Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: μλκ ισχυει!!!

++++

ανίδεοι!!! Αν παρετε τα 3 πρώτα γράμματα από το ονοματεπώνυμό του σχηματίζεται η λέξη ΚΟΥΚΟΣ. Ιδου ένας κούκος που φέρνει την άνοιξη. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!

προσοχή αδελφοί.

ένα φίλος μου άκουσε 666 φορές το αίματα και τώρα έχει καθυστέρηση!!!

:papas::papas::bow2:

ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΩΣ?[B]ΠΩΣ?[/B]

ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ.ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

ξερω στα @@ μου τωρα που ειδε ο μπρο μου τις τσοντες αλλα και παλι να τις βρισκει μπροστα μου δεν ειναι και το πιο ωραιο φιλινγκ.

ΑΡΓΚΚΚΚΚΚΚh

Γιατί να κατεβάζει ακόμα κάποιος τσόντες;

HD ισως?

και για no internet φαση.

Αυτο, πρωτον εννοειται οτι πρεπει να ειναι σε υψηλη αναλυση η τσοντα αλλιώς δεν την απολαμβανεις, και δευτερον σε περιπτωση που πεσει το ιντερνετ για κανα μισαωρο τι θα κανεις?

καητπέρα!

Μπαίνεις ίντερνετ από το κινητό και κατεβάζεις .3gp

Και στο κινητο hd βλεπουμε, δεν συμβιβαζομαστε με τα 3gp.

Btw ο παιτερης κατεβαινει με το συριζα, ειχε κατεβει με τη νδ παλαιοτερα, να τα λεμε αυτα.

ρε τρολς για μεγαλες περιοδους χωρις ιντερνετ εννοω.

τεσπα τλκ ολο κατι μλκιες κατεβαζω αλλα it’s not about the destination,it’s all about the journey!

εχουμε τοπικ για φωτο με τα οργανα μας?

[SPOILER]ναι τα μουσικα[/SPOILER]

Γιατί κάθε Μ.Παρασκευή πρέπει να βαράνε οι καμπάνες στον σπαστικό αργό ρυθμό όλή μέρα από το πρωί;;;;;
Δεν σκέφτηκε κανείς να τους πάει σε κανένα δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για παραβίαση προσωπικής πίστης, προσυλητισμό κλπ; :evil:

Μόνο αν ερχόντουσαν αυτές να βαράνε τις καμπάνες, θα το ανεχόμουν 8)

βάζεις και εσύ δυνατά νεο burzum και ησυχάζεις!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

και να ητανε οντως καμπανα…ΕΙΝΑΙ CD!!!ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

επειδη εγω μενω σε χωριο πολυ λιγο εξω απο σαλονικα η εκκλησια ακουγεται παντου…και ειναι και famous εκκλησια Οποτε κανουν και παραπανω νταβαντουρι.Μια φορα χχτυπουσαν κατι καμπανες και χαλασε το σιντι και ακουγοτανε fuzzαρισμα σε ολο το χωριο :smiley:

επισης αν αυτα που ακουγα δεν ηταν απο σιντι θα επρεπε να ειχαμε την παναγια των παρισιων για να βγαλουν αυτα τα κομματια.

Πάντου βάζουν cd; Ή έχουν το αυτόματο σύστημα στα καμπαναριά; :-k

α δε ξερω μπορει να παιζει και το δευτερο παντως σε μενα σιγουρα σιντι ειναι.

http://www.e-bellas.gr/συστηματα-κρουσης

Και εδώ γεννιέται η άχρηστη απορία της ημέρας… τα παλιά χρόνια τη Μ.Παρασκευή έβαζαν έναν καημένο να χτυπάει τη μισή μέρα τις καμπάνες;

ναι πως ειναι ο καημενος που γυρνουσε το αρνι στη σουβλα.

καπου νομιζω περισυ ειχαν γραφτει “συνθηματα” για την “πορεια” του επιταφιου. αν καποιος τα εχει ας τα ξαναποσταρει.

ευλογησον

EΜΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.