μαλακες και στο μπουτσο τους ολα με αυτες τις κινησεις!

ο αλλος προχθες ητανε πολιτικος αναλυτης σε κρατικο καναλι και σημερα ειναι μελος του καρατζαφερη

δε γαμιουνται λεω γω.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ?

argkkkkh

καλη γυριστρούλα και αυτός

dafuq did i just saw?

http://www.sigmalive.com/news/greece/481229

…και τουσπασα τα μουτρα

εφτιαξα καφε,εβαλα Kyuss και παω για τρελο σερι διαβασματος μαθηματικων κατευθυνσης .

άραξα και είδα για 4548424 φορά τα dvd του [B]a pleasant shade of gray[/B] απο [B]fates warning[/B] Και το πρώτο dvd του [B]Whirld Tour 2010: Live in London[/B] απο [B]Transatlantic[/B].

διαφορετικά dvd(το ενα είναι λες και έχεις κλειστοφοβία και εισαι κλεισμένος σε φρακαρισμένο ασανσέρ, και το άλλο το ακούς/βλέπεις και ανθίζει η ψυχή σου.θες να φιλήσεις ολο τον κόσμο.) αλλά τόσο γαμημένα όμορφα.

dafuq did i just watch?

:lol::lol::lol::lol:

[B][I]8elw na ton vrw kai na tou filisw ta arxidia! TETOIOUS SUN8ETES DUSKOLA VGAZEI H ELLADA! [/I][/B]

[B][I]μου θυμιζει νικ κειβ[/I][/B] :blink:

H διαφημιση για το νεο Android Walkman της Sony δειχνει το walkman να εχει στην οθονη του το εξωφυλλο του cd του James Labrie!!

ποσο σπαστικο που ειναι τοσο δυσκολο να κανονισουμε να βγουμε μ. πεμπτη? καθε μ. πεμπτη ομως, ξαφνικα γινονται ολοι καλοι χριστιανοι :lol:

Ψοφος στις κωλογριες της Κυψελης που ειναι διακοσιωντριανταεφτα χρονων και βαφουν μαλλι, βαφονται, φορανε σαραντα ποντους τακουνι και βγαινουν οξω ωσαν κοπελες 20-22 χρονων και κουβαλανε μαζι τους και εκεινα τα ανεκδιηγητα πεκινουα-τσιουαουα η γενικα αυτα τα μικρα σκυλια που γαβγιζουν σαν να εχει βηχαλακι ο ξαδελφος μου ο μπεμπης…(οχι πως μου φταινε σε τιποτα τα ζωντανα βεβαια)

Επιπροσθετως, σημερα περασα εξω απο μια σχολη χορου οπου πανε απ’ οτι καταλαβα μονο επαγγελματιες χορευτες και χορευτριες, και ειδα κατι χορευτριες με κατι κωλους αμαναμαναμαναμαναμαναμαν…κολαζουνε ακομα και αγιο που λεει και ο παππους μου…πραγματικος ΚΩΛΕΘΡΟΣ

μεσα στο πασχα?

Για τη σχολη παει αυτο? Ε που να ξερω ρε!!! Σου λεω εξω απ’ την πορτα περασα και ετυχε μερικες κοπελες να χουν βγει εξω. :smiley:

Οσο και να σας φαινεται απιστευτο παει σε αυτο το ποστ

[SPOILER]

ανοιξα καταλαθως την πρωτη σελιδα…[/SPOILER]

και ναι μαλλον για τη σχολη παει…

μλκ δες πως ταιριαξε

επισης ετοιμασα απαντηση και σε αυτο

[SPOILER]

[/SPOILER]